- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
My właśnie wróciliśmy z zakupów i wydaliśmy mnóstwo kasy
Ale mamy super buciki dla Szymusia -firmy Bartek, więc całe skórzane i odpowiednio już dobrane do jego nóżki Drogie jak cholera, ale należy mu się
Jak mu je założyliśmy w sklepie na nóżki to tak stał i się na nie patrzył i jakby podeszwa mu się do podłogi przykleiła, bo nie chciał się ruszyć Wiecie jak długo tak stał nieruchomo? Aż ekspedientka się pytała, czy on już potrafi chodzić
Ale jak już odważył się w nich zrobić kilka kroków to już nie można było go złapać
Różyczka śliczny ten kącik dla córeczki
I odpoczywaj odpoczywaj to może ból przejdzie. Ważne, żeby być czujnym
A zastanawiałaś się jak Twój kot zareaguje na nowego członka rodziny?
Masuska i Rika może Wy ustalcie sobie jakiś wspólny termin porodu to będzie Wam raźniej
Dorotas29 dobry pomysł z tymi nakładkami na kibelek Ja zawsze z zakrywaniem deski papierem toaletowym w obcym miejscu się tak namęczę, że szok
Nawet jak zmieniam wynajmowane mieszkanka to zawsze mamy swoje deski do kibelka
Lucy z tymi saszetkami tantum rosa to już dziewczyny pisały, że można rozpuścić wcześniej w butelce po wodzie mineralnej z dzióbkiem i wtedy łatwo jest stosować
Rika udało mi się kupić tą odżywkę
W carrefourze w arkadii. Tylko, że po 21,49zł. Mam też dla Ciebie, więc jakoś się dalej dogadamy jak do Ciebie to teleportować
I wytrzymaj jeszcze trochę bez papierosa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
- Gość
- martela89
- Gość
Rika-pewnie masz rację,ale wolę się zabezpieczyć tak w razie co
A ile saszetek tantum rosa kupujecie?
Ja kupiłam całą paczkę,a użyłam tylko raz
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale tych bucików jest taki wybór, że można kręćka dostać
Dobrze, że na razie Mały zaakceptuje każde buciki, które nam się podobają, bo później to on pewnie będzie wybierał
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
aniaw gratulacje z zakupów, i że odżywkę udało Ci się dostać
Ja dziś też zaszalałam i kupiłam sobie kosmetyki i bluzkę z new looka, nie przymierzałam i jak przyszłam do domku to okazało się, że to jest bluzko-spodenki i nie mogę się wcisnąć przez brzuch- no cóż muszę czekać. Założę ją jak już Amelka będzie
Mój pojechał na urodziny do kolegi, a ja wlałam wody do wanny- oilatum do kąpania i leżałam... ale najgorsze jest to, że nie mogłam się podnieść, wanna śliska, uchwytu nie ma, ale po 5 minutach starań się udało Teraz jestem czyściutka, że hoho... Mój obiecał mi dziś masaż, ale nie wiem o której wróci...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Lucy - tak jak Aniaw pisze - rozpuscic saszetkę w tej butelce z dzióbkiem i polewac sobie w toalecie, pod prysznicem - ponoć daję duuużą ulgę.
Ja kupiłam 5 saszetek narazie bo to nie jest takie tanie diabelstwo.
AniuW kot jak kot ale ja mam 2 psy jeszcze, z czego 1 to jak mój synek-starszny tulak z niego/cocer spaniel/, kiedyś nawet zamieszczałam tu fotkę jak na brzuchu mi lezy zazdrośnik jeden. Od poczatku ciązy ma zakaz wchodzenia do naszej sypialni, starsznei to przezył ale teraz już jest ok. No zobaczymy...kot narazie wykonuje próby...a to na przewijaku sie kimnie, a to w łóżeczku....ale wyganiamy ją oczywiscie od razu.
Fajnie, ze udało sie Wam kupić buciki dla synka, niezla radocha z takich pierwszych prawdziwych
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy współczuję, wiem co to znaczy
Aniaw a z Masuska będziemy kontaktować telepatycznie
To dogadajmy się dzięki ale mi humorek poprawiłaś a godzinę temu dzwoniłam do siostry z pytaniem czy była w drogerii zobaczyć i zapomniała to już3 nie będę jej męczyć
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kamilka te naklejki mozna wszedzie naklejać, tez nawet myślałam o tym, zeby na front łóżeczka dać ale w koncu moja starsza córa przykleiła na ścianę, po czym mówi: a jak jej jednak damy inaczej na imię?hehe
Tez bym już sobie chciała kupić coś do ubrania na "po"
Coś Piekarniczyk sie nie odzywa czyżby to już?
Masuska i Rika na porodówkę! na dzień ojca maja być dzidziolki! koniec-kropka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
No Rika i Masuska niezle by bylo jakbyscie w ten samdzien urodzily...i to jeszcze w dzien ojca
Kurka jak ja tesknie za mezusiem swoim... masakra!!! a dopiero tydzien go nie widzialam. Antek tez ma kryzysa i chce do naszego domku.
Rozyczka kacik dla coruni przesliczny... Taki listek tez ma nasz syncio nad lozkiem. )fotka sprzed remontu Szkoda tylko ze kurz sie tak strasznie na nim osadza... No ale raz w tygodniu odkurzacz wszystko wciaga
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Rika fajny ten rowerek moja chrzesniaczka ma taki b.podobny.
Rozyczka kacik bombastyczny fajnie to wyglada !
Niejestem pewna ale to chyba Olka podawala linki do kocykow (?) sa swietne
Kamilka moj tez dzis wybyl na impr urodzinkowa do kumppla ja zostalam w domu bo jakos niemialam ochoty na imprezowanie. Moj twierdzil ze pol godzinki , godzinka i wraca do domu wrazie czego mam dzwonic jakby mi sie zachcialo rodzic Minelo 1,5 godz i wciaz go niema ciekawe za ile wroci ? Ale co tam niech sobie posiedzi w meskim gronie A jutro mamy jechac nad jeziorko poplywac lodka ... ciekawe co z tego wyjdzie ,bo wplanach jest jeszcze grill,hm...
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Moj przed chwilka dzwonil sie usprawiedliwic dlaczego go jeszcez niema hahaha Chocby z tego wzgledu moglabym byc w ciazy non-stop
Przypomnialo mi sie chyba Dorotas pisala o TAMTUM ROSA (chyba dobrze napisalam),ja wczoraj tak sie zastanawiam czy kupic ale cena mnie jakos odstraszala Niby duze pudlo bylo ale jakos tak wydawalo sie mi drogo
kamilka bierzesz do szpitala te podklady poporodowe ? Noi wogole mialam sie pytac czy mialas juz te szkole rodzenia i faktycznie musialas tam siedziec tyle godzin? Ja nadal czekam na miejsce wiec juz chyba moge zapomniec ze wogole tam pojde jestem wsciekla ze ja pierdziu
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem na etapie szukania krzesełka do karmienia dla Zuzy.
Aniaw może Ty posiadasz coś takiego i możesz polecić???
Dziewczyny powiem tak: do 22 czerwca do godziny ok 19 mam nie rodzić, po godzinie 19 niech się dzieje co chce
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/krzeselko-drewniane-do-karmie...0190468.html#gallery
Moim zdaniem glupie to to niejest
Na weekend miala Viszka wybyc chyba
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Green ale masz fajnie z tą jutrzejszą łódką, u mnie nie ma jeziorek wszystko prywatne. Tak bym sobie posiedziała gdzieś w lesie nad jeziorkiem
Tą szkołę rodzenia mam za tydzień w sobotę, pytałam położnej czy to prawda, że tyle godzin to będzie... i potwierdziła, że tak. Jutro na wizytę do szpitala- jestem w szoku bo zawsze na wizytę chodziłam do mojej przychodni koło domu a teraz do szpitala i na dodatek w niedzielę??? A Ty dopytuj się o ta szkołę bo oni sobie to olewają jak się nie pytasz... masz zamiar brać jakieś znieczulenie?
Tych podkładów nie biorę, bo mam nadzieję, że nie będziemy długo w szpitalu