- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masuska no to możemy bez grzechu jeśc kilogramami te arbuzy! świetnie bo nic mi teraz bardziej nie smakuje
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie po lewatywie też zaczęło się na maksa, nagle skurcze co 3 minuty, godzina po i mała była po tej stronie brzucha Również miałam 3 parte
Wzbraniałam się przed lewatywą ale była taka pani Agnieszka koleżanka teściowej którą teściowa poprosiła żeby przyjechała (wiadomo zawsze lepiej jak jest ktoś znajomy na personelu) i ona mi wytłumaczyła co może zdziałać lewatywa i sama mi ją zdobiła.
I tak jak u Ciebie - to była najcięższa qpa w moim życiu i najbardziej bolesna
A jak długo rodziłaś?
Masuska o arbuzach wiem duuuużo niby takie niepozorne nie? Jak mi ktoś mówi że to sama woda bez wartości to aż się gotuje we mnie!
Kaska191919 gratuluję zdanego egzaminu Ja nie zdecydowałabym się na wyjazd gdzie nie ma prysznica :/ i kibelka... choć sama wczoraj byłam zmuszona do "sedesu" na dworze to jeden wyskok a tak na kilka dni w tym stanie... nie nie nie...
Aniaw to tak jak ja patrzyłam, patrzyłam również kees bo wyczytałam że graco ma mało miejsca srutututu ale skoro jest ok to o 500 zł taniej
Acha Dorotas29 i ja wiem, że nie dam szyć bez znieczulenia. jak tylko mnie ukłuje a poczuje coś to sprzedam kopa i tyle... a jestem do tego zdolna
Po pierwszym porodzie miałam usuwane łożysko ręcznie więc byłam pod narkozą i szycia nie czułam na szczęście ale pamiętam jak baba zdejmowała mi szwy to uciekałam z tyłkiem i powiedziałam że wolałabym jeszcze raz rodzić niż jak ona ma m i szwy zdejmować :/
Różyczka spokojnie, dla chcącego nic trudnego takie laski będziemy po porodzie że ho ho. Jak mi coś będzie nie tak to mimo ze nigdy nie odchudzałam się, nie stosowałam diet to po karmieniu wezmę się za siebie
A i miałam dzisiaj na zakupy jechać ale wyszło jak wyszło... nie mamy samochodu... a mam taką ochotę na arbuza może gdzieś w osiedlowym kupię kawałek
Pamiętam kiedyś kiedyś na porządnego kacucha tylko arbuz pomagał. Jest słodki i ma dużo wody a do tego taki zimny z lodóweczki na wysuszony organizm w sam raz
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- martela89
- Gość
A ja właśnie wróciłam z zakupów z ARBUZEM Dorotas i Rika to mnie nastraszyłyście tym porodem,słyszałam że szycie nie boli a tu masz!
Ja dostałam znieczulenie i nic nie czułam
Rika a co do schematu żywienia niemowląt to ja też się tego nie trzymam i dzięki temu moja mała wcina wszystko co jej dam
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę nie wyganiać mnie na porodówkę, bo jak już pisałam rodzę ostatnia
Dziś u nas na wsi odpust, byliśmy z teściami i resztą rodzinki w restauracji na obiedzie MASAKRA jak się najadłam
Nie odzywałam się, bo cały czas śpię i śpię...i tak w kółko Dziś szliśmy do koscioła na 7.30, wróciliśmy a ja od razu w kimonko do 12 Normalnie tak jak na początku ciąży, nawet wstaję o 2 w nocy żeby zjeść
Czytałam że pod koniec ciąży dziecko rusza się mniej, bo ma mniej miejsca....taaa chyba raczej nie u mnie...młody daje tak czadu ze nie da się ani wysiedzieć ani wyleżeć TERRORYSTA mały
Ja mam 10szt tantum rosa, co do przewijaka to mam identyczny jak dodała aniaw chyba ( żółty w tą owieczką ) dostałam w prezencie
Muszę jeszcze nadrobić wszystko co pisałyście , bo teraz czytałam tak "po łebkach"
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Teraz się zastanawiamy jaki kupić. Czy taki jak Ty, czy może taki:
allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-moto...ory-i1637196102.html
coś ala motocykl czy może taki poważniejszy roweryk:
allegro.pl/hit-lata-2011-rower-rowerek-t...lly-i1666165322.html
I weź tu człowieku się zdecyduj
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piernikarczyk07 a już myślałam ze pochwalisz się dzieciątkiem a Ty nas robisz w konia po prostu tak znikając
Aniaw no ja nie pomogę ale dla chłopca myślę że taki motorek fajny będzie A ten drugi mi się nie podoba bo dziecku mogą się nóżki zsuwać i wisieć
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już na porodówkę Cię wysłąłyśmy
U nas też dziś odpust, ale jakoś pogoda nie za fajna
Poza tym niedawno wróciliśmy z kościółka i było święcenie pojazdów.
My autko mamy jeszcze nienareperowane, co i raz gaśnie, ale jakoś doczłapaliśmy się do kościoła
Już nastraszyłam mojego M., że jak nam zgaśnie jak będzie trze na porodówkę i nie będzie chciał odpalić to dopiero go zabiję
Ja też nigdy nie trzymałam się schematów żywienia
A w lodówce czeka na mnie arbuz (też doceniam jego wartości odżywcze ) i mam fasolkę szparagową i chyba zaraz wezmę się za jej przyrządzanie
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szymuś siedział po królewsku w swojej limuzynie
Ksiądz się uśmiał i wózek też poświęcił
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakieś pół godziny temu rozmawiałam z rodzinką przez Skype'a. Były obydwie siostry, mama, babcia i chłopak jednej z sióstr
I tak mi się babcia przyglądała i powiedziała że będę miała syna i że lekarze się nie znają
Idę do sklepu po PIWO i arbuza bo jak Was czytam to mnie nosi
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas to dziś te urodzinki Twojej córci? Jak tak to wszystkiego naj naj dla niej i udanej imprezy grilowej życzę
Kaska1919191 ja bez kibelka chyba jednak nie dałabym rady
Ale Ty trzym się dzielnie i podziwiam odwagi 150km od szpitala
A jakiś dostęp do neta tam będzie czy opuścisz nas na taki kawał czasu????
masuska udanej sesji zdjęciowej życzę Ja muszę wygrzebać jakieś zdjęcia z mojej Szymusiowej sesji. A może mojego M. namówię, żeby strzelił mi kilka fotek. Ale jemu się nigdy nie chce i ciągle marudzi, że jak chciał, żebym profesjonalnego fotografa wynajęła to ja nie chciałam a teraz marudzę
różyczko a Ty opisywałaś swój poród jaki miałaś 14lat temu? Jak tak to podeślij linka a jak nie to może będziesz miała ochotę i nam napiszesz, bo ja ciekawa jestem jak to było kiedyś....
Rika a Ty brzusio masz fajniutki, taki gładziutki i ja tam żadnego roztępa nie widzę
Ja mam kilka takich brzydkich rozstępów, że brzusia nagiego nie pokazuje
Green ja też jakoś oderwać się od kompa i forum nie mogę i jak gdzieś mam wyjś z M. to tylko mówię, że jeszcze chwila, jeszcze chwila... Miłego wypadu życzę i obyś zdążyła do szpitala
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
a neta to tam nie ma, kobieto tam nawet o zasięg cięzko do komu, normalnie jak na bezludnej wyspie też jestem przerażona jak tam wytrzymam, i jak tu się umyć jak by co się działo, w domu to 5 min pod prysznicem, a tam wode trzeba grzać, ale mąż mnie katuje i wiesz już mu nie chce robić przykrości
ja do kościoła ide na 18 stą, teraz byłam na mieście na pikniku kawaleryjskim i łaziłam 3 godz, a raczej stałam i nogi mi w d... wlazły
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i śladu nie będzie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11