- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masusko jak ja Ci zazdroszcze tego wyjścia z domu ja narazie czuje sie jak więzień, od soboty tak jak wrócilismy ze szpitala snuję sie po domu w koszuli nocnej i nie wyszlam nawet do ogródka. Mam jakis dziwny opór i lęk przed wyjsciem na dwór a z drugiej strony jak patrze przez okno na swoje auto to mam nieodparta chęć wsiąść za kierownice i pojechać dziekolwiek. Tylko, ze nie wiem kiedy po cc mozna prowadzić auto? bo jednak do naciskania pedalow angazuje sie mieśnie brzucha a ja ich tak jakby nie mam, tzn. nie działaja
Druga sprawa jest taka, ze jutro wyjśc musze bo idziemy do pediatry na kontrole a ja nie mam sie w co ubrać, kompletnie zadnej rozpinanej bluzki żeby w razie czego w poczekalni nakarmić Bianeczkę...no nic
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Mam nadzieję, że niebawem dołączę! Miłego dnia, Dziewczynki!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki, ze to napisałas o tym aucie. Do weekendu musze spróbować bo inaczej zwariuję. Dziś minąl tydzień więc skoro Ty jeździłas to i ja dam rade
Oposku dołączaj jak najpredzej
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Mam nadzieję, że dołączę jak najszybciej;)
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Dzis znow zaczelo sie jej ulewac dosc mocno naszczescie to niewymioty w zamian za to pojawila sie dzis 2-krotnie zielona kupka
a TAK Z MILSZYCH RZECZ TO DZIS ZROBILYSMY SOBIE 2,5 GODZ SPACER BO LADNA POGODA BYLA NAWET RAMIONA LEKKO SIE MI opalily nmiestety go domu wracalysmy taxi bo zaczselo padac ale dzieki spacerkowi mala spi prawie non-stop od 14 przerwy sa krotkie tylko na pieluche i jedzonko
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ania niestety nadal w szpitalu z Dominikiem. Czują się dobrze. Mały ma ciągle badania.
Pozdrawiamy.
P.s Faktycznie tu trochę pustawo. Ale dzieci są najważniejsze.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jak juz jest w domu to bardzo mi pomaga, jest praktycznie na każde zawołanie wiec wiem, ze musze tez dać jej odetchnąć.
Staram sie tez czesto jej mówić rozne miłe rzeczy wspominać to jak ona była taka mała, opowiadać jej- i wtedy ona mówi np.:NAPRAWDĘ MIAŁAM TAKIE MALE STOPY ?!
Dużo tez gada teraz o swoim obozie końskim, na który wyjeżdża za 2 tyg., próbuje tez tym zwrócić moją uwage i skierować z Bianki na siebie : ciągle rozszerza listę zakupów przedwyjazdowych np.
bardzo się denerwuje gdy widzi, ze ja płacze- a płacze często gesto- i mówi wtedy: czy to na pewno tylko ta burza hormonalna?
Biedna Aniaw
Edytkozobaczysz jak to szybko pojdzie - najpierw jedna sie rozpakuje potem druga...zreszta 1 już u Was urodziła co nie? zanim się obejrzysz bedziesz tulić Sylwię w ramionach
Green a u nas leje cały czas i nie wiem kiedy uda mi się iść na spacer w ogole, bo patrzyłam na pogode i ma być tam do polowy sierpnia
Co do ubierania dzidzi - pytalam o to bo u nas niby termometr pokazuje 23 stopnie w pokoju ale Młoda ciągle kicha i ma zimne ręce(wiem, ze to norma u noworodka) i czesto nózki, wiec ubieramy ją w dwa długie rekawy tzn. nap. body dł.rek. +pajac +kocyk a jak spi to i rożek nawet do tego kocyka jeszcze. Sprawdzam jej kark i nigdy nie jest gorący ani spocony, nie ma tez zadnych potówek. Wyglada wiec na to, że chyba jest jej okay ale w porównaniu z tym jak Wy ubieracie swoje dzieci (np. samo body+spiochy) to wychodzi na to, ze my zeschizowani jacys jestesmy
Bożeeeee jaka ja czuję sie zagubionaaaaaaaaaaa
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko ja ubieram Adę w sam pajacyk. A i tak jej chyba gorąco. A i mi położna mówła że to kichanie to normalka u takich maluców. Ale mam inny problem. Mała dostała paskudnej wysypki. Na główce, buzi, i szyjce. Boje sie ze to alergia na białko. a masz lekarz wyjechał na wakacje, a połozna dostała opryszczke na wardze i nie przyjdzie zeby jr\ej nie zarazic...
i na dodatek zaczeła spac mi tylko po 2,5 - 3h. niepotrzebnie budziłam ja do karmienia....
no i kolor kupek - cos taki zielonkawy! A jak u was?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Aniu- przesyłam pozytywne fluidy i życzę Dominiczkowi dużo zdrówka!!!
Jutro teoretycznie rodzę ,hahah,śmieszne,bo objawy wszystkie ustąpiły,jak ręką odjął
Oposku- masz rację- cisza,jak makiem zasiał...
Różyczka- to kichanie to norma u niemowlaczków,nie musi zwiastować niczego złego.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A tak w ogole po czym poznac zapalenie pluc?
-
Nam dzis mija 3 tyg i odpadl Oli pepuszek!!!