- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika, już seksior? ja też chcę, ale się boję i nie wiem jak gumki przetrwam, może poczekam aż jakiś antyk zacznie działać. Myślę ciągle o spirali, ale trochę cena mnie irytuje, ale wiem że wyjdzie taniej niż piksy. Ech myślę ciągle.
Różyczko, jakie żeś zdjęcie wstawiła z cycochem:) A i u mnie też byli mili, ale to chyba dzięki ordynatorowi, też mój lekarz prowadzący. No ale ja wiedziałam że ten mój szpital jest ok i porodówka, ale żeby szyć biedną dziewuchę na żywca, to tego się po nich nie spodziewałam i focha mam do tej pory.
A nie pochwaliłam się. Zaczęłam w piątek smarować się takim krem na blizny na krocze i w sobotę wieczorem wyszły mi dwie nitki, wymacałam że żadnego szwa/wsza już nie mam:) Teraz niech się ładnie goi.
Rika, a mnie pytali przy szczepieniu czy wyrażam zgodę i przy wyjściu jak zapytałam o szczepienia, to za każdym razem babka podkreślała "oczywiście jeśli Pani chce szczepić". A i mówiła że to nie są szczepienia obowiązkowe.
Co do wagi to kiedyś spadnie, ważne żeby nie jeść późno, a jak trzeba to tylko coś lekkiego, nie opychać się! Nie chcę nikogo dołować, ale 2 tygodnie po porodzie wreszcie cycki przesłaniają mi brzuch:) Ale i tak mam wielki, takie obce sadło i odznacza się w bluzkach i wypływa ze spodni. Wrrr, pozostały mi tylko legginsy.
Mój synek ma trądzik niemowlęcy podobno. Czekam na położną niech ona oceni, ale według mnie i google to jest to trądzik, ale i tak ma słodki pyszczek:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
-
Pozdrawiam i gratuluje swiezo upieczonym mamusiom
-
Dzis bylysmy u doktorka Olka wazy 3600 (2,5tyg temu 3140)to chyba dobrze,a jutro do okulisty bo oczko ropieje no i mala byla naswietlana wiec i tak nas nie ominie,ja tez sie przebadam bo czuje ze mi sie pogorszylo...
-
Jak Wy sie chwalicie maluszkami to ja tez a co [ul[/ul]
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ładnie Ola przybrała:) A Ty nie miałaś z Dzidzią po porodzie jechać do Męża?
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dziewczyny z tą wagą to nie chodzi o to, ze ja się niecierpliwie że kg nie spadają, albo że wolno - ja jestem zaniepokojona tym, że nie spadły te kg co POWINNY były spaść - czyli przynajmniej waga dziecka+wody płodowe+łozysko+waga macicy powiększonej itd. Jak to jest możliwe??
Agusiak piszesz 9 kg po samym porodzie - no i to normalnie. Ja wazyłam sie na tej samej wadze przed cc i po, a potem na innych wagach, a jutro mija już tydzień od cc a ja cały czas mam jedynie 3 kg mniej
Druga sprawa to wyglad, ten bebz, którego nie ma jak ukryć nie wchodze w żadne ubrania sprzed ciązy a w ciązowych nie chce juz chodzić bo boję sie pytań sąsiadów np. kiedy w koncu urodzę? naprawde nadal wygladam jak w ciązy...
Same wiecie zresztą jakie to frustrujące
Podziwiam Was, ze myślicie już o przytulaniu, ja kompletnie nie mam do tego glowy ani ochoty nawet najmniejszej
Lucy ja tez nie widze foteczki Twojej dzidzi...ale za to widzę MasuskowegoPiotrunia i jest przystojny nawet z trądzikiem
A moja Gwiazdeczka je albo spi, a pomiedzy sle usmiechy na prawo i na lewo i jestem w szoku, ze bóg dał nam takie dobre dziecko, bo nie wiem czy zasłużylismy normalnie...my takie dwa nerwusy a ona nawet podczas kapania śpi i się relaksuje jakby była w SPA
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Lucy-zdjęcia nie widać!
Oposku- już niedługo i na nas przyjdzie kolej!!!
Muli mnie regularnie od 16 godziny kręgosłup i podbrzusze...nie nastawiam się,nie panikuję ,tylko czekam,zaraz położę się spać i zobaczę,czy coś ruszy,czy nie, bo przecież w końcu kiedyś musi...Chociaż znając życie,rano Was przywitam w dwupaku
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaaa, tyle nas tu, że ja nigdy nie pamiętam, kto dla kogo mąż, narzeczony, czy partner, nie gniewaj się
Nie smuć się, teraz już przynajmniej nie zostajesz sama, tylko z Córą We dwie raźniej!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Niestety znowu piszę w imieniu AniW.(Niestety).A To dlatego że Ona i Dominik dzisiaj ,,wylądowali" w szpitalu.Nie z powodu żółtaczki ale z powodu podejrzenia o zapalenie płuc u małego.
Ania jest podłamana faktem że znowu musi być w szpitalu tym razem podobno około 7 dni.
Prosiła o napisanie informacji dla Was. Pozdrawia Was wszystkie.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki i pozdrawiam!
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
masuska ty pierunie jak zes to zrobila ze masz juz 7 z przodu tez staram sie niewariowac z jedzeniem ale jak widac u mnie te kg niechca sie ruszyc a piotrus sliczny
viszka fajna kiecunia
A my zostalysmy same z Daga w sypialni maz sie wyprowadzil do pokoju malej spac ,jak twierdzi zrobil sie mu bardzo czujny sen i jak slyszy ze mala sie budzi to on razem z nia i spac niemoze boi sie zasnac zeby wrazie czego szybko zareagowac jak mala by wymiotowala, a do pracy tez trezba sie wyspac. Noi zostalysmy same A jak tam wasze niunie spia? maja juz unormowane godz zasypiania? Bo moja podtym wzgledem to prawdziwa terrorysta jest w ciagu ostatniej godz np obudzila sie 3 raz na jedzenie pozatym zrobila sie dosc marudna odkad bierze lek ,ktory jest tez przyczyna ze niemoze zrobic kupki i biedna sie meczy a ja razem z nia
wam tez jak karmicie to z 2 cyca idzie mleczna fontanna?
Aniu niech Dominik szybciutko wraca do zdrowia
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa