- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Truskawki z bitą śmietaną też się liczą? Może zrobię, będzie akcent patriotyczny
Daria - a chcecie robić tradycyjne weselicho czy przyjęcie dla najbliższych?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Co do euro to w zakładzie mojego mężulka wszyscy się zwalniają na mecz,więc złożyłam zamówienie,co ma kupić i poświęcę się i obejrzę dziś ten meczyk
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Olga-co za poświęcenie
U mojego też puszczają wcześniej,ale ma dyżur,więc lipa./a tez na zakupy jeszcze musi pojechać
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mąż przez całe Euro musi być dyspozycyjny w razie "w"?
Olga- i potwierdza się, że wszystko zależy od księdza dobrze, że piszesz o tej kawiarence, bo będę musiała jakiś rekonesans zrobić, gdzie tu na kawkę po chrzcinach rodzinkę zaprosić.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Dzis rano pojechalam na zakupy z maksem i kupilam mu kapeluysik i m koszulke na targu no i sobie truskawki i czeresnie mniam mniam mniam no i na jutro na obiadek mam kapusniak z mlodej kapusty
chcialam kupic cos dla blazeja ale ma;ly mi marudzil i lipa z kupna wyszla moze uda mi sie we wtorek cos kupic
U nas dzis pogoda do kitu jest chwile pada chwile slonce ajjj szkoda slow
No ja od jutra zaczynam 36tydzien jupi jeszcze dobre 2 tyg i moge smialo leciec na porodowke
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlazłam właśnie na wagę i ważę juz 70kg
Olga,Anszka-ja mam juz lokal na chrzest,sporo imprez tam robiono w rodzince,więc sprawdzony i zniżki będą
Maksiu-super,że odpoczęłaś,łasuchuj sobie ile wlezie.Ale fajnie,że tak blisko już masz do przywitania się z synusiem
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol prosiła żeby przekazać, że u niej wszystko ok, ale nie ma czasu żeby zajrzeć do komputera.
Aaaa, akcent patriotyczny podczas kibicowania - te truskawki ze śmietaną (choć u mnie jogurt naturalny) baaardzo mi się spodobał
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maksiu-pewnie,jedź-korzystaj z odrobinki wolnegoKamyczka wiesz co nawet nie chcialo mi sie wracac do omu7 kurde jaki tam spokoj i cisza maks sie ladnie bawil i wg byl gril piwko a nawet drinki ale niestety ja pic nie moglam wiec zjadlam tylko sobie kielbaske z grila ale i ntak wracac mi sie nie chcialo moze za tydzien pojade jak m bedzie mila wolne i podloge bedzie chcial malowac to pojade w sobote i wroce w niedizlee
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - to dobrze, bo jak tak mówią w tv o tej pełnej mobilizacji, to pomyślałam, że mają jakieś dyżury specjalne.
Maksiu - korzystaj, korzystaj
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA JUZ PO WIZYCIE W SZPITALU . MIAŁYŚCIE RACJĘ !!!! Wszystko idealnie z Oliwierkiem
TAK SIE CIESZE !!!!
Tyle godzin czekalismy na wizyte.niby mielismy ustalona godzine wizyty a i tak czekalismy kilka godzin na przyjęcie.... bez sensu.
Najpierw weszliśmy do gabinetu i dwie młode dziewczyny przeprowadziły z Nami wywiad ,potem 15 minut czekalism na lekarza. W końcu przyszedł...był bardzo bardzo miły i sympatyczny.
Trochę Mu naściemniałam,że ostatnio czuję mniej ruchów małego ..bo chciałam,żeby to USG mi zrobił ....Mój Mężulek to śmiał się ze mnie,bo ogólnie to On jest moim tłumaczem na wizytach,bo tutaj z takim akcentem mówią,że nie wszytko rozumiem.Ale to,ze czuje mniej ruchów to sama ładnie powiedziałam ,bo wiedzialam,ze On by nie skłamał....bo On jest taki strasznie prawdomówny,ze miałby kogoś skłamać,to by zapadł się pod ziemię... ) No i lekarz najpierw wymacał małego przez brzuch jak ta położna,ale później zrobił USG. ! Mały jest ułożony główką do dołu,ale boczkiem ,więc może się przekręca właśnie na prawidłową stronę )) Jak robił USG to powtarzał ciągle perfect,perfect.... więc Wszystko super !!! z USG ma 36 tygodni,wiec prawidłowo. Powiedział,że Maleńki nie jest ani za mały ani za duży. Powiedział,że ja jestem szczupła i dlatego nie mam takiego bardzo dużego dziecka. Ma idealną wagę jak na ten tydzien,ale w koncu nie podał mi tej wagi. Stwierdził,że mam mały brzuszek jak na ten tydzien ,ale to dlatego,że mały jest tak ułożony i nie potrzeba Mu więcej miejsca i że powinnam się cieszyć,że nie wypchało mi tak brzucha. Ale to dlatego,ze mam mały brzuch to pewnie tą położną zaniepokoiło. Powiedział,że wszystko jest super i mam być spokojna
TAK SIĘ CIESZĘ!!!!! a ja Mu naściemniałam,że mały ostatnio mało się rusza,a jak On zaczął USG robić to Oliwierek tak mocno szalał,że wszyscy(te dwie babki i lekarz) pękali ze śmiechu.
od razu mam lepszy humor !
Co do ślubu o którym pisałyście, ja mam na razie tylko cywilny,bo kościelny chcemy huczny a taki kosztuje....więc zbieramy kasiorke ,zeby nie brac kredytu.
A jak ksiądz był po kolędzie to właśnie przyczepił się i powiedział,że ma nadzieje,ze szybko weźmiemy kościelny... Ale z chrzcinami nie będzie problemu,bo proboszcza dobrze znamy i juz była rozmowa z Nim o chrzcinach
a Meczyk będę oglądała sama,bo Misiek w pracy.
Anna gratuluje suwaczka
Majowka Ty Ślicznotko,piękny masz brzuszek !!! już podrósł troszkę,ale jest taki piękny )))
anszka ta wizyta bardzo uspokoiła i ucieszyła !
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa