- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
u mnie pogoda dopisuje ale narzeczony mój śpi jak zabity godzina 12,oo a on biedny odsypia nockę w pracy;/ i nie ma jak to siedzieć samej z facetem obok...
jejku ... u mnie juz 33 i6 dzień
i wiecie co.. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY JULEK SIĘ URODZI!!!
< haha najpierw trzeba spakować torbę do szpitala a ciągle mi się nie chce bo coś się dzieje jak nie przygotowania do ślubu to jakieś przemeblowania w pokoju ... wariactwo!!! >
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Daria-wierci się okrutnie,ale myslisz że to od tego boli?Kamyczka nic sie nie martw napewno to mały sie wierci
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
mothercare spin www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pram-...6767,default,pd.html jest też wideo jeśli ktoś by chciał zalookać
ten sreny ;>
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamyczka - super że z Chłopkiem wszystko ok
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
(Daria-wierci się okrutnie,ale myslisz że to od tego boli?)
Kamyczka myśle że moze byc od tego bo mnie tez czesto wieczorem brzuch boli a potem przestaje...myśle ze to maluszki raczka en albo główka sie obracaja i stad ten ból
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
dzięki że się podoba dla mnie jest meega zajefajny
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja zaliczyłam procesję,dopiero wróciłam.Pogoda u nas super,tylko strasznie duszno-coś chyba na jakiś deszcz się zanosi Lecę was poczytać i wypić w końcu kawkę
Rano miałam kolejnego sms,następna znajoma urodziła o 4.40 synka Szymusia,miała termin na 10,jeszcze się z nią w poniedziałek na wizycie u gina.widziałam.Duży chłopak 4230 i 58cm
martadam wózeczek też w moim guście-super mi się bardzo podoba
majowka ślicznie Ci z tym brzuszkiem
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze jutro praca i ma wolne dwa dni . W sobote jedziemy na 4 godzinki do szkoły rodzenia w niedziele chyba też. a jutro o 10 do szpitala. Okazało się,że połowa mieszkań już wynajęta,w tym te Nasze wybrane,więc dupa... trzeba szukać dalej.
Majowka gratuluje suwaczka i brzusia. Prześliczny !
saiko jednak nie kupuje z ebay.a bo ma być nowy. więc nie wiem jeszcze co zrobię. Czy poczekać do lipca. ma byc na początku ..dostawa się przesunęła ...
Czy kupic teraz. Zalezy mi na tym zestawie,bo fotelik jest super do tego wozka ,rozkladany do pozycji leżącej, a sam fotelik kosztuje 1200zł plus baza tyle samo. wiec sporooo.
bidol hahahaaha niezły sen !!! nie martw sie ,nie kupie tego wozka z ebay.a )))
a mi dzisiaj tak ciężko się oddycha .
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
No i wyciągnęłam z szafki zapasową paczuszkę placków ziemniaczanych - i tu puszczam oko do Olgi, bo wiesz coś sama na temat nieodzownych zapasów placków. Zrobiłam sobie małą ucztę, w końcu już niewiele czasu zostało by sobie folgować
W ogóle dzisiaj zmajstrowałam kilka dziwnych rzeczy. Poszłam smażyć placki, włączyłam też ekspres żeby zrobić sobie kawkę. On się sam nie wyłącza, ale że kawka była w dużym kubku, poszłam włączyć laptopa. Troszkę się zagapiłam - to chyba przez to zdjęcie Majówki na plaży Wróciłam do kuchni jak gdyby nigdy nic, jeszcze usłyszałam jakieś warkotanie i pomyślałam "kto wpadł na pomysł, żeby w święto coś kosić". Chwilkę to trwało, zanim zorientowałam się, że moja kawa się dość znacznie przelała i wyszła.... troszkę słaba
Chwilę później tak dziwnie odstwiłam buletkę z olejem, że przechylił się o oblał lodówkę. Pięknie błyszczy po wytarciu Potem jeszcze spadły mi łopatki do przewracania i opryskały podłogę tłuszczem Chyba lepiej żebym już do końca dnia nic nie robiła.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dwa dni temu byłam u znajomych,którzy kupili sobie wypasiony ekspres do kawy i chcieli się pochwalić jaką super kawę robi.taki duży ,ze dwie kawy na raz robi. .No i znajomy ustawil mi cappuccino a Mojemu miśkowi mocną i przyszedł do NAs do salonu ... siedzimy chwile i jego żonka poszła do kuchni i słyszeliśmy tylko k...a ! dopiero myłam całą kuchnię .... okazało się,że znajomy zapomniał szklanek podstawić. hhahahah
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM i w końcu dostaliście tą kawkę?
Ja się uspokoiłam już,ale pierwszy raz w ciąży ryczałam(godzinę!),zaczynam być chyba już zmęczona tą ciążą i leżeniem i tym,e nic nie mogę w domu zrobić
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja pije sobie soczek z mandarynek . wstawialam pranie i nudze się .
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A co do szlafroczka, to mi też bardzo podpasował - jest cienki, taki w sam raz na tę porę roku Gratisik bardziej się Tobie zapewne przyda, bo jak nie wykorzystam A rwę faktycznie gdzieś zgubiłam - nie piszę o tym często, żeby nie zapeszyć. Mam wrażenie że ten mój Maluszek się troszkę przekręcił i może dlatego mi troszkę odpuściło.
Olga bardzo mi się podoba Twoje podejście, chociaż chyba pisałaś po ostatniej wizycie, że masz więcej leżeć Czasem wydaje mi się, że dobre i pozytywne nastawienie daje więcej niż jakiekolwiek leki. Jak tylko przejdzie mi ta infekcja i będę po wizycie (mam we wtorek), to też mam zamiar zrobić podejście do okien. Trzymaj kciuki, żeby się udało.
Majówka wyglądasz przepięknie, dobrze że Twoje zdjęcie zrobiłam już po rozpoczęciu smażenia placków, bo pewnie skończyłabym na obiedzie złożonym z sałaty i pomidora
Saikozazdroszczę tego wieczora. Już się umówiliśmy z moim B, że w przyszły weekend gdzieś wychodzimy, bo to pewnie będzie mój ostatni w dwupaku Trzymam kciuki za Twoje obiadki no i mam oczywiście nadzieję, że z teściową wszystko się pomyślnie zakończy
Daria czasem jak mam skurcze, takie mocne w nocy, to potem też mnie bolą te miejsca - tak jak zakwasy po za dużym wysiłku. Też jem sześć tabletek magnezu (3x2) - zresztą lekarz mówią, że jak już brać, to porządną dawkę, bo mniejsze i tak nic nie dają.
Kamyczka będzie dobrze, a że trochę pobolewa to pewnie nic takiego No i super że z Chłopkiem jest dobrze
mm faktycznie z tym wózkiem masz dylemat, no i przy tych kwotach to faktycznie trzeba to przemyśleć. Ja jestem taka, że lubię mieć wszystko zorganizowane wcześniej, niż czekać na ostatnią chwilę. Jakoś jestem wtedy spokojniejsza. No widzisz- z tymi ekspresami mnóstwo przygód.