BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #376675 przez martadam23
saiko ale o co chodzi z tą spacerówką ??:P czy ja zgubiłam wątek :P hahah....

u mnie pogoda dopisuje ale narzeczony mój śpi jak zabity godzina 12,oo a on biedny odsypia nockę w pracy;/ i nie ma jak to siedzieć samej z facetem obok...
jejku ... u mnie juz 33 i6 dzień :)
i wiecie co.. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY JULEK SIĘ URODZI!!!
< haha najpierw trzeba spakować torbę do szpitala a ciągle mi się nie chce bo coś się dzieje jak nie przygotowania do ślubu to jakieś przemeblowania w pokoju ... wariactwo!!! >

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #376679 przez Daria23
Kamyczka nic sie nie martw napewno to mały sie wierci

12 lata 7 miesiąc temu #376680 przez saiko
Martadam - to było do Kejtlin, już poprawiam ;)

12 lata 7 miesiąc temu #376684 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Kamyczka nic sie nie martw napewno to mały sie wierci

Daria-wierci się okrutnie,ale myslisz że to od tego boli?

12 lata 7 miesiąc temu #376690 przez martadam23
saiko :) nie no spoko tylko myślałam ze to ja pogubiłam wątki :D co do wózków widzę była rozmowa :D ja mam wózek 3 w 1 dosłownie bo z gondolki robi się spacerówkę :) i ma siedzenie kubełkowe :)
mothercare spin www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pram-...6767,default,pd.html jest też wideo jeśli ktoś by chciał zalookać :)

ten sreny ;>

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376699 przez bidol
Martadam - wózek super- lubię takie nowoczesne :laugh: Ja też mam siedzisko kubełkowe :laugh:

Kamyczka - super że z Chłopkiem wszystko ok :woohoo:

12 lata 7 miesiąc temu #376700 przez Daria23
Kamyczka napisał:

(Daria-wierci się okrutnie,ale myslisz że to od tego boli?)

Kamyczka myśle że moze byc od tego bo mnie tez czesto wieczorem brzuch boli a potem przestaje...myśle ze to maluszki raczka en albo główka sie obracaja i stad ten ból

12 lata 7 miesiąc temu #376706 przez martadam23
chłopek rodzi czy jeszcze nie ??:))
dzięki że się podoba dla mnie jest meega zajefajny :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376717 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja zaliczyłam procesję,dopiero wróciłam.Pogoda u nas super,tylko strasznie duszno-coś chyba na jakiś deszcz się zanosi :) Lecę was poczytać i wypić w końcu kawkę :laugh:

Rano miałam kolejnego sms,następna znajoma urodziła o 4.40 synka Szymusia,miała termin na 10,jeszcze się z nią w poniedziałek na wizycie u gina.widziałam.Duży chłopak 4230 i 58cm :laugh: :laugh: :laugh:

martadam wózeczek też w moim guście-super :laugh: mi się bardzo podoba :)

majowka ślicznie Ci z tym brzuszkiem :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #376737 przez mloda_mamuska
Heej Dziewczyny, u Nas nie ma święta, Miesiek w pracy. Pogoda paskudna.
jeszcze jutro praca i ma wolne dwa dni . W sobote jedziemy na 4 godzinki do szkoły rodzenia w niedziele chyba też. a jutro o 10 do szpitala. Okazało się,że połowa mieszkań już wynajęta,w tym te Nasze wybrane,więc dupa... trzeba szukać dalej.

Majowka
gratuluje suwaczka i brzusia. Prześliczny ! :kiss: :kiss: :kiss:

saiko jednak nie kupuje z ebay.a bo ma być nowy. więc nie wiem jeszcze co zrobię. Czy poczekać do lipca. ma byc na początku ..dostawa się przesunęła ... :( :( :(
Czy kupic teraz. Zalezy mi na tym zestawie,bo fotelik jest super do tego wozka ,rozkladany do pozycji leżącej, a sam fotelik kosztuje 1200zł plus baza tyle samo. wiec sporooo.

bidol hahahaaha niezły sen !!! :lol: :lol: :lol: nie martw sie ,nie kupie tego wozka z ebay.a ;))))

a mi dzisiaj tak ciężko się oddycha .

12 lata 7 miesiąc temu #376747 przez Anna77
Cześć, dzisiaj troszkę późno, ale jak jesteśmy wszyscy w domu, to jakoś tak nie mam jak otworzyć laptopa. Moje chłopaki pojechały na umówiony obiadek do teściów - takie rodzinne zloty. A że ja chcę jak najszybciej dojść do siebie, to zostałam w domku.

No i wyciągnęłam z szafki zapasową paczuszkę placków ziemniaczanych - i tu puszczam oko do Olgi, bo wiesz coś sama na temat nieodzownych zapasów placków. Zrobiłam sobie małą ucztę, w końcu już niewiele czasu zostało by sobie folgować :lol:

W ogóle dzisiaj zmajstrowałam kilka dziwnych rzeczy. Poszłam smażyć placki, włączyłam też ekspres żeby zrobić sobie kawkę. On się sam nie wyłącza, ale że kawka była w dużym kubku, poszłam włączyć laptopa. Troszkę się zagapiłam - to chyba przez to zdjęcie Majówki na plaży :blush: Wróciłam do kuchni jak gdyby nigdy nic, jeszcze usłyszałam jakieś warkotanie i pomyślałam "kto wpadł na pomysł, żeby w święto coś kosić". Chwilkę to trwało, zanim zorientowałam się, że moja kawa się dość znacznie przelała i wyszła.... troszkę słaba :silly:

Chwilę później tak dziwnie odstwiłam buletkę z olejem, że przechylił się o oblał lodówkę. Pięknie błyszczy po wytarciu :lol: Potem jeszcze spadły mi łopatki do przewracania i opryskały podłogę tłuszczem :ohmy: Chyba lepiej żebym już do końca dnia nic nie robiła.

12 lata 7 miesiąc temu #376749 przez mloda_mamuska
Anna masz dzien hehee pełen przygód ! !
Ja dwa dni temu byłam u znajomych,którzy kupili sobie wypasiony ekspres do kawy i chcieli się pochwalić jaką super kawę robi.taki duży ,ze dwie kawy na raz robi. .No i znajomy ustawil mi cappuccino a Mojemu miśkowi mocną i przyszedł do NAs do salonu ... siedzimy chwile i jego żonka poszła do kuchni i słyszeliśmy tylko k...a ! dopiero myłam całą kuchnię .... okazało się,że znajomy zapomniał szklanek podstawić. hhahahah :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #376752 przez Kamyczka
Anna to Ty lepiej nic już nie rób,tylko odpocznij :)
MM i w końcu dostaliście tą kawkę? :blink:
Ja się uspokoiłam już,ale pierwszy raz w ciąży ryczałam(godzinę!),zaczynam być chyba już zmęczona tą ciążą i leżeniem i tym,e nic nie mogę w domu zrobić :(

12 lata 7 miesiąc temu #376756 przez mloda_mamuska
Kamyczka jeszcze troszke ;)) a kawusie dostalismy. pycha była . Ja w ogóle jestem maniaczką cappuccino z dobrego eksperesu z dużą ilością pianki w wysokiej szklance typowej do cappucccino :lol: Znajomy uczy się wzorki robic na kawie-jak barista. póki co średnio Mu wychodzi :lol: ale to nie takie proste :))

a ja pije sobie soczek z mandarynek ;) . wstawialam pranie i nudze się .

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376757 przez Anna77
Bidol odnośnie przeziębienia, to w ciągu dnia wydaje mi się że przechodzi. Wieczorem i w nocy zmieniam zdanie :(, ale walczę.
A co do szlafroczka, to mi też bardzo podpasował - jest cienki, taki w sam raz na tę porę roku :) Gratisik bardziej się Tobie zapewne przyda, bo jak nie wykorzystam :) A rwę faktycznie gdzieś zgubiłam - nie piszę o tym często, żeby nie zapeszyć. Mam wrażenie że ten mój Maluszek się troszkę przekręcił i może dlatego mi troszkę odpuściło.

Olga bardzo mi się podoba Twoje podejście, chociaż chyba pisałaś po ostatniej wizycie, że masz więcej leżeć :blink: Czasem wydaje mi się, że dobre i pozytywne nastawienie daje więcej niż jakiekolwiek leki. Jak tylko przejdzie mi ta infekcja i będę po wizycie (mam we wtorek), to też mam zamiar zrobić podejście do okien. Trzymaj kciuki, żeby się udało.

Majówka wyglądasz przepięknie, dobrze że Twoje zdjęcie zrobiłam już po rozpoczęciu smażenia placków, bo pewnie skończyłabym na obiedzie złożonym z sałaty i pomidora :woohoo:

Saikozazdroszczę tego wieczora. Już się umówiliśmy z moim B, że w przyszły weekend gdzieś wychodzimy, bo to pewnie będzie mój ostatni w dwupaku :) Trzymam kciuki za Twoje obiadki no i mam oczywiście nadzieję, że z teściową wszystko się pomyślnie zakończy :kiss:

Daria czasem jak mam skurcze, takie mocne w nocy, to potem też mnie bolą te miejsca - tak jak zakwasy po za dużym wysiłku. Też jem sześć tabletek magnezu (3x2) - zresztą lekarz mówią, że jak już brać, to porządną dawkę, bo mniejsze i tak nic nie dają.

Kamyczka będzie dobrze, a że trochę pobolewa to pewnie nic takiego :) No i super że z Chłopkiem jest dobrze :)

mm faktycznie z tym wózkiem masz dylemat, no i przy tych kwotach to faktycznie trzeba to przemyśleć. Ja jestem taka, że lubię mieć wszystko zorganizowane wcześniej, niż czekać na ostatnią chwilę. Jakoś jestem wtedy spokojniejsza. No widzisz- z tymi ekspresami mnóstwo przygód.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka