BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376515 przez maksiu
olga lezaczek super tez nad nim myslalam ale u nas krocho z kasa wiec nieskupimy
ale teraz kupujemy komode w koncu

ok kochane ja uciekam bo nog nie czuje dzis ide sobie je wymoczyc
i lulu odezwe sie jutro jak wrocimy
buziaki zycze milego bozego ciala i ladnej pogody:)

dobranocki :laugh: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376518 przez Majowka
czesc dziewczyny!

My juz z plazy ale jeszcze przed kolacja :) Brzusio mi urosl od tych kapieli w lodowatym oceanie :laugh:

Kamyczka, cudnie wygladasz! Piekny masz brzusio!!! :kiss: ale ja zdecydowanie juz Cie wyprzedzam rozmiarami :laugh:
Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Was! Poczatek lipca juz niedlugo! :)

Chlopek, jejciu!!!! Juz za tydzien!!!!! :lol:

M-M, nie stresuj sie dzisiejsza wizyta, dziewczyny maja racje...polozna nie mogla stwierdzic czy maly przybral czy nie bez usg. Za 2 dni juz bedziesz wszystko wiedziec!

Olga, sliczny lezaczek!

12 lata 7 miesiąc temu #376526 przez Kamyczka
Olga-fajny leżaczek i super,ze dostajesz takie prezenty,a właściwie Ignaś dostaje :kiss:
Majowka,dzięki-musisz nam strzelić fotę twojego brzusia i pięknej opalenizny :kiss:
Maksiu-miłego świętowania!!!! :)
Chłopek,śpij słodko :)
Bidol,gdzie się podziałaś?
MM pewnie oglądasz "u can dance" :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #376540 przez mloda_mamuska
Kamyczka taaak :lol:

Majowka
a jak sie wypoczywa?? :*

12 lata 7 miesiąc temu #376550 przez kejtin
hmm no tu sie z wami zgodze... ale przeciez foteliki maxi-cosi o ktorych pisalyscie maja opcje kolyski ;)

Ja nie zamierzam malej podrzucac do gory ; ) ale lekkie kolysanie by nie zaszkodzilo:) Mi mama mowila ze kiedys wlasnie w takiej "bujance" mnie wozila - i jestem zdrowa jak ryba :-)
Tak czy inaczej dalej dylemat wozkowy, obym rozwiazala go przed porodem :-)
A moze byscie mi pokazaly na co zwracac uwage? moze jakis przyklad wozka ? :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376553 przez mloda_mamuska
kejtin na pewno na te pompowane koła,tak myśle ;p
bo w polsce zimy są ostre i jest dużo śniegu i moim stokke pewnie ciężko byoby jeździć po Polskich drogach,tak samo jak waga,jelsi mieszkasz gdzies na pietrze wysoko i bedziesz musiaa wnosic wozek to musisz zwrocic uwage by nie byl za ciężki. Moja mama tumaczyla mi ,zebym kupila z większą godnolą wózek,zeby w zimie przewozic jeszcze małego w gondoli,ale i tk zrobiłam po swojemu :lol:
wczoraj był test wózka 3 kołowego na tvnstyle i strasznie łatwo można go przewrócić.więc chyba taki 3 kolowy odpada.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376554 przez Olga
kejtin no ja nie wiem,jak Ci doradzić.Mi si od początku podobał Mutsy i taki kupiłam,ja lubię sztywne wózki,chociaż ten mój troszkę się rusza,ale na pewno nie będzie mi służył np.do usypiania. :laugh:

Patrzycie na tvn style?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376567 przez mloda_mamuska
Olga włączyłam na chwile... masakra. chore ! :huh: :huh: :huh:

jak w ogóle te dziewczynki wyglądają z makijażem? okropie...

12 lata 7 miesiąc temu #376569 przez Olga
A jakie biedne zainteresowane tym wszystkim-chore ambicje mamusiek :angry: :angry: :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376571 przez Anna77
Kejtin wydaje mi się, że większość fotelików ma opcję kołysania, bo po prostu mają taką łukowatą podstawę i tyle. Więc to chyba żadna przeszkoda. A na co zwracać uwagę... to trudne pytanie, bo każdy ma inne warunki i potrzeby. Mi zależało na skrętnych i pompowanych kołach. Nie ukrywam że kilka modeli odpadło właśnie ze względu na zbyt małą gondolę, bo chciałabym najdłużej wozić w niej Maluszka, choć i tak dzieciaczki za nas decydują ile chcą w niej jeździć. Ważne było też by spacerówka miała możliwość wpięcia jej przodem i tyłem do kierunku jazdy. Fajnie jak masz moskitierę (jeśli planujesz wyjazdy w plenery - działka, lasy, jeziora) i folię w komplecie, ale to można też dokupić osobno. Czy mieszkasz wysoko, czy nisko, bo wtedy liczy się waga wózka. Może pojemność kosza pod wózkiem. Mnóstwo tego. Ciche składanie i opuszczanie budki. No i najważniejsze chyba -musi Ci się podobać :)

Olga super ten leżaczek, zwłaszcza że darowany :) Takie lubimy najbardziej :woohoo: Nie mam niestety TVN Style :(

12 lata 7 miesiąc temu #376572 przez bidol
Ja się mało udzielam bo w domu mam plac budowy :dry: z tą cholerną klatką schodową zejdzie się pewnie ze 2 tyg :angry: ale kolorki już dobrane :) Jeszcze to jutrzejsze święto :dry:

Co do skurczy to miewam już takie konkretne - pojedyńcze ale są ;)

Kamyczka - super że wszystko ok - i już za 2 tyg pospacerujesz sobie :laugh:

M_M
- nie martw się Kochana - przecież ona nie ma rentgena w oczach :angry: nie martw się :kiss: Oliwierek na 100% jest zdrowy i wszystko jest ok- a Tobie przyda się takie USG na uspokojenie :laugh:

Kejtin - to ja specjalnie szukałam takiedo wózka co nie da się nim kołysać :laugh: bo jak masz taką możliwość to odruchowo się kołysze - a to przecież zbędne :huh: a jak już to sznur - typu przedłużacz na podłogę i po tym wózkiem zasuwać :laugh: a Maxi Cosi - moim zdaniem super firma :laugh:

Daners - nie odpuszczę Ci - kilka sron wcześniej zadałam Ci multum pytań - czekam na odpowiedź :lol: :kiss:

Chłopek - ooooooooo :ohmy: no nie wierzę :ohmy: znaczy wiem że to kiedyś nastąpi - ale jakoś wierzyć mi się nie chce - to takie mało realne :ohmy:

Maksiu
- cieszę się że zakupy się udały :laugh:

Olga - bujaczek - super - moja koleżanka ma taki sam i jest bardzo zadowolona :laugh:

oglądałam porodówkę na TLC i się powyłam :side:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376573 przez Olga
Anna ja to się bardzo cieszę jak coś dostanę,zwłaszcza jak mi się podoba,bo zawsze te pieniążki mogę przeznaczyć na coś innego.Do pierwszego dziecka to kupowałam wszystko,nie dostałam nawet jednej rzeczy,bo nawet nie miałam od kogo,ale juz dla Olgi miałam sporo od znajomych,a dla Ignasia może troszkę mniej,ale też coś tam się zawsze dostanie :) :) :)

bidol tez oglądała i jak się już dziecko urodzi,to ja zawsze w tym momencie płaczę ;)

12 lata 7 miesiąc temu #376576 przez mloda_mamuska
witaj bidolku :kiss:
juz masz skurcze? niech Kamilka jeszcze ze 2 tygdnie poczeka ;))
mam nadzieje,ze zrobią mi to usg,bo ta położna powiedziała,że dopiero lekarz oceni czy jest mi potrzebne usg... tysiac osob musi mnie ręcznie przebadać,zeby stwierdzic czy jest mi usg potrzebne..masakra...zachowują się jakby miało to zaszkodzic małemu... a to tylko usg przecież. ale byłabym spokojniejsza jakbym zobaczyła synka na usg :kiss:

Dziewczyny co myślicie o czarnych wózkach ?
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZTD1q...L1coPjD6EX_jW_kjDK5A

12 lata 7 miesiąc temu #376577 przez Daria23
M_m - prze z cała ciaze brałąm luteine a teraz mi ja odstawila ale biore fenoterol na podtrzymanie i inne...

no i Brajan wygrał super tańcesz:):)
nic słodkich snów laseczki

12 lata 7 miesiąc temu #376578 przez mloda_mamuska
Daria tez sie strasznie ciesze !!!! ze nie ta anka... ;)))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka