BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #376579 przez Daria23
M_m - prze z cała ciaze brałąm luteine a teraz mi ja odstawila ale biore fenoterol na podtrzymanie i inne...

no i Brajan wygrał super tańcesz:):)
nic słodkich snów laseczki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #376580 przez bidol
M_M - wiem że to się łatwo mówi - nie martw się, ale całkowicie zignoruj to co dziś usłyszałaś od tej położnej :angry: - Z Niuniem jest wszystko ok i kropka :lol: :kiss: :kiss:
co do czarnego wózka to ja to średno widzę - bo i dziecku będzie gorąco w lato i jakoś tak ponuro ;) a ten beżowy jest boski :cheer: już nie chcesz takiego??

Olga - jak się czujesz??

Aniu - przechodzi Ci to przeziębienie??

12 lata 7 miesiąc temu #376581 przez Anna77
mm kilkanaście stron temu właśnie o tym rozmawiałyśmy chyba. Z wyglądu może bym się nawet przekonała, ale chyba niekoniecznie na lato. To oczywiście tylko moje zdanie.
Ja też mam skurcze, a idziemy z Bidolem łeb w łeb i właśnie dlatego dostaję leki żeby je zatrzymać.

Idę spać, bo katar się nasila i ból gardła nie chce zniknąć. Dobranoc Dziewczyny i do jutra.

12 lata 7 miesiąc temu #376585 przez Daria23
M_M - a o co chodzilo tam z tym Brajanem i Cuki??bo akurat nie doslyszalam oni sa raem czy co?

12 lata 7 miesiąc temu #376589 przez mloda_mamuska
bidol znalazłam taki duuuzy zestaw na ebayu jest głeboki,spacerówki ,spiworek zimowy do głębokiego,spiworek do spacerówki,parasolka, torba na zakupy, przescieradełko,fotelik.taki zestaw jest wart koło 7 tysięcy. a ja znalazłam z zeszłego roku po okazyjnej cenie,ale nie wiem czy to nie oszust;PP ..no i mi się podoba ten czarny też. a Miśkowi nie bardzo .

a beżowego w żadnym zestawie nie ma nigdzie. więc pewnie będę musiala kupić beżowy bez dodatków ;)

Anna a oki :)) dobranoc ;)))

Daria
ja tylko część usłyszałam,bo ogladam przez laptopa i mi sie zacina :huh: Ale usłyszałam tyle,ze On zadeklarował się już wcześniej,że jak wygra to zabierze cuki ze sobą na te warsztaty,tylko wczesniej o tym nie mówił na wizji,bo nie chciał brać ludzi na litość ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376593 przez Olga
bidol ja już sie nie przejmuję tym bólem,trudno widocznie mi to pisane.Wskoczylam dzisiaj na krzesło,umyła ostatnnie okno,na parapecie też poskakałam,zrobiłam 4 prania i rozwiesiłam na dworzu i poszłam do koleżanki na kawkę,ale musiałam iśc bardzo wolniutko,bo ciągnie dół brzuszka.Ja jestem dobrej myśli,mam nadzieję,że czerwiec przechodzę :laugh:

Dzisiaj pytałam znajomej,zaczęła rodzić mimo krążka w 36 tyg.i jej synek miał tylko 2.300-mało no nie,czy mi się wydaje?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376595 przez Majowka
Kamyczka, to z dzisiaj, brzuszka az tak bardzo nie widac...moze pozniej jeszcze zrobimy kilka

M-M, swietnie jest! nie ma to jak urlop na plazy, duzo sie leniuchuje. Od jutra zaczynam krotkie spacerki wzdluz wybrzeza, bo od tego lezenia i jedzenia troche kilogramow mi przybedzie :laugh: :laugh: :laugh:

no i mamy 30 tydzien!!! Nareszcie!!!!!
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376607 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :)
Majówka boska z Ciebie mamusia i zazdroszczę plaży,ciepła mmmm rozmarzyłam się :lol: gratuluję suwaczka :kiss:
MM moja sąsiadka ma czarny wózek-pisałyśmy o tym niedawno-wyyglada nieźle,ale na upały to już chhyba niespecjalny jest,mi się chyba ten twój beżowy o wiele bardziej podoba-szkoda,że nie ma takiej okazji jak na czarny.
Bidol,masz skurcze?A jak to wygląda?
Olga-znowu szalejesz....
Anna-kuruj się!

12 lata 7 miesiąc temu #376628 przez daners
Witam kobitki :)

Majówka pozazdrościc widoków plazy oceanu uhmmm świetne te wakacje wiec odpoczywaj relaksuj sie i podziwiaj :D
Ładnie wygladasz niema coo..... :):)

Bidol gdzie ja w tym gąszczu wypowiedzi znajde Twoje pytannia ;p przecaa bym musiała kopac pól dnia ;p

ooo nikogo tu niema hmmm pewnie na procesje sie szykujecie ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376635 przez saiko
Olga, super ten leżaczek, ja właśnie chciałabym mieć taki do 18kg a nie do 9 jak większość, którą widziałam

Ja wróciłam o 1 w nocy z baru ;) 2 piwka bezalkoholowe, sok i woda, całe szczęście w barach nie pali się już :D

mały to już wariuje z rana :D autostradę sobie robi i zasuwa piętami po prawym moim boku

a teściowa dostała właśnie informację, że jutro ma operację. nie będzie jej ok tydzień w domu i będę musiała gotować dla siebie, męża i teścia - mam tremę :P

Kejtlin - pompowane koła, amortyzatory, skrętne koła, spora gondola, moją spacerówkę można wpinać do przodu i do tyłu kierunku jazdy, żeby fotelik dało się wpiąć, dla niektórych liczy się wielkość po złożeniu - ja dla przykładu mam Mikado Aston

MM - czarnego wózka bym nie wybrała. A na ebayu sa opinie wcześniej kupujących?

i dziewczynki, nie przejmujcie się, że seriale się kończą - zaraz będą puszczać powtórki :D

Majówka - super wyglądasz B) , widać, że wypoczęta i szczęśliwa i chyba masz podobny brzuszek do mnie :D

ja na procesje nie chodzę, w ogóle do kościoła nei chodzę

12 lata 7 miesiąc temu #376658 przez Daria23
Hej dziewczynki witam sie i ja:) kurcze co w nocy przeżyłąm normalnie nie wiem czy to skórcz był czy co jak mi żyła przeskoczyła tak to czułam w łydce to krzyknełam az z bólu moj M sie aż obudził i wystraszył...powiedzcie macie takie coś?bo kiedys miewałam skorcze nog jak chodziłam do pracy ale takiego czegoś jeszcze nie

Majówka- kurna jak ja ci zazdroszcze tej plaży słońca masakra...wygladasz super

Ja nie ide na procesje mimo ze chodze do kościoła moze bym poszła gdyby nie ta akcja w nocy teraz mnie troche pobolewa noga

12 lata 7 miesiąc temu #376660 przez Kamyczka
Daria, ja też bym normalnie poszła,ale skoro mam leżeć,to stosuję się do zaleceń,jeszcze trochę :blink: Ja kiedys miewałam takie sporadyczne skurcze,ale potem mnie nie bolały nogi tylko w czasie skurczu,a zażywasz magnez?

12 lata 7 miesiąc temu #376662 przez bidol
M_M - ale jazda - przez to wczorajsze gadanie o Twoim wózku - śniło mi się że chciałaś kupić wózek u gościa na eBay-u a miał tylko jeden pozytywny komentarz - a reszta negatywy ;) i umówiłaś się z nim i chciałaś mu dać 4 tyś - do ręki :ohmy: a ja krzyczałam na Ciebie żebyś tego nie robiła :lol: hahaha :lol: koszmar to był :ohmy: :lol:

Olga
- ja też już mniej zwracam na to uwagę, bo już blisko mam do terminu :lol:

Ania - no równo Nas bierze :) ciekawa jestem którą weźmie wcześniej :lol: nie wiem czy czytałaś mojego (dużo) wcześniejszego posta :unsure: - szlafroczek doszedł :laugh: jest superaśny - bardzo mi się podoba jego krój :lol: i materiał :lol: i dziękuję za gratisa - na jeśeń będzie jak znalazł :lol:
a Ania i jeszcze jedno - nie zgubilaś czasem swojej rwy kulszowej - bo do mnie się jakaś przypałętała :lol:

Majówka - :cheer: :cheer: :cheer: ślicznie wyglądasz :cheer: :cheer: ale szprycha z Ciebie :lol: :lol:

Anszka, Majówka - gratuluję :kiss: :kiss:

Kamyczka- a no mam skurcze- ból troszkę jak na okres - Z przyzwyczajenia lacę zaraz do łazienki żeby opanować sytuację :lol: Ale z Sebkiem inaczej skurcze wyglądały - taka typowo powoli rozkręcająca się @ - a teraz troszkę inny ból i tak szybko łapiący - i powoli odpływający ;) a przy tym serce wali mi jak młotem :blink:

Daners - specjalnie dla Ciebie - odszukałam poprzedniego posta - proszę bardzo :lol:

Daners
- dobrze że jesteś :kiss: już się martwiłam ;) ostatnio faktycznie mało tu zaglądasz :unsure: to może cię troszkę pomęczyć trzeba :unsure: :lol: to jak wszystko już masz? wózek? - a pokoik się robi?? już wiesz co nad łóżeczkiem zrobić??

Saiko - :ohmy: ale imprezowiczka z Ciebie :lol: masz rację korzystaj póki możesz :lol: a gotowaniem się nie martw -dasz radę :lol:

chłopek - jak tam - nie urodziłaś jeszcze??

12 lata 7 miesiąc temu #376670 przez Daria23
Kamyczka zażywam magnez i to sporo bo 6kr tabl na dobe...i nic mi nie bylo a dzisiaj jak sie przekrecałam na drugi bok to jakby mi żyła przeskoczyła i teraz mnie boli troche jak chodze w nocy masowałam to noge to puscił ten ból w miare

12 lata 7 miesiąc temu #376671 przez Kamyczka
Daria-grunt,że jest lepiej.
Mnie z kolei rano bolał brzuch jak na okres i się martwię(
Chłopek napisała,że jest ok i nadal w 2paku :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka