BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #378970 przez maksiu
Hejka mamusie ja tez juz jestem nie spie od 6 ale noca jako tako
Olga pytals czy zasne tak szybko nie co ty moja godz spania to 22-23
ale jak maks spi
to j odpoczywam ide jesc koacje i kompie sie wec jest to dla mnie cos co moge odpoczac

ANNA tez masz dzis wizyte??
ja jade juz o 14 bo musze m zaplacic oc
Bidol wiez raczej nie bo bylam bez maksa wiec to nie moozliwe,ale ona poprostu w gruba i ladna zyle trafila bo ja ogolnie mam cienkie wiec wczoraj bylysmy w totalnym szoku
Saiko chyba te zabawki to azda z nas pamieta, ja jak na zlosc nie moge znalezc nigdzie swojego misia ktory ma tyle lat co ja najl;epsza moja przytulanka

bidol kolejka kolejka ale roznie to bywa moze asze dzieciaki zaczna sie scigac jak tylko chlopek pojdzie rodzic:)
Kamyczka u nas sa po 6-7zl

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378978 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Kamyczka, na pewno :laugh: Bardzo duzo rzeczy mi jeszcze brakuje, wozek, lezaczek, dywan, apteczne rzeczy, ....duzo by wymieniac :dry:
No i ogolnie masa zalatwiania odebrac wyniki badan, firanki, spodnie miska, przewijak juz na mnie czeka, nowy remont bedzie.... A ja juz chodze coraz wolniej :) Wiec trzeba szybciutko zalatwiac poki zdrowko dopisuje.
A nie mowilam Wam, od 5-13 lipca beda miala goscia, moja kuzynka pierwszy raz przylatuje, wiec bedzie jeszcze zwiedzanie :ohmy: nie wiem czy dam rade....ciekawe jak sie bede czuc za miesiac....

Agnessa, dziekuje :kiss: Musialam wrzucic brzuszek, bardzo duzy sie zrobil :laugh: No i wogole czuje, Ze Lukas juz okolo 2kg wazy, takie piramidy mi stawia czasami na brzuchu, ze recznik mozna powiesic :laugh: :laugh: :laugh: bardzo mocno kopnie, wiec przytyl z pewnoscia na tych wakacjach...
Nie dziwie sie z drugiej strony, bo sniadanie to szwedzki stol, wiec szamalam co sie dalo :laugh: :laugh: :laugh: ledwo do pokoju sie zataczalam, strasznie sie objadalam, ruchu prawie zero, bo najczesciej lezalam na plazy, co jakis czas spacerek, lub siku...no i pozniej kolacje w restauracjach :laugh: :laugh: :laugh: Deserow juz odmawialam, bo to by bylo tragicznie w skutkach :laugh: :laugh: ...miskowi troche podkradalam.
Teraz powrot do rzeczywistosci, czyli kontunulacja kompletowania wyprawki :)
Duzo Ci jeszcze brakuje?

Chlopek, ciesze sie bardzo! Pogratuluj ode mnie!!

12 lata 6 miesiąc temu #378979 przez daners
hej mamusie ;] u mnie dzis pierwsza noc nie przespana ;/ jaka to męczarnia była.. o 12 sie obudziłam wiercenie sie krecenie bo tak zle sie lezy tak Filip dalej o sobie znac tak sie nie da bo oddechu niemozna złapac normalnie masakra.
Pogoda super sie robi ale co z tego jak jestem mega zmeczona :)

czekam na kuriera bo męzus zamówił pare gażedzików (pozwolilam mu powybierac) :) hehe niech tez ma jakis udzial w zakupach :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #378981 przez maksiu
a mi znowu duszno i boje sie jak nie wiem wizyty

12 lata 6 miesiąc temu #378983 przez Kamyczka
Chłopek to ile czerwcówek urodziło w czerwcu?Gratulacje dla mamusi :) Ciekawe,czy będziesz następna :unsure:
Maksiu,czym tak się stresujesz?Takie tanie u Was czereśnie?
Daners,też źle spałam :( o 2 w nocy się męczyłam a potem mały szalał i nie mogłam się ułożyć

12 lata 6 miesiąc temu #378985 przez maksiu
Kamyczka napisał:

Chłopek to ile czerwcówek urodziło w czerwcu?Gratulacje dla mamusi :) Ciekawe,czy będziesz następna :unsure:
Maksiu,czym tak się stresujesz?Takie tanie u Was czereśnie?
Daners,też źle spałam :( o 2 w nocy się męczyłam a potem mały szalał i nie mogłam się ułożyć

Kamyczka wczoraj mialm solidne skurcze i biegunke juz sie wystraszylam ze pojade na sale ale przeszlo, ciekawe co mi powie bo dzis od rana tez mniewam lekkie \skurcze a teraz mi duszno jak nic

12 lata 6 miesiąc temu #378986 przez daners
kamyczka myslalam że tylko mi tak zle ;) to niedobrze mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza choc drzemke dzis musze sobie zrobic bo mecz mamy dzis:D a spałam raptem 3h.

Maksiu nic sie nie stresuj bedzie dobrze na wizycie;] bedziesz juz wiecej w3iedziec :)
mi tez sie duszno robi i ciezko wychodzic bo mysle że zemdleje hehe j
jejciu jakie uroki mnie złapały :):):)

12 lata 6 miesiąc temu #378988 przez Daria23
chłopek a jak ta huśtawka wygląda normalnie jak leżaczek tylko że sie huśta?

12 lata 6 miesiąc temu #378989 przez maksiu
DENERS wczoraj to sie wystraszylam nie na zarty bo jak siedzialam na wc to mnie taki skurcz zlapal ze zwinelam sie z bolu, mam nadzieje ze mi ktg zrobi dzis jak jej powiem o tych skurczach bo to ni robi sie za wesole

12 lata 6 miesiąc temu #378990 przez saiko
dzien dobry,

pospalalm sobie dzis troszke :D noc zaliczam do tych bardziej udanych

MM - mimo wszystko z tą krwią to chyba jednak powiedziałabym o tym lekarzowi, tu sie nie ma co krępować, mi wyskoczył chyba hemoriod ale znow zapomnialam o to sie spytac lekarza
ja mam bóle w pachwilnach - u mnie to raczej nawet nie pachwina co kość łonowa, nogi prawie podnieść nie mogę, są dni że mam problem z chodzeniem przez to
a w nocy to w ogóle cała miednica mnei boli

mpearl - no to niezłe przygody przed tobą jeszcze

no niestety - rodzaj ludzki nie jest idealny, jest dużo 'usterek' które mogą się przytrafić, po prostu jesteśmy zbyt skomplikowanymi organizmami, wady genetyczne, uszkodzenia narządów wewnętrznych, czynniki zewnętrzne sprawiają, że chorujemy i to niezależnie od tego czy dbamy o siebie czy nie :( nie tylko ciąża ale u i życie to jedna wielka choroba

Bidolku - i jak z Kamilką? zwisła główką w dół?

u mnie zapowiada się chyba całkiem ładna pogoda dziś :D
a od weekendu znów podobno mają być upały, więc dziewczynki latanei po sklepach to w tym tygodniu ;)

Daria - super pomysł, Chłopek - decydujcie :D
ja chcę ale moze rodzinka bedzie chciala cos kupic to wtedy podpowiem, ze bujaczek do 18kg

maksiu - a wkleiłabyś zdjecie tego misia? bo ja mialam kiedys takeigo brazowo-szarego podobnego trochę to uszatka ale mama mi wyrzuciła

12 lata 6 miesiąc temu #378993 przez daners
Mkaisu idzisz dzis do lekarza wiec zapewne powiedza co i jak- bedziesz pod dobra opieka przeciez :):) wiec nie mysl za duzo...

saiko przynajmniej Ty sobie pospałas :)

12 lata 6 miesiąc temu #378995 przez Kamyczka
Maksiu nie stresuj się na zapas,będzie ok :)
Jakoś zamulona jestem dziś przez tą bezsenność,a dziś mecz!!!Muszę się ożywić :blink: i męża namówić na zakup truskawek na meczyk :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #378997 przez daners
Kamyczka moje sie juz chlodza od wczoraj- motyw patriotyczny musi byc :):):);p

jejciu jak pomysle ze wkrotce mam całe mieszkanie do wysprzatania to brak mi sil.. remont u nas nadal trwa (miedzy przerwami meczowymi) :)

12 lata 6 miesiąc temu #378999 przez maksiu
saiko kochana wlasnie nie wkleje bo nie mohe go znalezc nigdzie ani u siebie na strychu ani u mamy nigdzie nie ma sprubuje znalezc go na allegro albo innej stronce

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379001 przez chłopek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka