- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol ale fajnie Sebuś wyglądał No i ciekawe jaki będzie Twój termin.
Odnośnie ubranka, to ja też wolę takie "miękkie" i trochę takie z przed wieku bardziej niż takie "dorosłe" ubranka. No i ja zdecydowanie białe, no może z jakimś innym delikatnym bardzo akcentem. Jeśli już to raczej w tym kierunku - tylko bez żadnych kokardek czy muszek pod szyjką:
www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/Lniany-kompl...do-Chrztu-Ignas-/965
Albo taki cały jakby lniany cieniutki komplecik:
allegro.pl/super-ubranko-do-chrztu62lato...sia-i2416621602.html
A chrzest chciałabym w sierpniu lub wrześniu. Uzależnimy to od planów urlopowych chrzestnej (bo urlop ma właśnie w sierpniu) i od powrotu z dwumiesięcznego szkolenia Chrzestnego, a wróci pewnie pod koniec sierpnia właśnie. Wiecie co, ja robiłam chrzciny Kubusia w domu zresztą razem z komunią Kamila. Po prostu - mieliśmy wcześniej zarezerwowany lokal - w Poznaniu w okresie komunii, to trzeba to robić niemal rok wcześniej - ale ksiądz niespodziewanie powiedział że jednak musi iść do komunii tam gdzie mieszka, a nie do parafii do której należy szkoła, więc zmienił się termin. Ale było super. Tylko mieliśmy zapewniony pełny catering - cały obiad do nas przyjechał. Dziewczyny pomogły rozstawiać i sprzątać, a po gary przyjechali z restauracji, która dowoziła jedzonko. W sumie byliśmy bardzo zadowoleni z takiego rozwiązania. Mały miał wtedy niespełna 2 m-ce i się sprawdziło.
Martela89 śliczna ta Twoja córeczka
MM mam nadzieję że szybciutko jednak znajdziecie swoje własne "m"
Idę sobie kawkę zrobić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
chociaz tesciowa mówi ze za 3 tyg bedzie miała wnuka oby sie nie sprawdziło.
wczoraj to dość bolesne skurcze były, ale przeszły to chyba od kibicowania
Anna też piję kawkę :)jeszcze ciacho by sie przydało
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a remont fajnie,że zbliżacie sie ku końcowi My również ;] mysle że do konca week sie wyrobi tylko pogoda nam nie dopisuje jakos i czekamy az wyschnie cos tam ;p i wtedy bedzie juz finał...dla niego bo dla mnie to dopiero sie skonczy znając życie na drugi week jak będzie juz wysprzatana cała chałpka
u nas pada a do sklepu musze isc..och moj ma dzis wolne i od rana kisi w piwnicy szlifuje i maluje ;] zaraz ide bidulka skontrolowac ;p
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
A kocyk zielony kupiłam
Majówka faktycznie lepiej się nie pchać w tłumy Ja ten zestaw kupiłam na 62 bo i ja i mój mąż urodziliśmy się 63 i 62cm, ale w razie co mam z SH kilka body i śpioszków w małym rozmiarze, więc coś z tego wybiorę co już mam, ale takie nówencje kupuje od 62
Anna fajne te ubranka
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
co do malin
parenting.pl/portal/maliny-w-ciazy
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo strasznie bym chciała jechac, mielismy jechac jak z Ksawciem w ciazy byłam i tak zeszło,mielismy jechac do krakowa do zoo na długi weekend majowy ale ja w szpitalu wylądowałam
bidol pytałam sie kolezanki kiedy jej sie synek obrócił bo miała cc zaplanowaną i tydzien przed porodem sie obrócił wiec jest szansza ze Kamilka tez sie obróci
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
( ...
kiedyś wychodząc z pracy widzę gościa w slipkach z recznikiem na ramionach dziecko z kołem i idą...
+przepraszam panią którędy na plaże??
-yy,,, a na co ??
+ na plażę...
- wybuch śmiechu !!!!
możecie sobie wyobrazic Szczecin kupa ludzi tłum na deptaku a gość paraduje i pyta którędy na plażę hahah )
szczerze powiem mam blisko wiec nie powinno być źle:D
a mnie dzisiaj mega mocno głowa boli ;/ chyba znowu od pogody ;( i co na to poradzić ???
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zatrzymuje sie samochód i babka do mnie
- daleko do morza ?
- słucham ?
- no czy do morza daleko?
- no daleko i to sporo, bo całą Polskę trzeba przejechac
baba oczy wywaliła a to gdzie jestesmy ?
- Krynica Zgrój
babka do męża
-a mówiłam ze źle skręciłeś
hahah, nie wiem nie zauważyli że do okoła góry ?
martadam ja apap biorę, bo ostatnio taka migrena że na oczy nie widziałam
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My chrzciny planujemy na śerpień - ale jeszcze o tym nie myślę. Jak już to raczej w restauracji mam dość latania przy wszystkich i dogadzać każdemy z osobna
Daners -mi też ze sprzątaniem się zajdzie - w całym domu nakurzone i wszędzie porozstawiane farby drabinki i rusztowanie
Agnesssa - no to prawie już - ale zleciało boję się tylko że reszta życia też tak szybko zleci że nawet nie zdążę się zorientować
Mój mąż też sobie coś ubzdurał że w sierpniu nad morze pojedziemy - dla mnie to mało realne - bo to przez całą Polskę trzeba się tłuc ale nie powiem fajnie by było
Martadam - z tego artykułu wynika dziwna sprawa .
Liście maliny stosuje się także w profilaktyce poronienia oraz w celu ułatwienia porodu. W związku z tym nie ma powodu, by w czasie ciąży rezygnować z malin
Chłopek - nie strasz -bo Kamilka właśnie kilka dni temu przektęciła się główkowo - jestem tego prawie pewna - bo brzuch mam inny - taki bardziej jajowaty i boki mnie nie bolą - tylko żebra ale znając moje dziecko to może jeszcze kilka razy się przekręcić
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyspałam się, choć w nocy miałam trudne zadania, bo najpierw znowu byłam w pracy, a potem... byłam trenerem naszej kadry
Też planujemy chrzciny w sierpniu lub wrześniu i do ubrania wybiorę raczej coś takiego, jak w ostatnim linku Anny, garniturek odpada.
Anna - możesz odliczać dni, a 25.06. mam rocznicę ślubu tego dnia urodził się też mój chrześniak.
Bidol - może rzeczywiście malutka się już przekręciła
Chłopek - hehe, bidol ma rację, Ty może tak się z nami związałaś, że synkowi się miesiące poprzestawiały
Ale się uśmiałam, jak przeczytałam o tych turystach
M_M - trzymam kciuki za mieszkanko
Martella - ale masz uroczą córcię
Olga - rzeczywiście Twój Ignaś spory, ale mój nie ma po kim być duży, bo my z mężem ok. 3kg ważyliśmy. Teraz wagowo wpisuje się w 34 tyg. A miałaś regularne miesiączki?
Martadam - pijesz dużo wody? głowa niekiedy boli od odwodnienia organizmu.
Majówka - ale ciekawe święto, a to Twój blog?
Agnesssa - dokupujesz już tylko drobiazgi czy z tych większych wyprawkowych rzeczy też Ci coś jeszcze zostało do kupienia? Ja byłam 10cm mniejsza od Ciebie ale ja w ogóle kurdupelek jestem.
Kamyczka - meczyki też dzisiaj oglądasz? bo ja jestem ciekawa, jak Holandii pójdzie po ostatniej klęsce.