- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
bidol Kamilka lubi buszowac po Twoim brzusiiu .nudzi jej sie w jednej pozycji.hehe
Olga u nas bylo tak,ze jak bylam malenka to bylam wymagajaca... w sensie,zebardzo delikatna skóe mialam,od razu po kupce musialam miec zmienionego pampersa bo od razu żywą ranę miałam. pampersy tylko oryginalne mi odpowiadały .karmiona musialam byc równo co 3 godziny z zegarkiem. i w ogóle... ale później -od podstawowki w górę ..moja siostra wiecej problemow rodzicom stwarzała. a jak była malenka to mogla miec tanie pampersy i mogla kilka godzin obs...ikana i obs..ana ;ppp chodzic i i tak byla szczesliwa. hehhee
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
martela haha ciekawe po kim taka modelka
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - Tobie Olga też tak robiła???ja na serio cierpię ta ciąża jest całkowicie inna od poprzedniej
M_M - a co z mieszkankiem
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje,ze Oliwier bedzie lubił ciuszki po mnie,bo znajoma ma synka i w ogóle ciężko w cokolwik go ubrać.najlepiej to by chodził tylko nago nie chcialabym,zeby tyle ciuszków mi sie zmarnowało
bidol no oglądamy codziennie coś . ciężko coś w miarę znaleźć. większość już powynajmowana albo jest dopisek : SORRY,NO CHILDREN ........ jakby im dzieci w czymś wadziły....... dzisiaj tez znalazlam jedno super. fajnie wykonczone,nowoczesne,wyposazone... idealne.. patrze i to samo: bez dzieci. kurdę.........
jutro ogladamy dwa fajne.. jedno jest w bloku z balkonem,ale niewyposazone.tylko kuchnia ze wszystkimi sprzetami,ale jest tak sliczne,nowo wybudowany blok... ciekawe jak na zywo wyglada no i cenowo jak na niewyposazone troche drogo,bo to gorna nasza granica cenowa....
a drugi jest domek, z zewnatrz wygląda okropnie:czyli jak większość angielskich domków.ale kuchnia dopiero remontowana. fajnie zrobiona. i ogródeeek jest Ale zdjęc nie ma za dużo,więc trochę boję się jaki to będzie stan...
Codziennie marzymy o wyprowadzce stąd...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja jeszcze nie spie, bo dopiero co goscie wyszli. Zrobilam dzis kolacje dla znajomych, tez ogladalismy mecz
Bidolku, ja nie moge odkladac remontu, bo wyobraz sobie, ze teraz sasiadowi na glowe kapie, wiec juz w przyszlym tyg beda nam kuchnie rozkopywac... Tragedia jakas, wszystko sie sypie w tym starym bloku...
Anna, gratuluje! Juz znasz date!!!! Mozesz juz odliczac! Tak malo zostalo.....
Anszka, ciesze sie, ze z Wojtusiem wszystko super! Piekna ma wage!
Vanessa przesliczna, a Sebus taki slodki!!!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
na czerwcowkach nastepny dzidzius sie urodzil
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anna ale masz fajnie, znasz już datę To jeszcze tylko dwa tygodnie zostały
Bidol Ale Seba fajno wyglądał
Martela Vanessa jak mała księżniczka Super
Majówka Masakra w tym Waszym domku się dzieje Mam nadzieję, że będziesz się za mocno denerwować
A co do wyprawki, to kupiłam kilka ciuszków, mam teraz sporo body i parę śpiochów, wczoraj udało mi się wygrać 7 aukcji i kupiłam 7 pajacyków za nie wielkie pieniądze A dzisiaj mają przyjść moje poniedziałkowe zakupy. A kupiłam zestaw do szpitala dla Maksa Śpiochy, kaftanik, body, czapeczka i łapki, wszystko białe z żyrafką A do tego takie fajne pieluchy w autka i kocyk
allegro.pl/kocyk-lovi-dwustronny-pluszow...ski-i2385735498.html
allegro.pl/bobas-pieluchy-tetrowe-drukow...lna-i2346683438.html
allegro.pl/body-kopertowe-cale-rozpinane...fka-i2401860442.html
Chłopek ale już się skurcze pojawiają to dobry objaw Trzymam kciuki żebyś urodziła już lada chwila
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NADROBIŁAM
Kamyczka niestety wczoraj c.d remontu zakupy i nawet niebylo jak kibicowac z Wami ;p
ale ogolnie meczyk bardzo fajny.Podobało mi sie jak grali oby tak dalej albo i lepiej ;p
Bidol a no męzuś kupił sam decydujac hehe ;p niby taki suprajs byl dla mnie
kocyk do wózka,pierdolki typu pieluszki termometr do wody pojemniczek na smoczek zawieszke,bodziaki skarpeteczki jakies takie sweet butki..reszty niepamietam
Sebuś fajnie wyglądał.Mnie tez bardziej podobaja sie takie normalniejsze ubranka niz garniturki sztuczne takei jakies sa.
Martela teraz widac jak małe dziewczynki chca upodabniac sie do swoich mamuniek sukieneczki butki dodatki pewnie i mała królewna
Ja juz po sniadanku nawet po kawce dzis nocka przespana a Twoja Kamyczka lepsza niz wczoraj ?
Anna fajnie,że masz juz date wyznaczona teraz juz z góreczki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamilka ładnie spała nie kręciła się - widzę że w Mojej pozycji leżącaj jej wygodnie bo się nie rozpycha i nigdzie Jej nie gniotę gożej w dzień jak mam siąść nóżki to mi prawie gardłam wychodzą
M_M - ciężka sprawa z tym mieszkaniem - ale powiem Ci szczerze że Cię rozumiem- co Swoje to Swoje
Olga - nie strasz I jeszcze to imie Kamila mąż specjalnie takie wybrał - bo wszystkie Kamile takie zadziorne a nie jakieś pindy typu tipsy i solarka Jeszcze tego pożałuje pewnie
Majóweczka - to co ciągle gdzieś przecieka?? będą pruć każdą ścianę
Agnesssa - widzę że się rozkręciłaś na dobre z zakupami Jakiś czas temu My tak szalałyśmy a teraz już większość z Nas ma prawie wszystko już A wyprawka z żyrafką piękana - który kocyk?? a pieluszki mam identyczne - tylko w kwiatuszki
Daners - ale fajnie zaufałaś mu tak Ja Swojemu za niec w świecie nie dała bym kupić niczego - ma tak spaczony gust względem ubrań butów i tp że szok
a jak tam remont??? u Nas już końcówka
Ania - super termin - może podobny będę miała mi niby położna mówiła że na 23 czerwca już ale to we wtorek będę więcej wiedziała
Anszka- no widzisz wszystko ok
zobaczycie jak te kilka tygodni szubko zleci i będziemy tylko o rozpakowaniach i skórczach pisały jak czerwcówki
Chłopek - a może dzidziuś stwierdziła że Ty jednak lipcówka jesteś???
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Dzis imieniny miska i tym samym dzien wolny od pracy dla Lizbony. Dzis dzien sardynek!
moja-portugalia.blogspot.pt/2009/06/dzien-sw-antoniego.html
My niestety nie pojdziemy chyba na starowke, bo tlumy sa straszne i niebezpieczne sa te zatloczone miejsca dla ciezarowek Za kilka dni mam nadzieje ze potanczymy jeszcze
Agnessa, ale sie obkupilas! Piekne sa te body, kocyk i pieluszki slodziutkie. Tez kompletuje ciuszki do szpitala, ale wolniutko... Boje sie, ze za male kupie, czekam jeszcze troche, moze pozniej bedzie wiadomo, jaki duzy sie urodzi.
Z tym remontem to faktycznie tragedia trudno...
Chlopek, trzymam kciuki! Moze akurat dzisiaj!?
Bidolku, tamten przeciek nad naszymi drzwiami juz zalatany, jeszcze trzeba tylko mase polozyc i pomalowac w tamtym miejscu. Teraz cieknie cos sasiadowi, mowi, ze zawsze jak pralke wlanczam ....do licha z tym wszystkim