BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #379558 przez Olga
martela masz małą miss w domku :) słodko wygląda :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #379559 przez mloda_mamuska
martela jaka ona śliczna :kiss: normalnie cukiereczek sliczny ! ;)

bidol Kamilka lubi buszowac po Twoim brzusiiu .nudzi jej sie w jednej pozycji.hehe

Olga
u nas bylo tak,ze jak bylam malenka to bylam wymagajaca... w sensie,zebardzo delikatna skóe mialam,od razu po kupce musialam miec zmienionego pampersa bo od razu żywą ranę miałam. pampersy tylko oryginalne mi odpowiadały .karmiona musialam byc równo co 3 godziny z zegarkiem. i w ogóle... ale później -od podstawowki w górę ..moja siostra wiecej problemow rodzicom stwarzała. a jak była malenka to mogla miec tanie pampersy i mogla kilka godzin obs...ikana i obs..ana ;ppp chodzic i i tak byla szczesliwa. hehhee

12 lata 6 miesiąc temu #379560 przez martela89
Miss? To istna modelka,woli ciuchy i buty od zabawek :lol:

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #379562 przez mloda_mamuska
martela haha ciekawe po kim taka modelka :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #379563 przez martela89
mloda_mamuska napisał:

martela haha ciekawe po kim taka modelka :lol:

:blush: :lol: :lol: :lol:

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #379564 przez bidol
Martela - słodka :cheer: ta Kamilki troszkę podobna :laugh:

Olga - Tobie Olga też tak robiła???ja na serio cierpię :( ta ciąża jest całkowicie inna od poprzedniej :(

M_M - a co z mieszkankiem :huh:

12 lata 6 miesiąc temu #379565 przez Olga
bidol moja Olga do tej pory ma charakterek :angry: aż sie modle,żeby Ignaś był choć trochę spokojniejszy :) a z Marika żadnych problemów nie miałam i nie mam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #379566 przez mloda_mamuska
martela wiedzialam. hahahaahah
mam nadzieje,ze Oliwier bedzie lubił ciuszki po mnie,bo znajoma ma synka i w ogóle ciężko w cokolwik go ubrać.najlepiej to by chodził tylko nago :lol: nie chcialabym,zeby tyle ciuszków mi sie zmarnowało :laugh:

bidol
no oglądamy codziennie coś . ciężko coś w miarę znaleźć. większość już powynajmowana albo jest dopisek : SORRY,NO CHILDREN ........ jakby im dzieci w czymś wadziły....... dzisiaj tez znalazlam jedno super. fajnie wykonczone,nowoczesne,wyposazone... idealne.. patrze i to samo: bez dzieci. kurdę.........

jutro ogladamy dwa fajne.. jedno jest w bloku z balkonem,ale niewyposazone.tylko kuchnia ze wszystkimi sprzetami,ale jest tak sliczne,nowo wybudowany blok... ciekawe jak na zywo wyglada :lol: no i cenowo jak na niewyposazone troche drogo,bo to gorna nasza granica cenowa....
a drugi jest domek, z zewnatrz wygląda okropnie:czyli jak większość angielskich domków.ale kuchnia dopiero remontowana. fajnie zrobiona. i ogródeeek jest ;) Ale zdjęc nie ma za dużo,więc trochę boję się jaki to będzie stan...
Codziennie marzymy o wyprowadzce stąd... :(

12 lata 6 miesiąc temu #379573 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja jeszcze nie spie, bo dopiero co goscie wyszli. Zrobilam dzis kolacje dla znajomych, tez ogladalismy mecz :)

Bidolku, ja nie moge odkladac remontu, bo wyobraz sobie, ze teraz sasiadowi na glowe kapie, wiec juz w przyszlym tyg beda nam kuchnie rozkopywac... :( :( :( Tragedia jakas, wszystko sie sypie w tym starym bloku...

Anna, gratuluje! Juz znasz date!!!! Mozesz juz odliczac! :) Tak malo zostalo.....

Anszka, ciesze sie, ze z Wojtusiem wszystko super! Piekna ma wage!

Vanessa przesliczna, a Sebus taki slodki!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #379581 przez chłopek
hej ja dalej nie rozpakowana, skurcze ustaly,ale maz twierdzi ze dzisiaj lub jutro urodze, zobaczymy.
na czerwcowkach nastepny dzidzius sie urodzil :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379595 przez agnesssa
Hej dziewczyny :)

Anna ale masz fajnie, znasz już datę :woohoo: To jeszcze tylko dwa tygodnie zostały :lol:

Bidol Ale Seba fajno wyglądał :woohoo:

Martela Vanessa jak mała księżniczka :woohoo: Super :woohoo:

Majówka Masakra w tym Waszym domku się dzieje :huh: Mam nadzieję, że będziesz się za mocno denerwować :kiss: :kiss:
A co do wyprawki, to kupiłam kilka ciuszków, mam teraz sporo body i parę śpiochów, wczoraj udało mi się wygrać 7 aukcji i kupiłam 7 pajacyków za nie wielkie pieniądze :woohoo: A dzisiaj mają przyjść moje poniedziałkowe zakupy. A kupiłam zestaw do szpitala dla Maksa Śpiochy, kaftanik, body, czapeczka i łapki, wszystko białe z żyrafką :woohoo: A do tego takie fajne pieluchy w autka i kocyk :lol:
allegro.pl/kocyk-lovi-dwustronny-pluszow...ski-i2385735498.html
allegro.pl/bobas-pieluchy-tetrowe-drukow...lna-i2346683438.html
allegro.pl/body-kopertowe-cale-rozpinane...fka-i2401860442.html

Chłopek ale już się skurcze pojawiają to dobry objaw :lol: Trzymam kciuki żebyś urodziła już lada chwila :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379620 przez daners
hej mamunie :)

NADROBIŁAM

Kamyczka niestety wczoraj c.d remontu zakupy i nawet niebylo jak kibicowac z Wami ;p
ale ogolnie meczyk bardzo fajny.Podobało mi sie jak grali oby tak dalej albo i lepiej ;p

Bidol a no męzuś kupił sam decydujac hehe ;p niby taki suprajs byl dla mnie :)
kocyk do wózka,pierdolki typu pieluszki termometr do wody pojemniczek na smoczek zawieszke,bodziaki skarpeteczki jakies takie sweet butki..reszty niepamietam ;)

Sebuś fajnie wyglądał.Mnie tez bardziej podobaja sie takie normalniejsze ubranka niz garniturki sztuczne takei jakies sa.

Martela
teraz widac jak małe dziewczynki chca upodabniac sie do swoich mamuniek :) sukieneczki butki dodatki pewnie i mała królewna :)

Ja juz po sniadanku nawet po kawce :) dzis nocka przespana a Twoja Kamyczka lepsza niz wczoraj ? :)

Anna fajnie,że masz juz date wyznaczona teraz juz z góreczki :):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #379624 przez chłopek
ja zjadłam sniadanie teraz ide uspać Ksawcia, i jak bedzie czas to umyje okna bo ładnie sie dzisiaj zrobiło

12 lata 6 miesiąc temu #379634 przez bidol
doberek kochaniutkie :laugh:

Kamilka ładnie spała nie kręciła się - widzę że w Mojej pozycji leżącaj jej wygodnie bo się nie rozpycha i nigdzie Jej nie gniotę :laugh: gożej w dzień jak mam siąść :dry: nóżki to mi prawie gardłam wychodzą :dry:

M_M - ciężka sprawa z tym mieszkaniem - ale powiem Ci szczerze że Cię rozumiem- co Swoje to Swoje :lol:

Olga - nie strasz ;) I jeszcze to imie Kamila ;) mąż specjalnie takie wybrał - bo wszystkie Kamile takie zadziorne a nie jakieś pindy typu tipsy i solarka :lol: Jeszcze tego pożałuje pewnie :lol:

Majóweczka - to co ciągle gdzieś przecieka?? będą pruć każdą ścianę :ohmy:

Agnesssa - widzę że się rozkręciłaś na dobre z zakupami :laugh: Jakiś czas temu My tak szalałyśmy :laugh: a teraz już większość z Nas ma prawie wszystko już :lol: A wyprawka z żyrafką piękana - który kocyk?? a pieluszki mam identyczne - tylko w kwiatuszki :laugh:

Daners - ale fajnie :laugh: zaufałaś mu tak :unsure: Ja Swojemu za niec w świecie nie dała bym kupić niczego - ma tak spaczony gust względem ubrań butów i tp że szok :ohmy:
a jak tam remont??? u Nas już końcówka :cheer:

Ania - super termin - może podobny będę miała :laugh: mi niby położna mówiła że na 23 czerwca już :laugh: ale to we wtorek będę więcej wiedziała :laugh:

Anszka
- no widzisz wszystko ok :laugh:

zobaczycie jak te kilka tygodni szubko zleci i będziemy tylko o rozpakowaniach i skórczach pisały jak czerwcówki :laugh:

Chłopek - a może dzidziuś stwierdziła że Ty jednak lipcówka jesteś??? :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379635 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Dzis imieniny miska i tym samym dzien wolny od pracy dla Lizbony. Dzis dzien sardynek! :laugh:
moja-portugalia.blogspot.pt/2009/06/dzien-sw-antoniego.html

My niestety nie pojdziemy chyba na starowke, bo tlumy sa straszne i niebezpieczne sa te zatloczone miejsca dla ciezarowek :) Za kilka dni mam nadzieje ze potanczymy jeszcze :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa, ale sie obkupilas! Piekne sa te body, kocyk i pieluszki slodziutkie. Tez kompletuje ciuszki do szpitala, ale wolniutko... Boje sie, ze za male kupie, czekam jeszcze troche, moze pozniej bedzie wiadomo, jaki duzy sie urodzi.
Z tym remontem to faktycznie tragedia :( trudno...

Chlopek, trzymam kciuki! :kiss: Moze akurat dzisiaj!? :)

Bidolku, tamten przeciek nad naszymi drzwiami juz zalatany, jeszcze trzeba tylko mase polozyc i pomalowac w tamtym miejscu. Teraz cieknie cos sasiadowi, mowi, ze zawsze jak pralke wlanczam :dry: ....do licha z tym wszystkim :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka