BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379734 przez Kamyczka
Martadam-uddanej wizytki,daj znac po :blink:
Bidol-jak to zabiła??????????
Jaa wstawiłam rzeczy Dominika do prania.Jakos mało mam tych ubranek na razie,muszę kupić,ale nie wiem na jaki rozmiar. :unsure: mam teraaz prawie wszystko na 62

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379736 przez bidol
Ania, Anszka - ja to się dziwię że jeszcze się nie spotkałyście - ale po porodzie to pewnie na bank sie gdzieś umówicie :laugh:

Anszka, Kamyczka - oni coś się ostatnio kłucili sporo mieszkali razem w jednym domu - co prawda na różnych kondygnacjach i to od parunastu lat. Zadźgała go nożem -jej mąż (syn zabitego ) chciał winę wziąć na siiebie :dry: Mają 2 dzieci w wieku 16 i ok 8 lat :dry: - jednym słowem tragedia :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379750 przez Olga
Jejkuś takie dramaty się dzieją w rodzinie,że szok :ohmy: Jak można kogoś zabić,w ogóle sobie tego nie wyobrażam :(

Ale u mnie leje,a tak ciemno się w domu zrobiło,że światło muszę zapalić :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379753 przez bidol
Olga - właśnie - tragegia - dzieci straciły matkę i dziadka jednocześnie - wierzyć się nie chce :(

u mnie też tak leje że szok :ohmy:

Kamyczka - a na 56 nie masz ubranek??

12 lata 6 miesiąc temu #379757 przez Anna77
A u mnie nie leje, a ja się coś nie mogę zabrać za to okno :(

Bidol widzę że też zerkasz na czerwcówki ;)

Chłopek czekamy po południu na wieści, czy się coś rusza :)

12 lata 6 miesiąc temu #379765 przez bidol
ania - tak z ciekawości i nudów chyba :blush:

12 lata 6 miesiąc temu #379766 przez martadam23
anaszka Ann77 jasne że się odezwę :))

co do tej wody t ja myślę że to tez przez insulinę;/ mam cukrzycę ciężarnych ( nie wiem czy pisałam wcześniej ) i jak mi się chce pić to piję ale nie tak jakos specjalnie przynajmniej nie teraz...
na samym początku ciąży pilnowałam płynów jak nie normalna a teraz jakoś ... no nie mam ochoty to nie piję a kawa... hym... rzadko oj rzadko kosztuję tego smaczku :P

ale za to mam chętkę na kebaba :P oj.. zabiłabym dzisiaj za roloo :)))

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 6 miesiąc temu #379771 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

ale za to mam chętkę na kebaba :P oj.. zabiłabym dzisiaj za roloo :)))

Martadam-też mam cukrzycę :( ale wczoraj zjadłam kebaba i cukier idealny :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #379772 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - a na 56 nie masz ubranek??

Na 56 mam tylko śpiochy i do tego kaftanik i jakieś bodziaki i sama nie wiem,szkoda mi kasy na takie malutkie ubranka :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #379776 przez bidol
Kamyczka - ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam ile jakich ubranek potrzebuję, bo ja w lumpku kupuję i to jet tanie więc kilka więcej nie zaszkodzi i ja przy tym nie zbiednieje :)

12 lata 6 miesiąc temu #379777 przez Olga
Zobaczycie,że te na 56 będą się jeszcze za duże wydawały ma naszych szkrabach,no chyba że faktycznie będą dzieci miały powyżej 4,500 i przeszło 60cm,ale takie do 4 kg spokojnie wejda na 56.Ja nie lubię takich wiszących ciuszków,wolę za parę tygodni je odstawić. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #379778 przez anszka
U mnie cieplutko i słonecznie, byłam na poczcie i w aptece i kupiłam drożdżówkę z serem, nie wiem, co mnie teraz tak do tego słodkiego ciągnie :(
Ja mam na razie najwięcej ciuszków na 56, ale to przez przypadek, obawiam się, że nawet nie zdążę mu tego wszystkiego założyć i wyrośnie. Chociaż ja miałam tylko 52 cm, jak się urodziłam, a mąż 54, więc może i Wojtek nie będzie zbyt długaśny.

12 lata 6 miesiąc temu #379785 przez chłopek
ja sie szykuję na wizytę, czekam na mamę bo nie mam jak sie umyć bo Ksawcio od razu płacze

12 lata 6 miesiąc temu #379795 przez Anna77
Ufff okno umyte, teraz czekam aż spadnie deszcze, bo coś się tak kręci w około. Teraz przejadę szybko odkurzaczem i koniec. Potem tylko pojadę do Kubę, bo jest dzisiaj u babci, a po południu idzie ze szwagrem, ze swoją kuzynką i kuzynem na jakiś festyn do ich przedszkola. Ciekawe tylko czy się pogoda nie zepsuje do tego czasu.

12 lata 6 miesiąc temu #379803 przez mloda_mamuska
HEJ DZIEWCZYNY :))

U Mnie zimno i pada :(
Byliśmy mieszkanko obejrzeć. Mielismy też domek oglądać,ale okazało się,że jest za daleko i odmowilismy wizytę.a mieszkanko jest z balkonem,trochę wąskim,ale długim.Ale mieszkanko jest śliczne. nie widzialam łądniejszego tutaj w Anglii. Moja siostra miala podobne wynajęte w gdansku,ale jak na warunki Anglii to naprawdę cudo ;)
:kiss: slicznee było. no i nawet zmywarke ma. ;P gdzie w anglii w zadnym z tych wynajmowanych nie bylo zmywarki..przeważnie nawet pralki nie było.a lodówki to takie malenkie tylko.
no naprawde bardzo fajne jest.nie za duze,ale dla naszej trojki wystarczy. w domofonie jest kamera, winda, to jest nowy budynek. nowocześnie wykończony.
Teraz musimy złożyć papiery,żeby Nas sprawdzili(czy nas stac na takie mieszkanie,czy nie mamy kredytów,czy nie mamy długów,ile zarabiamy,ile wydajemy itp) no i czekac na pozytywną opinię. I sie wprowadzać. no i uzbierać kasiorkę oczywiście. ;)

Olga
jestem tego samego zdania co Ty. Nie lubie jak te ciuszki widzą na maluszkach i lepiej kupic mniej,ale w dobry rozmiarze i później jak dziecko rośnie to kupować. mniej,ale nie wszystkie takie wiszące ,bo i tak urośnie... Moja znajoma nic nie miala na 56 wszystko od 62 i 68 ....na noworodka... jak sie urodził to wszyscy dziwnie patrzyli,ze takie ogromne te ciuszki są i popodwijane Mała ma....od nas dostała dwa komplety na 50 jak sie urodzila i slicznie wygladała... byly idealnie,wcale nie za małe.tym bardziej,ze malutki sie urodzila...
;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka