BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #383054 przez mloda_mamuska
Majowka ojej to super! Gratuluje ,ze znacie datę :kiss:

dasz radę! Musimy jakoś temu podołać,żeby zobaczyć Nasze Kochane Maluszki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383055 przez Majowka
M-M dziekuje, nie jest to data pewna, jesli na dwa lub dzien przed nie bede miala skroconej I miekkiej szyjki, bedziemy czekac...ale na pewno jest orientacyjna, wiec zapominam juz o 17sierpnia i teraz czekam na 4!!!! :laugh:

Jade na starowke odebrac spodnie miska i kupie dzis ze szczescia jakis ciuszek :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #383056 przez mloda_mamuska
Majowka to juz coraz blizej ;)

Ja za okolo 2 tygodnie zobacze Oliwierka. Mam nadzieje,ze zdążymy się przeprowadzić :)

do jutra decydujemy czy mieszkanie czy domek,ale w 90 % mieszkanie ;-)
jak zachce nam sie grilla to pojedziemy 15 minut i u znajomych sie zrobi,oni maja ogród i co weekend robią,wiec problemu nie bedzie.a posiedziec na balkonie mozemy.zawsze coś :) :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383057 przez Olga
Majowka napisał:

Jestesmy!!!

Lucas jest duzy, wazy juz 2260g! Wszystko w porzadku. Wyniki rewelacyjne. Ulozony glowka do dolu.

No i mamy juz date porodu!!!!!!!!!! :) 4 sierpnia!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: czyli ponad 2 tyg przed terminem, bedzie wtedy wazyl mniej wiecej 3700g.

Ma bardzo duza glowke, wymiar wychodzi na 35 tydz :ohmy: Ciekawe jak go urodze....chyba juz zaczne to masowanie krocza :laugh: :laugh: :laugh:

Nastepna wizyta za 3tyg i juz bede miala robione pierwsze ctg!!!!! :laugh:

Teraz w miedzyczasie mam isc na szczepionke w zwiazku z moja ujemna grupa krwii.

Bidolku, bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze u Was!!! Juz tuz tuz

M-M, piekny suwaczek! Super, ze juz znalezliscie mieszkanko!

Gratuluje dużego chlopca,chyba faktycznie będzie kawał chłopa,moje córki miały główkę 35 jak się rodziły.Cieszę się,że wszystko w porządku :laugh:

m m czemu Ty tak sie nastawiasz,że już za ok.2 tyg.zobaczysz synka,przecież w kazdej chwili Cię może ruszyć :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383058 przez Majowka
Pewnie, przeciez to tymczasowe mieszkanko! Ja nawet nie mam balkonu :( za to mam sliczny ogrod obok bloku z fontanna, placem zabaw, altanki, bedzie gdzie spacerowac...

Dzieki Olga :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383061 przez Kamyczka
Majówka to super!!!!!!!!!Synuś pięknie waży już!!A data hmmmmm cudowna,moje urodziny!!! :kiss: :kiss: :kiss:
MM-to prawda,Ty w kazdej chwili możesz spotkać się z Oliwierkiem :)
Olga-piękny suwaczek :)
Dziewuszki to mój dzisiejszy brzusio: :)
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #383066 przez saiko
Kamyczka - super brzusio, mój jest dużo większy ;)

MM - super że już podejmiecie decyzję co do mieszkanka

Majówka - a pzypomnij mi prosze czemu umawiają Cie na o tyle wcześniejszy poród? taka jest praktyka w Portugalii?

ja własnie upiekłam ciasteczka owsiane, byłam pewna że nikomu nie beda smakowac i zostana wszystkie dla mnie, ale sie przeliczyłam ;) za max 2 dni znow bede musiała upiec :D

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383068 przez anszka
Saiko - daj przepis, bo szukam sprawdzonego :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383070 przez Olga
kmyczka dzięki,mi też sie bardzo podoba.Ty wczoraj miałaś taki sam :laugh: Śliczny masz brzusio :)
Właśnie do mnie i do Mariki dotarło,że już niedługo będziemy mieli tyle zajęć przy Ignasiu,jakoś do tej pory to do nas nie docierało.Całe wakacje wszyscy w domu,ale go rozpieszczą :ohmy: :ohmy: :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #383071 przez Kamyczka
Saiko dzięki :) ciastka owsiane brzmi pysznie i zdrowo :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #383072 przez Kamyczka
Olga napisał:

kmyczka dzięki,mi też sie bardzo podoba.Ty wczoraj miałaś taki sam :laugh: Śliczny masz brzusio :)
Wriki,że już niedługo będziemy mieli tyle zajęć przy Ignasiu,jakoś do tej pory to do nas nie docierało.Całe wakacje wszyscy w domu,ale go rozpieszczą :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Dzięki :kiss: już się tych zajęć przzy synku dooczekać nie mogę,a jednocześnie się troszkę boję,czy dam radę.A Ty masz tyle pomocnic :)

12 lata 6 miesiąc temu #383073 przez Olga
kamyczka pomocnice do rozpieszczania,a ja później z malym zwariuje :ohmy:

12 lata 6 miesiąc temu #383074 przez anszka
Kamyczka - śliczny brzusio, wygłaskaj od ciotki :)
Majówka - Lukasek taki duży jak Wojtek w zeszłym tygodniu :) super, że wszystko ok, u Was podają szczepionkę już przed porodem? u nas dopiero po porodzie, jeśli okaże się, że jest konflikt między matką a dzieckiem.
M_M - dokładnie, mieszkanie zawsze można zmienić, a ważne, byś przed porodem zdążyła się przenieść, będziesz spokojniejsza.
A mi się udzieliło poszukiwanie przez Ciebie mieszkania, bo śniło mi się, że mąż kupił jakieś "przestrzenne" mieszkanko, które okazało się ruiną :)

12 lata 6 miesiąc temu #383076 przez Kamyczka
Olga napisał:

kamyczka pomocnice do rozpieszczania,a ja później z malym zwariuje :ohmy:

Masz porządne kobietki w domu,to nie oszalejesz :)

12 lata 6 miesiąc temu #383077 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - śliczny brzusio, wygłaskaj od ciotki :)

Anszka dzięki :kiss: zagłaszczę,ale za 2 tygodnie w bezpiecznym czasie :lol: a jak tam twój brzusio?Mój wysoko i cięzko mi oddychać

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka