- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
zrobialm pierwszy raz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Majówka fajnie że już znasz termin. No i że z Maluszkiem wszystko ok.
Kamyczka brzuszek śliczny i bardzo zgrabny, tak samo jak jego "właścicielka"
Olga, MM suwaczki macie dzisiaj superowe
A mój brat zadzwonił ok. 15, że zaraz będzie, odkręci sobie suszarkę i przyklei taśmy. Pojechał na obiad do domu i od pół godziny maluje mi łazienkę. Baaardzo się cieszę, bo już będzie gotowe. Przyjechał z synkiem, więc teraz urzędują z Kubą.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja jednak dziś umyłam 3 okna troche ogarnęłam w domku i zrobiłam chrusty:)miało mi się na coś słodkiego a do sklepu nie chciało sie jechać...
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka hehehhe ale sny zazwyczaj sprawdzaja sie na odwrót
Anna dziekuje,faktycznie...ten suwaczek zasuwa w mea szybkim tempie!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
M_M - mamy kredyt do spłacenia, więc przez najbliższe 30 lat raczej nie będziemy szukać mieszkania
Nie dziwię się, że już nie chcesz z nikim mieszkać, brak miejsca będzie najlepszą wymówką a oni w ogóle mają taki pomysł, żeby u Was się zatrzymać?
Kamyczka - jutro wstawię fotkę, to sobie porównasz, ale mój też jest wysoko i oddycha mi się ciężko, najgorzej było wczoraj w tym upale.
Anna - czyli wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik :)szkoda tylko, że dopiero wypucowałaś łazienkę
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
No mojego też nie sposób nagrać-wstydzioch mój z prawej wystawia jak chcę dotknąc to zabiera a tatusiowi pozwala czasem złapaćKamyczka mój też.. Mój wypycha z lewej strony i tak jedzie tą nóżką przez cały brzuszek. Wygląda to super ale jak chce go nagrać to szybko chowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój zreszta też przy tatusiu szaleje bardzo...meska solidarnosc..
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bidol kurcze, to ciekawe z tymi tygodniami, bo u mnie 22.06 to zakończony 38tc. A jaką masz datę OM? Super że już znasz konkrety. Ciekawe czy ja zdążę wyjść zanim Ty pójdziesz do szpitala.
Skończyłam łazienkę, 1,5 godziny jak nic. Ale jeszcze muszę umyć podłogę. Kibelka nie ruszam, to znaczy zalewam płynem i wrzucam tableteczkę czyszczącą - reszta to już zadanie mojego B. Jakiś czas temu przerzuciłam mycie kibelka na niego. Przed myciem podłogi muszę chwilkę odsapnąć, bo się zagotowałam troszkę.
Ania - data ostatniej miesiączki to 07.10. - i z tej daty wypada mi na 14 lipca, ale ja w ciążę zaszłam tydzień wcześniej- bo się staraliśmy z mężem od jakiegoś czasu i wszystko miałam zapisane. W dodatku robiłam test owulacyjny o tydzień wsześniej niż powinnam, bo miałam objawy dni płodnych i wyszedł pozytywnie i zadziałaliśmy - i jest Kamilka. Z tąd to całe zamieszanie z datą porodu
czyli jak ona mnie sykuje na 38 tc - to ja faktycznie będę w 39 tc. I podobno pierwsze USG jest bardzo adekwatne do tygodnia ciąży
Myślę że pewnie już wyjdziesz z Mateusykiem Ale się urobiłaś - odpocznij teraz
A i mi już czop odchodzi troszkę - wczoraj zauważyłam, ale bez krwi muszę wytrzymać do końca czerwca, bo chcę aby ta położna przy mnie była
Kamika jest ułożona poprzecznie - ale Położna powiedziała że poprzecznie to jeszcze nie tragedia, bo może sama się jeszcze przewruci, albo ona ją postara się przekręcić
Olga - ale super masz z Tą Twoją Mamą
Martadam - masowanie miejsca między jedną a drugą dziurką to miejsce jest narażone na pęknięcie
M_M - to super że prawie wybrane Ja mam brać 3 x 1 tabletkę z wiesiołka
Saiko 3 x szklanka. Z kroczem to tak jak Martadam pisałam - między wejściem do pochwy a odbytem kolistymi ruchami zachodząc na boki wejścia pochwy - ble to brzmi - ale może lepiej ilustruje
Majówka - ale Lukas duży dobrze przeczuwałaś super że masz już wyznaczoną datę
Kamyczka- śliczny brzuszek i jaki malutki - taki ślicznusi -
Olga, M_M - super suwaczki
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
a ja po spacerku 3,5 godzinnym myslalam ze do domku nie dotre tak strsznie bolał mnie brzuszek mega twardy i ciągło wszystko w dól pachwiny okropnie i jakoś nie umiem określić ale tak jakby chciał ci ktoś brzuch rozerwać od srdka okropieństwo!!!
jestem tak wykonczona ze szok i kregosłup boli;/
ale za to kupilam czeresnie bo tak o nich klikałyście ze nie moglam sie powstrzymać haha ;D
n o i mam zamiar wciagnąć ;D je za chwilę ;D mmhymm,...
bidol napisał:
Anna77 napisał:
Bidol kurcze, to ciekawe z tymi tygodniami, bo u mnie 22.06 to zakończony 38tc. A jaką masz datę OM? Super że już znasz konkrety. Ciekawe czy ja zdążę wyjść zanim Ty pójdziesz do szpitala.
Skończyłam łazienkę, 1,5 godziny jak nic. Ale jeszcze muszę umyć podłogę. Kibelka nie ruszam, to znaczy zalewam płynem i wrzucam tableteczkę czyszczącą - reszta to już zadanie mojego B. Jakiś czas temu przerzuciłam mycie kibelka na niego. Przed myciem podłogi muszę chwilkę odsapnąć, bo się zagotowałam troszkę.
Ania - data ostatniej miesiączki to 07.10. - i z tej daty wypada mi na 14 lipca, ale ja w ciążę zaszłam tydzień wcześniej- bo się staraliśmy z mężem od jakiegoś czasu i wszystko miałam zapisane. W dodatku robiłam test owulacyjny o tydzień wsześniej niż powinnam, bo miałam objawy dni płodnych i wyszedł pozytywnie i zadziałaliśmy - i jest Kamilka. Z tąd to całe zamieszanie z datą porodu
czyli jak ona mnie sykuje na 38 tc - to ja faktycznie będę w 39 tc. I podobno pierwsze USG jest bardzo adekwatne do tygodnia ciąży
Myślę że pewnie już wyjdziesz z Mateusykiem Ale się urobiłaś - odpocznij teraz
A i mi już czop odchodzi troszkę - wczoraj zauważyłam, ale bez krwi muszę wytrzymać do końca czerwca, bo chcę aby ta położna przy mnie była
Kamika jest ułożona poprzecznie - ale Położna powiedziała że poprzecznie to jeszcze nie tragedia, bo może sama się jeszcze przewruci, albo ona ją postara się przekręcić
Olga - ale super masz z Tą Twoją Mamą
Martadam - masowanie miejsca między jedną a drugą dziurką to miejsce jest narażone na pęknięcie
M_M - to super że prawie wybrane Ja mam brać 3 x 1 tabletkę z wiesiołka
Saiko 3 x szklanka. Z kroczem to tak jak Martadam pisałam - między wejściem do pochwy a odbytem kolistymi ruchami zachodząc na boki wejścia pochwy - ble to brzmi - ale może lepiej ilustruje
Majówka - ale Lukas duży dobrze przeczuwałaś super że masz już wyznaczoną datę
Kamyczka- śliczny brzuszek i jaki malutki - taki ślicznusi -
Olga, M_M - super suwaczki
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630