BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #385257 przez mloda_mamuska
Czesc dziewczyny,

kurde Wy (niektore)to bedziecie mialy cesarke....zazdroszcze Wam,ze znacie datę porodu ;)
Ale balabym się tej rany później...

ja wlasnie pije cappuccino, wcinam jogurcik i jeszcze z godzinke poleze.Później musze ogarnąć pokój,bo jutro z rana mama bedzie u mnie :kiss:

jakie macie plany na dzisiaj ?
ja sie powinnam do szpitala spakować,ale nie chce mi sie :silly: :silly: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #385265 przez bidol
Martadam- udanego dnia. Baw sie dobrze i wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia dla calej Waszej 3. :kiss:

Anusia- trzymam kciuki. Odpoczywaj i nie stresuj sie. Ucaluj ode.mnie Mateuszka. :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385286 przez saiko
Martadam - mam nadzieje, ze u Ciebie tez dzis jest polepszenie pogody :D Życze cudownego dnia i zeby wszystko poszlo po Twojej myśli :* no i wszystkiego naj na nowej drodze życia

MM - tez zazdroszcze dziewczynom tgo, że znaja terminy, ale nic wiecej - wolalabym jednak nie byc krojona

ja mialam tragiczna noc - za duzo wypilam wieczorem, wstawalam 3 razy w nocy sikać a z rana obudziły mnie te chrzanione pawie :/
a korzystajac z ładnej pogody robie ostatnie dzidkowe pranie - poscielki, reczniczki i wczorajsze nowe ubranka

jeszcze tylko uprac wózek i rozstawic łóżeczko trzeba :D

Chlopek - jakie wiesci?

Anna - Ty masz dzisiaj miec cesarkę? Jak tak to powiodzenia i czekam na zdjecia i opis wrażen

zostało mi równo 3 tygodnie :D

12 lata 6 miesiąc temu #385299 przez Anna77
Cześć, dzisiaj raczej na niedługo. Kwiatki podlane, właśnie zaległam z kawką.

Saiko dzisiaj idę do szpitala. Cesarkę będę miała rano w poniedziałek lub wtorek.

Martadam bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Wszystkiego naj, naj jeszcze raz.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385300 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

U mnie w planach na dzis plaza I wieczorkiem impreza baby shower kolezanki :laugh:

Martadam, wszyyyyyyyystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!! Przepiekneg dnia dzisiaj!!!!!!!

Mpearl, wspaniale! Ciesze sie, ze malutka duza i silna! Czekamy na 10-tego!!!!!!!!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu #385310 przez chłopek
hej ja jestem u mamy nic sie nie zapowiada i chyba w srode szpital i bedziemy czekac az maly sie ruszy

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385314 przez Majowka
Anna, trzymamy kciuki i czekamy na fotki!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Pierwsza lipcoweczka juz bedzie rozpakowana!!!!! Hurrra!!!

Chlopek, chyba bedziesz druga :laugh: ...chyba ze dzis lub jutro Cie ruszy :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #385323 przez chłopek
moje dziecko chyba chce byc lipcowe

12 lata 6 miesiąc temu #385328 przez saiko
chłopek napisał:

moje dziecko chyba chce byc lipcowe

spoko spoko, do konca czerwca jeszcze tydzien :D
przez tydzien to polowa z nas moze sie jeszcze rozpakowac ;)

12 lata 6 miesiąc temu #385331 przez maksiu
Hejka mamusie , ja dzis nocka w miare miare ale bywaly lepsze. Mialam sie za okna w pokoju wziasc pogoda super ale czekam az moje dziecko usnie bo jak narazie to sie nie zapowiada a moglby, wlasnie wrocilismy ze spacerku i tak jakos ciezko mi sie dzis szlo jak ne wiem czyzby moje dziecko chcialo wyjsc juz dzis lub jutro w cioci urodzinki(moja siorka ma jutro urodziny)mhh ciekawe lepiej niech juz w srode wyjdzie.

Jej dziewczyny ale wam zazdroszcze tego ze bedziecie juz tulily swoje maluszki
MARTADAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA:)

12 lata 6 miesiąc temu #385345 przez Anna77
Dobra Dziewczynki, odmeldowuję się. Jak mi się uda, odezwę się popołudniu lub wieczorkiem ze szpitala. A tymczasem, ściskam Was gorąco i życzę udanego weekendu!!

Do "zobaczenia"

12 lata 6 miesiąc temu #385353 przez Olga
Witam was mamusie.

Byłam na zakupach,bo dziewczyny chciały coś przyszywanemu tatusiowi kupić,bo one go traktują jak ojca.Marikka była umyć okna u takiej starszej cioci,którą opiekuje się moja mama,a my będziemy mieli po niej mieszkanie.Teraz porządki w domu,włączyłam pranie,umyłam z Olgą klatkę schodową,bo nasza kolej jest.Marika będzie wszystkie szafki na górze myła z kurzu i prała resztę dywanów,których nie możemy niestety zdjąć i zawieźć do czyszczenia.

Trochę jestem zaniepokojona,bo siadając do laptopa czułam jak mi coś zaczyna lecieć i jak poszłam do łazienki,to miałam całą wkładkę w czymś lekko kremowym,ale prawie białym,ale konsystencja jakby po globulkach,ale to niemożliwe,bo nie brałam.Nie wiem co to jest,wody odchodziły mi zawsze w szpitalu przy badaniu,więc też nigdy się im nie przyglądałam.Sama jestem ciekawa co to?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #385359 przez bidol
mpearl - łał ale duża ta Twoja niunia :ohmy: super że znasz już datę :kiss: :kiss:

Anulka - czekam z niecierpliwością :kiss: :kiss: :kiss:

Olga - też tak mam od kilku dni ;) taka mleczna wydzielina i dość rzadka ;)

Saiko - współczuję tych pawi :dry: Ropucha sąsiada chyba zdechła - bo jest cisza :lol:

Ja dziś zaczynam kurację malinowo -wiesiołkową :laugh: wypiłam już 2 szklanki i coś zaczeło mnie brać- brzuch zaczął boleć :) więc jestem dobraj myśli :)

Chłopek - a czemu tych liści z malin i wiesiołka nie spróbujesz?? co Ci zależy - przecież dziecku to nie szkodzi, a może akurat - już wolę to niż oksytocynę na wywołanie ;)

A byłam w Lidlu i proszek Lovella jest po 24,90 za 2,8 kg i kupiliśmy ten termometrn elektroniczny do ucha i do czoła - mąż już wypróbował i jest fajny. Można nim mierzyć też temp wody i pokarmu :)

12 lata 6 miesiąc temu #385363 przez mloda_mamuska
bidolku ja póki co biore tylko te tabetki z wiesiołki i też mnie boli brzuc od kiedy je biorę... a od jutro tą herbatę będę piła.ale czy to przyspieszy to nie wiem.mam nadzieje,ze dzieki temu będzie łatwiejszy poród :lol:

ja dzisiaj obiadku nie robię,bo pierożki odmrażam ,bo jeszcze mi zostały ostatnia paczuszka od babci.a misiek juz wczoraj miał ochotę. to mam z głowy dzisiaj :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #385372 przez Dżasta
Witam mamusią wiem nie było mnie bardzo długo, z reszta teraz też na chwilę. U mnie bardzo dużo się dzialo przez ten czas. No i chciałam wam powiedzieć że pierwsza lipcowe ( a właściwie czrwcowa) mamusią jestem JA :-D Maja bardzo się pośpieszyła do nas i postanowiła wyjść równy miesiąc wczesniej:-) urodziła się dwa dni temu w czwartek 21.06.2012 o godz 12.47 ( termin miałam na 20.07) jest zdrowa, dostała 10 punktów i jest przeslodka:-P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka