BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #387294 przez mloda_mamuska
chlopek a migdaly i cieple mleko nie pomgaja???
mi sie syropek skonczyl wczoraj,ale dzisiaj mam wizyte u poloznej to powiem,zeby mi przepisala znowu. Ciekawe jak mój mały jest ułożony... :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #387299 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Dzis ze spaniem bylo troche gorzej, w mieszkaniu temperatura ponad 30stopni, spalismy z wiatrakiem, ale i tak musialam wziasc w nocy zimny prysznic....jeszcze tylko jeden dzien :dry:

Chlopek! Trzymam kciuki! Na pewno cos sie wyjasni w tym szpitalu. Zobaczysz juz niebawem Ty nam wyslesz fotke swojego uparciuszka! :kiss:

M-M, super mialas z mamusia! Na pewno sie soba nacieszylyscie!!! A twoj suwaczek :ohmy: :ohmy: :ohmy: Pedzi jak szalony......przeciez Ty juz za chwile rodzisz!!!!! Chyba po Chlopku jestes najblizej terminu, co?
Torba spakowana?
Szkoda, ze z tym mieszkaniem tak Was trzymaja :( Ale nie martw sie, wszystko bedzie dobrze!

Wczoraj tez sobie zmierzylam brzuszek :) Mam rowny metr w obwodzie :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #387302 przez Daria23
Chłopek nie strasz mnie tą zgagą przez zała ciąże mnie męczyła naprawde a z miesiąca na miesiąc coraz gorsza:(...

M_m - mi migdały i mleko pomagały czasem a czasem nie nie wiem od czego to zależało...
M_m my dzisiaj obydwie mamy ładne suwaczki:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #387303 przez anszka
Cześć dziewczyny,
wczoraj wieczorem wyjątkowo kiepsko się czułam, więc położyłam się dużo wcześniej niż zwykle, nocka minęła spokojnie, a dzisiaj to nawet słońce zaświeciło :)

Obniżenie brzucha można podobno poznać po tym, że można sobie położyć dłoń między piersiami a brzuchem i czuje się ulgę przy oddychaniu. Według tej teorii mój jeszcze się nie obniżył.

Saiko
- ładniusi jest Twój brzusio, już niedługo lokator z niego wyskoczy :)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #387304 przez mloda_mamuska
Majowka metr to piekny wynik :laugh:

a martwie sie o to cholerne mieszkanie....bo wlasnie czas pędzi strasznie a tu ciągle nie dzwonią.a mój R uwaza,ze powinnissmy poczekac do piątku i nie będzie dzwonił i ponaglał ich..... on chyba ciągle nie rozumie,ze Mały może juz w każdej chwili się pojawić...
on uwaza,ze jak powie do brzucha synu jeszcze nie.to syn bedzie czekal.......... :angry:

Daria zgadza sie Twoj suwaczek równie piękny,ale mój już mnie przeraża......ta liczba tak szybko zbliża się ku końcowi :huh:

anszka
brzusio cudenko :kiss:

moj juz jest obnizony.i faktycznie duuużo lżej się oddycha jak brzuszek się obniży :)

12 lata 5 miesiąc temu #387306 przez anszka
M_M - też bym już dzisiaj zadzwoniła, z maluszkiem będzie Wam trudniej się przeprowadzać, tym bardziej, że Ty będziesz obolała i pamiętaj, że nie będziesz mogła dźwigać, a kobieca ręka jest w takich sytuacjach nieodzowna ;)
Majówka - ja miałam dosyć długo stówkę w obwodzie, niedawno się ruszyło do przodu.
Daria - no suwaczek zmienia się coraz szybciej :) a jeśli chodzi o zgagę, to ja mam raz na jakiś czas i mleko mi pomaga od razu.
Bidol - bliźniaki są urocze, rozczulające zdjęcie.
A my mieliśmy nadzieję, że będzie dwójeczka, ale nic z tego :)

Jejciu, dziewczyny, jak mnie się marzy jakiś wyjazd na kilka dni, nad morze najlepiej :)

12 lata 5 miesiąc temu #387311 przez mloda_mamuska
anszka ale Ci sie wyjazdów zachciało...przec Ciebie mnie też naszła ochota.. :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #387316 przez Daria23
Anszka a wiesz że jeszcze wczoraj gadałam z moim M że tak bym sie przejechała na wczasy nad morze albo nad jezioro pod domek....zachcianki ciążowe

12 lata 5 miesiąc temu #387318 przez anszka
Mój mąż też mówi, że to zachcianki :) a ja chyba po prostu jestem już znużona tym ciągłym siedzeniem w domu

12 lata 5 miesiąc temu #387321 przez Daria23
Dokładnie Anszka ja też mam już dosyć tego siedzenia samotnie w domu od stycznia dobrze że maluszek już niedługo będzie ze mną bo będe miała towarzystwo...:)

12 lata 5 miesiąc temu #387323 przez mloda_mamuska
Daria ja tak samo..ciesze sie,ze maluszek juz niedlugo bedzie z Nami i będę miała zajęcie :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #387333 przez maksiu
Hejka mamusie ja nadal w dwu paku jak chlopek zobaczymy co jej dr powie a mi we wtorek bo mam wizyte chyba ze sie cos zdarzy i urodze do wtorku

Dalej mnie krzyz boli zrobilam pranie okurzylam i teraz czekam bo ma kuzynka z dzieciakami wpasc holender moglby maly sie ruszyc dzis hihi

Ja mialam zachcianke dzis na chlebek z marmolada i kaako a potem kasze manna z sokiem wisniowym
Bidol zdjecie bliznakow super

12 lata 5 miesiąc temu #387334 przez Majowka
anszka napisał:

Majówka - ja miałam dosyć długo stówkę w obwodzie, niedawno się ruszyło do przodu

Mam nadzieje, ze I moj jeszcze sporo urosnie, u mnie jeszcze tylko 4 tygodnie zostaly!!!!!!! :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #387335 przez chłopek
mm nie pomaga mleko i migdały, migdałow musiałą bym zjesc z 3 opakowania zeby pomogło, po wodzie mineralnej mam zgagę, ostatnio po dżemie

12 lata 5 miesiąc temu #387337 przez maksiu
Chlopek ja jak wypije wieksza ilosc koli to mam zgage okropna

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka