BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #387441 przez anszka
Daria - nie wiem, czy dużo, ale na tyle sporo, że bez wkładki nie wyobrażam sobie życia
Chłopek - a o której idziesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #387442 przez Majowka
Daria, ja mam bardzo duzo :) nie bralam zadnej luteiny, tak normalnie sie tyle tego produkuje chyba :laugh:

Chlopek, bedzie dobrze. Szybciutko urodzisz, zobaczysz! To drugie juz, mowia, ze za drugim razem jest latwiej :)

Ja bylam na chwilke na starowce wymienic ciuszki.... :laugh: Teraz leze z wiatrakiem, uffffffff

12 lata 5 miesiąc temu #387443 przez anszka
Majówka - Ty jesteś dobra z tym kupowaniem i wymienianiem :laugh:
a dzisiejszy meczyk gdzie oglądacie? Trzymam kciuki za Waszą ekipę :)

12 lata 5 miesiąc temu #387444 przez mpearl
ja też mm bardziej mokro, tak gdzieś od 2 tygodni, i wkładka obowiązkowa i to raczej z tych większych:)
ja własnie po obiadku, zbieram się żeby ciuszki malutkiej poukładac w szafce, bo mama moja poprala i poprasowala tylko poukladac musze i uszykowac na wyjscie ze szpitala.
Mam pytanie: kupowalyscie krem z filtrem dla maluszkow? wiem że z musteli jest, a jakieś inne, takie od 1 dnia?

12 lata 5 miesiąc temu #387446 przez mpearl
majowka a co tym razem wymienialaś? i współczuje tego ciepła! ale u nas też od piątku ma być upalnie, ble, oby nie za długo

12 lata 5 miesiąc temu #387448 przez Majowka
anszka napisał:

Majówka - Ty jesteś dobra z tym kupowaniem i wymienianiem :laugh:
a dzisiejszy meczyk gdzie oglądacie? Trzymam kciuki za Waszą ekipę :)

Anszka, troche to z nudow i nadmiaru wolnego czasu :laugh: kupuje, przyjezdzam, ogladam, porownuje z rozmiarami, zaraz mi sie wyda to za duze, to za male, przyjdzie misiek, powie, ze takie sobie....no to sie decyduje pojechac i wymienic, hahaha....ja baba w ciazy zdecydowac sie nie moge :laugh:

Meczyk obowiazkowo dzis ogladamy! :) Idziemy na kolacje do znajomych i tam bedziemy kibicowac! Trzymajcie kciuki!!! :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #387451 przez Majowka
mpearl napisał:

majowka a co tym razem wymienialaś? i współczuje tego ciepła! ale u nas też od piątku ma być upalnie, ble, oby nie za długo

Hehe, wymienilam t-shirta na dzinsowe ogrodniczki, body z myszka miki i 5 par skarpetek :laugh: Akurat mieli obnizke 30%, wiec sie oplacila ta zamiana :laugh:
To prawda, gorac okropny...jutro juz bedzie lepiej, ale nie zycze nikomu takich upalow :(

12 lata 5 miesiąc temu #387452 przez mpearl
czyli dobry deal zrobiłaś? :)
Ty chłopca będziesz miała? a jak na imię?

12 lata 5 miesiąc temu #387460 przez saiko
mpearl napisał:

ja też mm bardziej mokro, tak gdzieś od 2 tygodni, i wkładka obowiązkowa i to raczej z tych większych:)
ja własnie po obiadku, zbieram się żeby ciuszki malutkiej poukładac w szafce, bo mama moja poprala i poprasowala tylko poukladac musze i uszykowac na wyjscie ze szpitala.
Mam pytanie: kupowalyscie krem z filtrem dla maluszkow? wiem że z musteli jest, a jakieś inne, takie od 1 dnia?

ja kupiłam Linomag SUN

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #387461 przez Majowka
mpearl napisał:

Bardzo dobry! :) Tak, chlopczyka...Lucas, czyli Łukaszka :) nie moge sie doczekac!

A Ty mpearl? Coreczke? Dobrze pamietam?... Wiem ze u ciebie cesarka na pewno, podobnie jak u Anny

12 lata 5 miesiąc temu #387463 przez mpearl
no wlasnie saiko na taki patrze, bo nie usmiecha mi sie wydac 60 zl na krem!

12 lata 5 miesiąc temu #387465 przez mpearl
Majowka napisał:

mpearl napisał:

Bardzo dobry! :) Tak, chlopczyka...Lucas, czyli Łukaszka :) nie moge sie doczekac!

A Ty mpearl? Coreczke? Dobrze pamietam?... Wiem ze u ciebie cesarka na pewno, podobnie jak u Anny

ładnie brzmi Lucas:)
tak, coreczka, Izabela, i cesarka :)

12 lata 5 miesiąc temu #387469 przez Majowka
mpearl napisał:

Majowka napisał:

mpearl napisał:

ładnie brzmi Lucas:)
tak, coreczka, Izabela, i cesarka :)

Dziekuje! :)
A wlasnie Isabela! Przepiekne imie! Takie wlasnie wybralismy tez dla dziewczynki, ale bedzie chlopczyk! :)

12 lata 5 miesiąc temu #387470 przez maksiu
Hej mamusie powiem wam szczerze ze u mnie procz krzyza nic dalej sie nie rusza ahh no coz, CHociaz nie wiem jakos dziwnie rozdrazniona jestem wszystko mnie wkurza nawet telewizor wylaczylam ahh byla kuzynka z 6 letnia corka i rocznym synkiem jej ile ja sie na wrzeszczalam na mala jej jaka ona nie warta zabawki to musialam chodzic i sprzatac po calym pokoju bo tak byly porozwalane konia malemu wynosila i chciala sie na nim bujac a ona ciezka jeszcze by mu zarwala normalnie mnie nerwica na to dziecko brala dzis jeszcze glowa mnie boli teraz

kurde ciezko mi sie chodzi a wybieram sie z malym na spacer troche jak m wroci chce isc w koncu zaniesc firanki do babci do obszycia

12 lata 5 miesiąc temu #387472 przez mpearl
Majówka imie wybrala starsza corka, bo jest fanka zmierzchu:) a ze nam tez sie podoba to wszyscy zadowoleni:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka