BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #394161 przez chłopek
mi pasuje kupic, cos Ksawciowi do ubrania bo juz wszystkiego wyrósł, no nie mam z kim Sebusia zostawic bo jakos nie chche mu mleka modyfikowanego dawać, a mało ściagam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #394163 przez anszka
Anna - dzięki za info :) Mam nadzieję, że nie będę się czuła skrępowana tymi odwiedzinami ;)
W sumie to miłe, że mąż jak jest w domu, to chętnie zajmuje się dziećmi :)
Ciekawe, jak mój się będzie zachowywał :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #394164 przez Anna77
Olga he he, nie ma co - czas ciąży, albo innego "niedomagania" jest bardzo potrzeby. Nagle się okazuje, że "nasi bliscy" jednak wiele potrafią zrobić sami :)

12 lata 5 miesiąc temu #394171 przez anszka
To fakt :) też wielokrotnie byłam zaskoczona :)

12 lata 5 miesiąc temu #394178 przez Olga
Anna77 napisał:

Olga he he, nie ma co - czas ciąży, albo innego "niedomagania" jest bardzo potrzeby. Nagle się okazuje, że "nasi bliscy" jednak wiele potrafią zrobić sami :)

Też byłam zaskoczona,ile oni potrafią,tylko im się zwyczajnie nie chciało :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #394189 przez saiko
oj gdyby moja tesciowa tak potrafila :(

jest juz miesiąc po tej operacji, rana jej się trochę babrze, jest na antybiotyku ale ONA ZROBI WSZYSTKO LEPIEJ i mimo tych upałów, kiedy powinna leżeć z sadełkiem do góry żeby wietrzyć ranę to ona stoi przy garach, a ja mam już dosyć mówienia jej "niech mama się położy" a my naprawdę moglibyśmy robić wszystko zamiast niej - jest nas 4 tylko ze zamiast powiedzieć "parapet jest zakurzony, wytrzyj" to ona łapie za ścierę

12 lata 5 miesiąc temu #394204 przez anszka
Aniu - mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli mam szczepienie przeciw żółtaczce, to wymagane jest w szpitalu badanie na przeciwciała anty HBS?

12 lata 5 miesiąc temu #394205 przez martadam23
POLECAM FILM NA WYJŚCIE "JAK URODZIĆ I NIE ZWARIOWAĆ " KOMEDIA ZE AZ SIĘ POPŁAKAŁAM ZE ŚMIECHU PO PROSTU ZAJEFAJNY :)))

mnie ciągnie trochę brzuszek i trochę w krzyżu boli ... a poza tym nic specjalnego ...

MM ty może z ta wydzielina jedz już... to nie zarty jeśli masz jej coraz więcej a nie masz nic poza tym to może wody ci się sączą i z szyjki leci zabarwienie na kolor...

, jak lezałam w szpitalu byla taka dziewczyna miała szczescie ze dojechała bo przyjechala o 1 w nocy na oddzial ale gdyby przyjechała rano było by duzo za pozno...>
wiec może lepiej tego nie bagatelizowac!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #394214 przez Kamyczka
Wróciłam właśnie-super jest gdzieś wyjść,wpadłam w szał wyprzedaży i kupiłam klapki i torebkę :) i oprócz obiadu zeżarłam 2 lody :ohmy:
Bidolku kochana gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Kamilka przesłodka!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #394215 przez Anna77
Anszka według tego co na stronie, wystarczy zaświadczenie o szczepieniu:

- HBS Ag - wykonane w III trymestrze ciąży lub zaświadczenie o szczepieniu WZW B,

jakby co jeszcze raz masz tu link www.gpsk.am.poznan.pl/index.php?option=c...cle&id=73&Itemid=188

12 lata 5 miesiąc temu #394218 przez anszka
Anna - dzięki, no właśnie wyczytałam już to kiedyś, ja mam szczepienie, ale babka u lekarza mi mówiła, że powinnam zrobić, bo w szpitalu chcą. A Ty miałaś?

12 lata 5 miesiąc temu #394225 przez Anna77
Anszka szczepienie mam, ale nie brałam, bo i tak miałam robiony HBS, który miałam wpisany w książeczkę ciąży

12 lata 5 miesiąc temu #394249 przez agnesssa
Daria Wielkie Gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Tymuś witaj na świecie :kiss: :kiss: Tymuś przesłodki :)

Maksiu
Śliczny Błażejek, a Maks jaki przystojniak :woohoo: Super chłopaki :kiss: :kiss:

Bidolku
Gratulacje kochana :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: No i witam księżniczkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: I jaka jest śliczna, normalnie cudo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Aż się wzruszyłam :lol: :lol:

Olga M_M tzrymam za Was kciuki, co by teraz Wasza kolej przyszła :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394269 przez Majowka
Bidolku, GRAAAAAATUUUULUUJEEE!!!!!!!! Wspaniala nowina!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamila jest cuuuuuuuudna!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol:
Ale bylas dzielna, az tak bolalo?!?!

Ja dopiero teraz. Juz po party....bylo fajnie, ale umieram ze zmeczenia :dry:

Szczerze...to dziwie sie, ze jeszcze nie urodzilam.....tak sie napracowalam.....

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394273 przez mloda_mamuska
Czesc . pewnie juz śpicie .... ja nie moge spać,bo mnie strasznie brzuch boli... nie wiem czy to skurcze czy nie .... wydaje mi się,że są za szybko.... i za krotkie. ale strasznie bolesne..

chyba pojedziemy do szpitala zaraz....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka