- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dzisiaj byłam na pierwszym baaardzo długim spacerze (to znaczy 1,5 godzinki) w lesie i nad stawem. Sama nie mogę wychodzić, a dopiero dzisiaj nie było aż takiego skwaru no i B był w domku, więc po śniadanku pokrzątaliśmy się i po 11 wyszliśmy w czwórkę. Było cudnie, małego karmiłam po drodze dwa razy na ławeczkach leśnych wśród niedzielnych spacerowiczów. Ufff ale odetchnęłam, wreszcie jakaś normalność.
Zaczęłam delikatne ćwiczenia już dzień po porodzie, bo mam tak fajny zestaw po cc. Wczoraj już na podłodze po burzy (był u nas niezły armagedon po 20) też poćwiczyłam. Trzeba w końcu się wziąć za siebie. Dla pocieszenia, przytyłam jakieś 20kg (pewnie z małym haczkiem niestety , choć pewna nie jestem), a na dzień dzisiejszy mam 11kg mniej. Co prawda zostało tych najgorszych 10kg, ale dam radę. Zdarzają się momenty, że łapię doła (małego na razie) jak patrzę w lustro, albo widzę siebie na zdjęciach (na niewielu co prawda). W dodatku kompletnie nie mam co na siebie ubierać, no i brzuch mam troszkę spuchnięty po tej operacji - zasiniony jeszcze lekko No ale w końcu to niecałe 2 tygodnie. Przepraszam Was za to marudzenie, ale nie bardzo mam się komu wyżalić w tym temacie.
Olga wesoło masz z tym chodzeniem po parę kroczków Mam nadzieję że lada moment będziesz z synkiem leniuchować.
MM super z tą przeprowadzką - wreszcie się Wam udało. Oby sprawnie poszło i Maluszek poczekał te dwa dni, skoro do tej pory i tak mu się nie spieszyło.
Martadam niezły kocioł z tym Twoim terminem porodu! No ale masz regularne kontrole, to wszystko będzie ok
chłopek a jak poszłaś na te chrzciny, to miałaś ściągnięte mleko, czy miałaś sztuczne przygotowane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Anna mówię Ci,w żadnej ciąży nie miałam takich bóli jak teraz,nie wiem w ogóle dlaczego to aż tak boli.Jutro niech mi konkretnie powie,o co chodzi
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
23 mam wizyte u swojego gin ale pojde wczesniej i poprosze o skierowanie na cc albo niech robi sobie co chce ma mi wytlumaczyc w koncu jak to ma być i jak jest
ucałuj maluszka... ja już nie mogę się doczekac kiedy nasz Julek się urodzi ... mam dość i dołek to nie problem załapać kochana nie poddawaj się !!! dasz radę!!! ściskam !
co do olejku to może i dobry pomysł ?? a co z tym wiesiołkiem i herbatą z liści malin ??? bo ja chyba zacznę coś tu brać
pobolewa mnie brzuszek cały dół i kregosłup ... oj ..
Anna77 napisał:
No, jeszcze mam chwilkę. Mały się budzi, ale jeszcze śpi
Dzisiaj byłam na pierwszym baaardzo długim spacerze (to znaczy 1,5 godzinki) w lesie i nad stawem. Sama nie mogę wychodzić, a dopiero dzisiaj nie było aż takiego skwaru no i B był w domku, więc po śniadanku pokrzątaliśmy się i po 11 wyszliśmy w czwórkę. Było cudnie, małego karmiłam po drodze dwa razy na ławeczkach leśnych wśród niedzielnych spacerowiczów. Ufff ale odetchnęłam, wreszcie jakaś normalność.
Zaczęłam delikatne ćwiczenia już dzień po porodzie, bo mam tak fajny zestaw po cc. Wczoraj już na podłodze po burzy (był u nas niezły armagedon po 20) też poćwiczyłam. Trzeba w końcu się wziąć za siebie. Dla pocieszenia, przytyłam jakieś 20kg (pewnie z małym haczkiem niestety , choć pewna nie jestem), a na dzień dzisiejszy mam 11kg mniej. Co prawda zostało tych najgorszych 10kg, ale dam radę. Zdarzają się momenty, że łapię doła (małego na razie) jak patrzę w lustro, albo widzę siebie na zdjęciach (na niewielu co prawda). W dodatku kompletnie nie mam co na siebie ubierać, no i brzuch mam troszkę spuchnięty po tej operacji - zasiniony jeszcze lekko No ale w końcu to niecałe 2 tygodnie. Przepraszam Was za to marudzenie, ale nie bardzo mam się komu wyżalić w tym temacie.
Olga wesoło masz z tym chodzeniem po parę kroczków Mam nadzieję że lada moment będziesz z synkiem leniuchować.
MM super z tą przeprowadzką - wreszcie się Wam udało. Oby sprawnie poszło i Maluszek poczekał te dwa dni, skoro do tej pory i tak mu się nie spieszyło.
Martadam niezły kocioł z tym Twoim terminem porodu! No ale masz regularne kontrole, to wszystko będzie ok
chłopek a jak poszłaś na te chrzciny, to miałaś ściągnięte mleko, czy miałaś sztuczne przygotowane
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
dzisiaj bylismy na spacerze, i kazdy ze z takim małym dzieckiem na spacer chodze,przeciez za mały jest. a mój gin powiedział ze spokojnie mozemy juz z nim chdzic tylko ze nie w sam upał
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez nie jestem taka ze dzieci pod kloszem trzymam bo z Ksawciem jezdzilismy na zakupy nie tak jak szwwagierka bo ona jak na zakupy jechała to dzieci podzucała
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa