BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #394358 przez chłopek
jaka kochana Kamilka jest
pewnie daners i mm juz rodzą

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394361 przez Olga
Hej dziewczynki.

Miałam problem,żeby wejść na forum :(

Ja już po ktg,skurcze podobne jak w piątek,rozwarcie cały czas na 4cm,ale jak tylko się chociaż o trochę powiększy,to na oddział,bo nie można chodzić z takim dużym rozwarciem.Jutro znów ktg,teraz tak pewnie codziennie będę musiała chodzić.
Powiedzcie mi,jak mam zapisywać te ruchy,ile w godz.się rusza czy jak,bo nigdy tego nie musiałam robić,a jutro mam mu przynieść kartkę.I czy takie wypinanie tyłeczka też,bo ja przeważnie mam tylko wypinanie? :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #394369 przez chłopek
olga no to niedługo ty bedziesz miec Ignasia, i oby rozwarcie szybko poszło. u mnie było na 3 a w nocy juz 5cm chyba po tych spacerach i seksiku :)
a ja nie wiem jak sie zapisuje te ruchy bo ja nie pisałam

12 lata 5 miesiąc temu #394385 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Miałam problem,żeby wejść na forum :(

Ja już po ktg,skurcze podobne jak w piątek,rozwarcie cały czas na 4cm,ale jak tylko się chociaż o trochę powiększy,to na oddział,bo nie można chodzić z takim dużym rozwarciem.Jutro znów ktg,teraz tak pewnie codziennie będę musiała chodzić.
Powiedzcie mi,jak mam zapisywać te ruchy,ile w godz.się rusza czy jak,bo nigdy tego nie musiałam robić,a jutro mam mu przynieść kartkę.I czy takie wypinanie tyłeczka też,bo ja przeważnie mam tylko wypinanie? :)

Olga-jak bylam w szpitalu to kazali mi liczyć 3 razy dziennie rano np 7-8 w poludnie 12-13 i wieczorem 18-19 i jak bylo w czasie godziny 10 to ok :blink:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394387 przez Olga
Ja już sie biorę dzisiaj konkretnie,chyba z godz.odkurzałam całe mieszkanie,spacerki też od dwóch dni robie późnym wieczorem,tylko do seksiku się jakos przekonać nie mogę :)

Kamyczka dzięki,właśnie tak sobie zaznaczyłam,że od 11 do 12 policzę,ale mało mam dopiero lekkie 3 w tym jedno to wypięcie pupci,a na ktg dzisiaj może z 2-3 miałam. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #394388 przez Anna77
A do seksiku to ja bym chętnie już wróciła, bo dłuuuugo już nie było. Tylko nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie, choć krwawić przestałam już tydzień temu :unsure: Jutro mam wizytę, ściągnięcie szwów to zapytam.

12 lata 5 miesiąc temu #394391 przez Kamyczka
Olga napisał:

Ja już sie biorę dzisiaj konkretnie,chyba z godz.odkurzałam całe mieszkanie,spacerki też od dwóch dni robie późnym wieczorem,tylko do seksiku się jakos przekonać nie mogę :)

Kamyczka dzięki,właśnie tak sobie zaznaczyłam,że od 11 do 12 policzę,ale mało mam dopiero lekkie 3 w tym jedno to wypięcie pupci,a na ktg dzisiaj może z 2-3 miałam. :(

no mój szaleje i na ktg też szalał :)
Słoneczko pisała,że leży na paatologii ciąży,wody jej odeszły i czeka na skurcze :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #394394 przez chłopek
olga to u mnie do seksiku mąż sie przekonac nie mógł,
anna tez bym do seksiku wróciła ale jeszcze krwawie no i szwy mi nie wyszły

12 lata 5 miesiąc temu #394396 przez maksiu
hej mamusie widze ze kazda po koleji leci na porodowke:) oby tak dalej
u nas dzis pogoda w miare rano byla burza a teraz slonce swieci

moje dziecko to tylko przy cycu ciawe ile przybral przez tydzien bo w porownaniu do maksa to w szpitalu zrzucil bardzo malo,
maks mial 3630 jak sie urodzil jak wychodzilismy 3460 a ten 3570jak sie urodzil a wychodzilismy to 3550

BIDOL PISALAM CI SMS ALE I TU JESZCZE RAZ NAPISZE MOJEEE gratuuuuulllllaaacjjjjeee

12 lata 5 miesiąc temu #394397 przez Olga
Mi jakoś seksu nie brakuje,a po porodzie to juz wiem,że trudno mi będzie wrócić,tylko ja to długo krwawiłam-6 tyg.

12 lata 5 miesiąc temu #394400 przez Majowka
Agnessa, Maksiu sliczny, maly profesorek :laugh: , faktycznie jakby mial okularki!!!! Cudo!!

12 lata 5 miesiąc temu #394404 przez agnesssa
Słoneczko trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, oby poszło szybciutko :woohoo:

Anna przepiękny avatarek :lol: Mateuszek jest przesłodki :kiss: :kiss:

Olga może i Ciebie dzisiaj ruszy he

Dzisiaj będzie wielkie rozpakowywanie hehe :lol: A macie jakieś wieści od Denars i M_M :unsure: :unsure:

Majówka no zabawnie wygląda, hehe w zasadzie wygląda identycznie jak mój tata hehe

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #394406 przez Kamyczka
Agnessa śliczny Maksio,ale oczzka :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #394409 przez saiko
Słoneczko, super :D ruszaj dzidka swojego

a u mnie teraz sporo gęstego śluzu było na papierze, i od 2 dni nie mam problemu z wypróżnainiem
bóli żadnych nie ma, tylko czasami takie lekko miesiączkowe

jak powie dziś, że szyjka bez zmian to zwątpię ;)

12 lata 5 miesiąc temu #394412 przez chłopek
saiko ja dość długo miałam taki gęsty śluz

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka