BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #400438 przez Anna77
Ufff, udało nam się załatwić wszystko za jednym zamachem - czyli formalności związane z becikowym i wypłątą kaski z grupówki mam załatwione. Teraz tylko czekam aż przeleją na konto :) Na sierpniowe krótkie wakacje się przyda B) Na szczęście nie czekaliśmy nigdzie długo, więc daliśmy radę. Teraz idę szybko zrobić jakieś naleśniki, bo o 15.30 musimy wyjść na Kuby naukę pływania. Codziennie chodzi od poniedziałku do piątku w przyszłym tygodniu, więc muszę tak dzień układać, żeby się wyrobić.

Martadam gdzieś mi umknęłaś, czy Cię dzisiaj nie widziałam :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400442 przez Daria23
Anna- to naleśniki można jeść normalnie tak?bo to smażone to się bałam ale może spróbuje...ale ty aktywną mama jesteś skąd bierzesz tyle sił??:)
Anna a gdzie się wybieracie na wakacje?

12 lata 5 miesiąc temu #400446 przez chłopek
my o 16 jedziemy do okulisty, bo non stop Sebciowi oczy ropieja

12 lata 5 miesiąc temu #400449 przez kejtin
Hej:)
No ja dzis juz po ktg i wszystko w normie. jak przez tydzien nie urodze to znow na ktg mam pojechac;) Dzis czulam po dluzszym spacerze skurcze i twardnienie brzucha, ale po tym jak odpoczelam - przeszlo:) Piers mnie bardzo boli:( nie wiem co moze byc przyczyna... Sutek tez sie zrobil jakis nabrzmialy ale goraczki nie mam wiec to raczej nie stan zapalny... :( Dobrze ze gina mam w poniedzialek... Poza tym dalej odczuwam spora aktywnosc mojego brzdąca :) Fajnie jak sie tak w brzyszku rusza, bedzie mi tego brakowac :)

12 lata 5 miesiąc temu #400450 przez Daria23
a przemywasz mu sola fizjologiczna codziennie oczka?ja tak robie i jest oki

12 lata 5 miesiąc temu #400452 przez Daria23
Kejtin-oj bedzie bedzie ci brakowac i brzuszka tez:)mi bynajmniej brakuje...dobrze ze z dzidzia wszystko oki ciekawe ktora z waszej trojki dwupaków bedzie pierwsza:)

12 lata 5 miesiąc temu #400457 przez chłopek
daria my mielismy krople i nie pomogly, on tak ma od urodzienia

12 lata 5 miesiąc temu #400464 przez kejtin
Dziewczyny a kupowalyscie jakies ksiazki swoim mezczyznom? w stylu poradnikow jak zostac ojcem i nie zwariowac? :D Bo moj ma niedlugo imieniny i zastanawiam sie nad czyms takim :) Moze ktoras by cos polecila ? :)

12 lata 5 miesiąc temu #400476 przez Daria23
Kejtin ja nie kupywałam bo mój i tak by nie miał kiedy czytac

12 lata 5 miesiąc temu #400477 przez Kamyczka
Jestem -sprzataliśmy mieszkanie,krocze zaraz mi odpadnie :blink:
Kejtlin ja nie kupowałam,mój czyta tylko książki z zakresu problematyki ruchu drogowego i rekonstrukcji wypadków :) jak się czujesz?ja mam wizytę w szpitalu w dzien porodu czyli 24.07,ale mam nadzieję,że urodzę wcześniej :blink:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400479 przez Olga
chlopek Ignasiowi do środy jedno ropiało od urodzenia,ale od wczoraj widzę poprawę.Ja kwasem bornym przemywam.Widocznie Sebuś ma zapchany kanalik łzowy i możliwe,że trzeba będzie przekłuwać,moim córkom to groziło,ale ok.2 mies.po kroplach od okulisty i masowaniu minęło.Dzieciom ropieją po tych kropelkach co po porodzie dają i to są skutki uboczne,ale jak nie mija,to jest własnie kanalik i te krople od pediatry nie pomogą,może okulista da jakieś inne.

Daria niby espumisan jest od 1 mies.ale z tego co czytałam na forach,to można podać wcześniej.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #400500 przez martadam23
ANN77 kochana dzisiaj dopiero zagladam :))

w poniedziałek jadę na oddział i już zostaję ( o ile jak to CHLOPEK mówi nie pojadę wcześniej hihih) nie wiadomo ile bo to zależy od cukru czy beda mi wywolywać czy cc albo bedziemy czekać do 3sierpnia czyli ostateczny termin ..."

no nic mam nadzieję że do poniedzialku cioś się ruszy i ... obędzie się bez leżenia w szpitalu okropnie tego nie lubie :P wiec...:)

poza tym okropnie bolą mnie pachwiny i krocze kregoslup lekko ciagnie i brzuszek i sikam jak nie normalna :P wiec... modlić się żeby tu coś się zadzialo...
a tymczasem będę dzialać jaiś spacerek i może co nie co :P hih....

a jak maluszki wasze????

Anna77 napisał:

Ufff, udało nam się załatwić wszystko za jednym zamachem - czyli formalności związane z becikowym i wypłątą kaski z grupówki mam załatwione. Teraz tylko czekam aż przeleją na konto :) Na sierpniowe krótkie wakacje się przyda B) Na szczęście nie czekaliśmy nigdzie długo, więc dae wiadoliśmy radę. Teraz idę szybko zrobić jakieś naleśniki, bo o 15.30 musimy wyjść na Kuby naukę pływania. Codziennie chodzi od poniedziałku do piątku w przyszłym tygodniu, więc muszę tak dzień układać, żeby się wyrobić.

Martadam gdzieś mi umknęłaś, czy Cię dzisiaj nie widziałam :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400511 przez agnesssa
Hej dziewczyny :)
Wróciłam z wakacji :woohoo: tyle czasu na nie czekałam, a tu już po :huh:

Wasze maleństwa są prześliczne, na prawdę wszystkie słodkie do zjedzenia :) Mam nadzieję, że już ładnie do siebie doszłyście po porodach, i widzę, że już się żadna nie rozpakowała tak więc nadal trzymam kciuki za lipcóweczki :kiss:

Majówka jak zwykle szaleje na zakupach, nieźle :woohoo:

Ja muszę odsapnąć trochę bo po weselnych szaleństwach w szły weekend i całym tygodniu spacerowania brzuszek mnie ciągnie dość mocno :huh: Za to Maksiu wierci się jak nigdy :lol: Tak się ładnie rozpycha, że brzuszek cały faluje :lol:
Mamusia chrzesta Maksia dzisiaj wymalowała mi brzuszek i się śmiałam z efektu więc i Wam dam się pośmiać hehe :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #400512 przez mloda_mamuska
martadam Moj Maluszek od wczoraj męczy się i płacze i od wczoraj nei zrobił ani razu kupki a je co godzinę....... :( :( :( :( :(
daje mu syropek i herbatkę koperkową ale nic nie daje :( :(

12 lata 5 miesiąc temu #400516 przez Daria23
Agnessa-ale fajny brzuszek-swoja droga talent ma kobitka:):)

M_m-przykro mi z powodu Oliwierka a moze cos zjadłaś nie takiego i przez to mały się meczy:(

Martadam-moj Tymuś jak narazie oki zdrowy jak rybka tylko w nocy nie daje pospac mamie:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka