BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405917 przez Olga
Ja krwawię nadal,jest dzień że myślę,że chyba już mi się skończyło,a na drugi znów jest.Raz jest brązowa wydzielina,a po cięższych nocach,jak musiałam często wstawać byla bardzo czerwona.Z obiema dziewczynami krwawiłam bardzo długo ( całe 6 tyg ),a później przez pół roku nie mialam okresu.Co do gojenia to się nie wypowiem,bo u mnie to chwile trwało.chlopek właśnie zauważyłam,że nie mam już tego supełka w środku ha ha,miałaś rację,rozpuścił się :laugh:

Mój mały dzisiaj aniołek (zobaczymy w nocy),Od 14.00 na dworzu tylko spał i jadł.Odwiedzilismy dwie babcie i do kapieli musiałam go budzić,a właściwie na śpiąco prawie kąpać.I zaraz po ubraniu znów śpi :laugh: Oby nocka była spokojna ;)

Ciekawe co tam słychać u majowki :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #405918 przez chłopek
olga a nie mówiłam:) my dzisiaj bylsmy u mojej mamy po Ksawcia bo wczoraj pojechal do niej na noc.
powiem wam ze te leki co nam ta irydolog przepisala skutkują:)

12 lata 8 miesiąc temu #405919 przez Olga
chlopek a zrobił Ksawcio kupkę?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #405926 przez bidol
Ania - ja tak jak i Olga - muszę gdzieś jeszcze 10 kg zgubić :silly: Uważaj na siebie - pijesz jakieś witaminki?
A strona super - już dodałam do ulubionych :kiss:

Daria - DZIĘKUJĘ :kiss: auper że nocki już lepiej przespane :) My już tydzień temu byliśmy nad jeziorem i to kawał drogi bo ok 100 km w jedną stronę i Mała była super grzeczna :lol:
Co do tego nieprzyjemnego zapachu - to też taki mam - Ja już tylko wkładkę zakładam i prawie wcale nie jest zabrudzona - zmieniam często i niestety ciągle jest ten zapach :(

M_M - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiego pokarmu - ja juak już przez kilka godzin Małej nie przystawiam to mam najwięcej pokarmu i wtedy mi cieknie z cyców, ale tylko cieknie :(
Oli - śliczny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: taki poważny i kawał chłopa już :ohmy: wygląda na 3 miesięczne dziecko :ohmy: :kiss:

Daners - dasz radę - ja daję to i Ty dasz :laugh: :kiss:

Olga - ignaś słodki - piękny i też taki duży się wydaje :ohmy: :kiss: :kiss: i chyba też ma zakola - tak jak moja Kamka :lol:

Kejtin - ja tylko 1 tydzień tak normalnie krwawiła - a później tylko w cieniutkiej podpasce chodziłam a od 2 tygodni tylko taka jasno brunatna wydzielina.
Co do bólu krocza - to powiedz mi jakie masz szwy?? rozpuszczalne?? bo może miałaś za mocno założone i może się wrosły - nawet rozpuszczalne tak mogą zrobić ;) jak nie przestanie w najbliższym czasie to jedź do lekarza :(

Majóweczko - czekamy na zdjęcia Lukaska i relacje z przebiegu porodu - mam nadzieję że końcówka była równie bezproblemowa jak początek :kiss: :kiss: :kiss:
My dziś na weselu byliśmy - dopiero co wróciliśmy :) Kamili hałas nie przeszkadzał - prawie cały czas spała :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405932 przez mloda_mamuska
DZIEWCZYNY WIADOMOSC OD MAJOWKI :

Jest! Urodzil sie po 16h, jest slodki!!! Porod bez bolu, ale niestety pocieli mnie niemilosierrnie, teraz troche kuleje....szyli i szyli... Nie wiem ile szwow...to prZez glowke, jednak byla duza :)) obcegami musieli mu pomoc... ( ja nic nie czulam....ale lucasek pewnie swoje wycierpial... dzieki za wsparcie! Pozdrow dziewczyny!

JAK TYLKO DoSTANE ZDJ LUKASKA OD RAZU WSTAWIE) ;)))

Majowka to jeszcze tutaj gratuluje Kochana !!!! Juz Tez Mozesz Tulic Swojego Lukaska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #405933 przez mloda_mamuska
Dziewczyny jak to jest z ta ciemieniucha? ile to trwa? i dziecku wychodza wlosy jak sie smaruje glowke?

Moj chyba ma bo schodzi u skora z glowki. a Nasza nocka z Oliwierkiem wysmienita. 2 razy po 3 godzinki spal. dopiero po 5 wstal i godzinke krzyk-kupka a raczej brak :(

bidolku a pijesz herbatki wspomagajace laktacje i duuuuuuzo wody??

12 lata 8 miesiąc temu #405936 przez Kamyczka
Majówka szczere gratulacje,ściskam Was kochani :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Mamusie nam dziś odpadł kikut pepowiny i się martwię-co teraz robić?Jak pielegnowac to miejsce?

12 lata 8 miesiąc temu #405938 przez saiko
Majowka - gratuluje i zazdroszcze tego 'bez bolu'

U mnie wzglednie przespana noc. Czeka mnie nowy stres - uzycie fridy bo maly cos charczy i musze zobaczyc czy nosek czysty :(

12 lata 8 miesiąc temu #405939 przez agnesssa
Majówka WIELKIE GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Lucas witaj na świecie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Czekam na fotki Maluszka. Dzielna mamusia i dzielny synek :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405940 przez mloda_mamuska
saiko ja wlasnie żałuję,że od razu jak przyjechałam do szpitala to nie wzięłam tego epiduralu...i tyle sie nacierpiałam. Następnym razem -jesli bedzie :laugh: bede mądrzejsza :laugh:
a co to frida ?? bo nie mam pojęcia ?? moj też często charczy... psikam mu tą wodę morska codziennie i codziennie musze mu czyścić nosek,bo ma ciągle zatkany ..takie ma glutki mega :laugh: a On nienawidzi jak ja coś tam mu majstruje i pisk niesamowity..tak samo z uszkami..Ale nie moze przeciez zasmarkany chodzic :laugh:

A Moj Synek Kochany robi tacie ostatnio na złość.... nad ranem po 2,3 godzinki daje czadu..piszczy,krzyczy,wrzeszczy... i nie mozna go zbytnio uspokoic. a misiek przez to nie wysypia sie do pracy a akurat ma ciężkie dni teraz-nawał roboty....
Nic Malego nie moze uspokoic...DOPIERO jak mąż wychodzi za drzwi ..to Mały się uspokaja i zasypia :lol: :lol: :lol: :lol: .... dzisiaj to samo..od 5 jakos piszczal,krzyczal.. chyba przez tą kupke....Mąż wściekły.. zdążył wyjść za drzwi..a Maly jak aniołek zasnął :lol: :lol: :lol:

Kamyczka
to trzeba wypić pępkowe :lol: :lol: :lol: nie martw się .to dobrze,ze odpadł u nas po 5 dniach juz nie bylo klamerki ;)) a Malutki ma tam ranę,że tak się boisz?? bo u nas jak odpadła klamerka to juz był normalny pępuszek. U Nas polozna mowila,zeby tylko wodą przemywać.

12 lata 8 miesiąc temu #405942 przez Daria23
Majówka-gratulacje:):):) Zazdroszcze bezbolesnego porodu:):):)uściskaj Lukaska:):)

Moja nocka dziś wyśmienita i wymarzona mały budził sie co 3 godz i wszystko bez płaczu i boleści brzuszka:):)ale mama zadowolona:)dzis planujemy pierwszy raz wybrac sie do Kościoła a potem spacerek nad jeziorkiem:)

12 lata 8 miesiąc temu #405945 przez mloda_mamuska
Daria no to super !!! oby juz tylko takie nocki zostaly :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405946 przez chłopek
majówka gratulacje
Olga tak Ksawcio zrobił kupę i to taka porządna
mm mój Ksawcio nie mial ciemienuuchy jak byl maly dopiero jakies miesiac temu mu wyszla

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405954 przez Kamyczka
Kamyczka to trzeba wypić pępkowe :lol: :lol: :lol: nie martw się .to dobrze,ze odpadł u nas po 5 dniach juz nie bylo klamerki ;)) a Malutki ma tam ranę,że tak się boisz?? bo u nas jak odpadła klamerka to juz był normalny pępuszek. U Nas polozna mowila,zeby tylko wodą przemywać
MM nie ma ranki,krew nie leci.A pępkowe już robił :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #405958 przez mloda_mamuska
Kamyczka to wszytko tak jak byc powinno;)))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka