BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #406128 przez saiko
Maksiu - a mowili jaka mogla byc przyczyna? Trzymam kciuki za wynik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #406139 przez mloda_mamuska
saiko ja ostatnio z 1 piersi sciagnelam 130ml....zeby moj maly na raz tyle z piersi zjadl i zasnal.... a on woli ciumkac cycucha a z butli wciagnie.ale i tak staram sie jak najwiecej i najdluzej trzymac go przy cycu zeby jadl..ale meczace to bardzo :laugh:

Olga to chyba wszystkim dzieciom 'wycieraja sie te pierwsze wloski? :) znajomej cora urodzila sie z gesciejszymi jeszcze i dluzszymi niz kamyczki maly.a on to ma mega duuzo tych wloskow...no i po 2 miesiaach na polowie glowy byla lysa a druga polowa tarzan :lol: :lol: :lol: :lol:

maksiu oby poszlo juz gladko,bez powiklan i obyscie szybciutko wyszli ze szpitala calkiem zdrowiusienko :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #406167 przez Daria23
witajcie mamuski witam się po weekendzie...ale to był fajny weekend w niedziele byliśmy nad jeziorkiem sobie cały czas mały spał jak suseł:)obudziła go tylko kupka xxl:):):)nasza nocka też taka fajna mały budził sie co 3 godz zjadał i zasypaił:):)oby już mu tak zostało;)

Maksiu- my wszystkie trzymamy za was kciuki swoja droga jesteś naprawde dzielna i bardzo silna psychicznie tylko tak trzymać kochna:)

A u nas dziś znów garówa się robi...chyba wole jak jest chłodniej zresztą Tymko też...

Laski skąd wy tyle mleka macie ja wczoraj ściągałam bo chciałam na wieczór dc małemu z butli mojego to z obydwu cyców udało mi się ściągnąć ledwo 75ml:( ale mały po nich spał 3.5godziny:):)z małym dopiciem:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #406168 przez chłopek
daria jak bedziesz sciagac to bediesz wieciecej mleka miec
u nas nocka taka sobie sebus nie mogl spac kupki ciezko szly :(

12 lata 8 miesiąc temu #406178 przez Daria23
biedny Sebuś:(co te nasze perełki muszą przechodzić z tymi kupkami:(a kiedy im sie brzuszki unormują?

12 lata 8 miesiąc temu #406180 przez chłopek
nie wiem. ale mi go szkoda, jeszcze sobie dzisiaj zasnac nie moze i sie wierci

12 lata 8 miesiąc temu #406182 przez Daria23
mój też tak dzisiaj ma cały czas się wierci i zasnąć nie może

12 lata 8 miesiąc temu #406185 przez chłopek
moze przez pogode tacy marudni

12 lata 8 miesiąc temu #406192 przez Olga
Witam sie i ja.

My dzisiaj po 8 wstalismy,ale tylko dlatego,że mój synuś się zkupciał po szyje-cale body na plecach było w kupce,wszystko górą pampersa wyleciało,ale juz od 10 śpi znów.Nocka spokojna,ale Ignas trzy godz rzadko kiedy wytrzyma,ż tego co go obserwuję,to co 2-2,5 się budzi,ale widocznie tak mu potrzeba.Co do ściąganai,to chyba kwestia tego,czy ktoś używa laktatora w miarę często,czy nie,bo ja wiem dokładnie,że jak bym chciała teraz sciągnac,to nawet 20 bym nie dała rady,a przecież głodny Ignas nie chodzi.Nigdy nie sciągałam,więc nie ma szans żeby mi sie cokolwiek udało,a jak się to często robi i to i tego mleka jest wiecej i piersi przygotowane na taką produkcję.Nam na szczęście nie potrzeba ściągać :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #406193 przez bidol
Maksiu - kochana - ja tak jak Daria - podziwiam Cię za spokuj i wytrwałosć- modlę się za Błażejka - niech skarbek wraca szybko do zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: A jak Sobie z tym wszystkim radzisz?? co z Maksem??? jeszcze raz podziwiam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - i Tymuś się tym najada??? Bo Moja Kamila to modyfikowanego 90 wypija i 30 min później jest znowu głodna :dry: a z cyców to ja tylko góra 60 ściągam :(

Chłopek - ahhh te brzuszki- jak nie u jednego tak u drugiego problem z kupką :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #406204 przez anszka
Witam :)
Nasza nocka też minęła spokojnie, przedpołudnie też całkiem sympatyczne, synek co prawda nie śpi, ale grunt, że nie płacze (odpukać).
Dzisiaj jedziemy na usg bioderek, trochę się stresuję, bo jeszcze sama z synkiem nie jechałam samochodem, ale mam nadzieję, że będzie grzeczny.

Jeśli chodzi o ranę, to ja niestety zauważyłam, że został mi jeden szewek i najpewniej już się wrósł w bliznę :( nie wiem, co w takiej sytuacji się robi. Położna będzie dopiero za tydzień :(

Majówka - ogromne gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Maksiu - trzymam kciuki za dobre wyniki, bądźcie dzielni :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #406206 przez saiko
Moj z kupkami na szczescie jie ma problemu, mimo, ze podaje mu czasem modyfikowane. Robi ladnie i czesto. Jedyne co to czasem strasznie sie prezy bo przeszkasza mu przewalanie sie w jelitach i nogami wierzga.

A dzis to (tfu tfu) taki cudowny jest - zjadl ok 8:30, polezal sobie i poogladal zyrafy na ochraniaczu i zasnal w lozeczku i spal do 10:30 :)
Jak skoncze karmic to wstawie zdjecie.

Kapiele opanowane :) mlody nawet jak placze podczas rozbierania to w kapieli sie uspakaja i zaczyna marudzic dopiero podxzas smarowania balsamem- najwyrazniej za dlugo to robie.

My juz sie przyzwyczailismy do tych nocnych pobudek na karmienie i przewijanie i jestem w stanie egzystowac na takiej ilosci snu

12 lata 8 miesiąc temu #406212 przez Daria23
Bidolku- jak mu o 20 dałam te 70ml to obudził się o 21;30 i dostał jeszcze cyca i potem spał od 22 do 1;30 :) tak cały czas patrze na ten twój avatarek i ta mała księżniczka ale jest podobna do ciebie tzn tak mi się wydaje bo nie wiem jak jej tatuś wygląda ale podobna m jest do mamusi:)

12 lata 8 miesiąc temu #406219 przez chłopek
moje szkraby spią:)
Ksawcio chyba juz lepiej sie czuje bo robi kupkę ( dzisiaj nie było i czekam jaka bedzie)
ale mi go wysypało po rekach i dzwonilam tam pani mi powiedziala ze to po tym leku na pasozyty ze te złe toksyny wyrzuciło ale zejdzie

12 lata 8 miesiąc temu #406220 przez bidol
Daria- miod na moje uszy :) :) to masz chyba sycace mleko :) a i jeszcze jedno- odnosnie tej wydzieliny
Juz jest ok. To chyba kwestia czasu. Ja juz mam taka przezroczysta i bezwonna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka