- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u nas dopiero pare dni temu odpadł kikut ale wydaje mi sie że została jeszcze jakas czesc w pepku hmm czy jak odpadnie pepuszek wyglada jak u nas? czy ma w srodeczku jeszcze jakby hmm ( niewiem jak to okreslic) ciemniejsze cos

u mnie dzis noc wmiare

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jaka u was pogoda? U Nas znowu sauna..... usmazyc sie mozna .... co robicie jak jest taki gorac.juz mam okno otworzone ale nic nie daje. a maly w samym pampersie.caly spocony.... boje sie,ze pod pampersem bedzie mial odparzenia.
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u mnie pada;/ wiec chuba dzien w domu;/
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My juz od 9 jeździliśmy na dworzu,bo teraz taki upał,że szok.Na 15 idziemy na obiadek do teściowej,więc dzisiaj mnie minęło robienie.Tak się zastanawiam,czy z takim maluszkiem można się wybrać nad jeziorko? Boję się,że będzie mu za gorąco,ale jak byśmy jechali to i tak ok.17.Nie wiem co zrobić,bo bym chciała,żeby dziewczynki chociaż trochę uzyły wody

Majowka moje wielkie gratulacje,czekamy na zdjecie Lukaska

daners ja tak miałam jak Ty opisujesz i Ignasiowi jeszcze na dodatek trochę krew leciała i czasem się coś jeszcze sączyło,ale i położna i później pediatra mówiły,że nic się nie dzieje.Teraz już wszystko wygląda jak trzeba,ale ja jeszcze staram się po kapaniu zawsze psiknąc tym do pępuszka odkażającym.

m m ja wczoraj pogłaskałam Ignasia po główce jak go karmiłam i miałam pelno jego włosków na ręku,ale mąż zaraz w internecie wyczytał,że to normalne,że z tych pierwszych wlosków za wiele nie zostanie

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

M_M - z ciemieniuchą to nic miłego - trzeba natłuszczać przed myciem i delikatnie masowac np reczniczkiem. Sprawdz koniecznie czy w brwekach i za uszkami nie ma podobnej skóry.
Agnesssa- teraz juz tylko czekamy na Ciebie

Daria- gratuluje super nocki

Kamyczka- super- szybko odpadł

Olga - Ja już pisałam że tydzień temu byłam z niunią nad jeziorem i było ok

- kejtin
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Moja mala i moj maz mnie dzis w nocy zaskoczyli... o 2 nad ranem maz nakarmil mala i spala do 8

Moją małą jak boli brzuszek to klade ja wlasnie na brzuszek i przechodzi, albo podginam nozki do brzuszka i tak kilka razy - tez sie szybko uspokoila:) A najszybciej sie uspokaja jak mi lezy na brzuszku swoim brzuszkiem... takze poki co te metody dzialaja

Kikut nam jeszcze nie odpadl... Po jakim czasie powinien odpasc ? bo to juz 15 dni...
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
majowka moje gratulacje fajnie ze bez bolesnie rodzilas
My czujemy sie juz lepiej w planie mamy do odstawiernia kolejny antybiotyk jutr a teraz jak mi sie uda napisze co i jak nam wyszlo i co juz mamy za soba.
A wiec.
2tyg temu w piatek maly mi poplakiwal jak na kolke, na poczatku nic sobie nie robilam dalam herbatki i kropelek ale nic nie przechodzilo(maly robil sie bladawy lekko) pod wieczor pojhechalismy do ip tam dali nam skierowanie na dzieciecy no i lekarz nas zbadal i dal lek i powiedzial ze jest kolka , tyle ze lek nic nie pomagal i maly coraz bardziej blady sie robil w nocy, a rano w sobote juz m,i nie plakal tylko stekall ostatkami sil wiec ja po roznych lekarzach wydzwanialam az w koncu dodzwonilam sie i umowilam na 11.20 w ilawie .Tyle ze do lekarza nie dojechalismy, bo cos mnie tknelo zeby do mamy zajechac i w tynm czasie przeyszla sasiadka i do mnie ze mam pogotowue wzywac bo ma;ly siny pogotowie przyjechalo w sekundzie i jak go lekarz zobaczyl (a akuray mia;l na sorze dyzur laryngolog) to biegiem do karetki pielegniarka myslala ze bedzie musiala go intubowac ale dala maseczke z tlenem i polwepszylo sie, no i najpierw trafilismy do ilawy a tam p dr do mnie czy chce malego ochcrzcic z wody bo stan jest krytyczny a ja ze tak to to zrobuili i mnie wygnali i gobadali jej wuecie co ja przeszlam normalnie nogi sie podemna uginaly jak widzialam co tam robioa i jak co chwila ktos wychodzil jak uslyszalam ze maly juz nie steka tylko placze to plakalam razem znim. No ni na poczatku p. dr podejrzewals posocznice, ale tu w olsztyne wykluczyli. z ilaewy wzywali karetke z elblaga specjalno jej jak sobieprzypomnew to to same lzy leca karetka przykechala po godzinie z inkubatorem i biegem na olsztyn maly lezal do poniedzialku na oiomie nawet tam lewkarze dawali mu mak;e szanse, ale teraz jest spora poprawa, w szczego;lnosci w plynie rdzeniowo mozgowym o 2tyg temu mielismyt 2 tys leuklocytow a w tamtym tyg w poniedzialek juz tylko 600i p, dr mowi ze suPER na wadze maly ladnie przybiera dzis wazymy juz 5060 no i zobaczymy co jutro powiedza wyniki punkcji mniejmy nadzieje ze sie polepsza., w srode odstawiono nam jeden antybiotyk a jutro moze nastepny, no z usg tewz jestesmy zadowoleni bo nocv nam sie mnie powoiwksza
o kurde ale sie rozpisalam
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

SCISKAM MOCNO I STRASZNIE TESKNIE ZA WAMI
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
APEL DO WAS
TRZYMAJCIE KCIUKI ZA JUTRZEJSZE WYNIKI PUNKCJI JESLI BEDZIE DOBRZE MAMY KOLEJNY ANTYBIOTYK ODSTAWIONY !!!
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Będę się modlić,żeby wszystko było dobrze

- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
No malo sie odzywamy, zwlaszcza w weekendy jest cisza
Apeopo ciemieniuchy to tesciowa dzis uperala sie ze malemu sie zaczyna i juz kazala smarowac przed kapiela, ale jej mowie, ze to tylko resztka luszczacej sie skory (Szymkowi schodzila z calego ciala po porodzie) i po kapieli wyszlo na moje

Ja dzis malego sprzedalam babci na 4 hodziny

Kejtlin - Ja w 20 minut sciagam z obydwu prawie pelnych ok 90, skad wzielas 160!? Ile sciagalas?
Bidol - Zaczelam przedwczoraj cwiczyc troszke bo doskwieraja mi te kg, ktore zostaly a za 4 tyg slub siostry

Milej i przespanej nocki dziewczyny
Majowka - jeszxze raz gratuluje

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ignasiowi też sie tak łuszczy,ale tylko właśnie czoło,no i sporo włosków mu wyszło,nad czołem właśnie najwięcej

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-