- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Anna też się bardzo cieszę,ale jak bym tak spadła jeszcze z 10 kg to waga by była super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
M-M- oczywiście jestem chętna na te kropelki i będe ci bardzo wdzięczna jak pomożesz mi je zdobyć:)napisz mi na priv co i jak:)
Kamyczka , Bidolek- ale macie śliczne nowe awatarki:)
Majówka- trzymam kciuki z TYmkiem za ciebie i Lukaska:):)widze ze my bardziej przeżywamy jak ty :)ale to dobrze grunt się nie stresować:)POWODZENIA!!!!!
a u nas dziś od rana taka mgła że nic nie widać...trzeba sie brać za sprzątanie póki mała maruda śpi:)
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Oliwier raz zrobil wczoraj kupke sam. ale tylko raz. i znowu nie moze. po tym jakzrobil meeega kupee to zasnął o 23 i obudzil się o 3 !!! sukcees . pewnie jednorazowy,ale dobre i to. Raz strasznie pokrzyczal. zaaplikowalam mu kilka kropelek syropu Majowki i uspokoil sie. dalam cyca zjadl chwilke i śpi smacznie. pewnie potrwa to góra pół godzinki.ale zdążyłam juz umyc naczynia i przygotowac wszystko do obiadu-wiem,ze jest 8 .no u was 9.ale pozniej nie wiem czy Maly da mi cokolowiek zrobic. wczoraj nie wyrobilam sie z obiadem.bo mialam nadzieje,ze pospi chwilke a jednak odmowil i ciagle chcial na raczkach inaczej krzyk i wrzask no i maz wrocil i dokonczyl
Dziewczyny czy Wam czasem tezz tak tryska mleko z piersi strasznie ?? Ja jak przystawiam malego do piersi ..to je 2,3 minutki i zaczyna krztusic sie,wiec przekladam go szybko i poklepuje ... i musze tez szybko zakrywac piersi,bo tryska z niej mleko jak z kranu... wczoraj nie zauwazylam ,ze tak mi leci - 3 ciurkami ... i klepalam malego po pleckach-jak sie zakrztusil..patrze a tu cała sofa zalana moim mlekiem i podloga....... na szczescie w salonie są panela a nie dywan.a sofa ze skory,wiec szybciutko sprzątnęłam....
a Maly wieczorem mial chyba bole brzuszka.bo mial taką histerie... nic go nie uspokajało..noszenie na raczkach.tulenie.... krzyczal jak opętany...... ja oczywiscie tez sie poplakalam....bo nie potrafie patrzec jak On cierpi..lecą Mu łzy dlugo a ja nie potrafie Mu pomóc..... Mąż interweniował i zajmowal sie Olim..i mną.. nie wiem czy to kolka byla,ale strasznie ciezko oglada sie i slucha jak dziecko tak placze i kryczy i wygina sie .wierzga strasznie nóżkami..a my nie umiemy pomóc..
ja oczywiscie sie rozpisalam jakbym referat pisala
Daria daj znac jak ta herbatka czy cos pomaga Ja dawalam mojemu zwykla z kopru wloskiego-taką 100 % kopru,ale nie działała.moze ta dla dzieciaczkow ma cos jeszcze w skladzie,ale tutaj nie bylo nigdzie tej z hippa... mleko i te wszystkie sloicki maja ,a herbatek zadnych .a jezdzilam z miskiem caly dzien wszedzieee bylismy i nigdzie nie bylo.wiec kupilismy taka zwykla z kopu ,ale nie dawala zadnych rezultatow .po tygodniu przestalismy ją stosowac. bo czytalam,ze w u niektorych dzieci koper wloski powoduje zaparcia...
Majowka jeju to juz ! Ale zleciało . ! Trzymammy kciukaski z Oliwierkiem za Ciebie i Lukaska .Zebyscie szybciutko sie tulili i oby Malutki wyszedl w miare bezbolesnie i sprawnie ! Bedzie dobrze ! Czekamy na wieści!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wczoraj jadlam dziwną ,ale pyszna kanapke: sos majonezowy-ale tylko troszke żurawina,sos grejpfrutowy,ser żółty i jakies warzywa. BRZMI OKROPNIE WIEM ALE SMAKOWALO PYYYYYSZNIE no i dwie kanapki mialy 550 kalorii bombaaa kaloryczna
no i dzisiaj juz nie jadlam i powiedzialam Miskowi,ze nie chce z majonezem i zadnym serem zoltym,bo nie wiem czy Malemu nie zaszkodzi i znowu nie bedzie mial twarzy w krostkach .
a jak w Polsce pogoda ? u nas dzisiaj nie za cieplo.ale to dobrze..w koncu moglam malego ubrac w normalne ciuszki a nie w samym pampersie
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u nas dziś gorąco i słonecznie aż marzy mi się plaża i jezioro zawsze jezdzilismy się kapać itp a w tym roku ani razu nie zamoczyłam sie w jeziorku:(
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a rozumiem Cie doskonale z tym jeziorkiem. Ja co roku jeździlam na plaze codziennie-w Polsce mieszkalam 18km od morza. a w tym roku ani razu nie bylam i tez brakuje mi strasznie.
za tydzien,gora dwa bede w polsce, mam nadzieje,ze uda mi sie pojechac chociaz na dwie godzinki
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co bylo w powietrzu że nasze brzdące tak ładnie spały
mojego nakarmiłam o 21 i wstał dopiero o 00 :d szok a potem tez dał mamusi pospać i nawet nie bylo żadnych krzyków bolesic--oby to nie nie jednorazowo
u mnie zastosoałam herbatke z kopru wiec tez niewem czy to ona sprawila ten cud
Bidol tak własnie robie-ograniczam nabiał zobacze czy pomoze czy krosdtki znikna i te bolesi wiec moje menu bedzie oooch "jakie bogate" niema co hahah
Majówka trzymam kciuki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dla mnie nabial to Zawsze byal podstawa.moglam jesc ciagle jogusrty,serki, sery,pic mleczko...i tez przestalam,jak dziewczyny napisaly,ze lepiej odstawil i Maly juz ma ładniejszą cerę )) No i zastosowalam,tak jak pisalas, ten nadmanganian potasu-moze to zadziałało. codziennie Mu przemywam i z dnia na dzien krostek ubywa
Moj wlasnie sie budzi...bo kupka nie idzie
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Ty z tymi spr niemasz problemu ;> moze cos jesc ze on ma zatwardzenie jakies hmmm
ja ide szukac jakis inspioracji co mozna jesc bo ilez mozna jesc kurczaka z wody i marchewke hehehe
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rybe zjedz ) ja z piekarnika jem
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa