BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #461518 przez Olga
Kamyczka ile dalaś za matę? Nie wie,czy warto mi ją jezcze kupować,jak mam stojak z zabawkami? Ja tu zawsze sprawdzam promocje promobaby.pl/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461522 przez saiko
Dobry wieczor,

Znow mam zaleglosci przez gosci ;)

Szymon oficjalnie zastrajkowal, cyca je tylko ciemna noca na spiocha a tak to tylko butla staram sie doic sie i dawac mu moje ale nie potrafie tyle sciagnac zeby starczylo na kazdy posilek wiec daje mu na zmiane z modyfikowanym

12 lata 1 miesiąc temu #461537 przez mloda_mamuska
Kamyczka powstawiaj zdjecia ciuszkow i maty :kiss: :) :) a firma lamaze jest super;) My Malemu kuupilismy kilka zabawek tej firmy i uwielbia je ;)

Olga oj masz rację ! hehehehe

12 lata 1 miesiąc temu #461549 przez Kamyczka
Olga 149,99zł ona "rosnie" z dzieckiem :blink: jest dwustronna,ma fajne zabawki szeleszczące,piszczące,takie słoneczko reagujace na dotyk z melodyjkami świecące,mozna z niej zrobic kocyk,torbę jest do 24mca :)
MM powstawiam fajne są ciuszki w h&m,czapkaa "ruska" z uszkami heheheh świetna :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461566 przez saiko
dodam jeszcze, ze mały w końcu zaczął bawić sie grzechotkami :) od wczoraj przekłada z rączki do rączki, grzechocze, wkłada do buzi :)
nawet na macie poleżał troszkę

Bidol - zmartwiłam sie tym, ze trzeba dzieciom utrudniać siadanie :( a mój tak sie do tego rwie z pozycji półsiedzącej :(

jakich butelek używacie??
ja Dr Brown's ale dorwałam tez małą Lovi i zawiodłam się

12 lata 1 miesiąc temu #461574 przez daners
hej mamunie :) ale mam nadrabiania :)

Moj Fifi robi postepy :) niezapeszam... ale na spacerki wychodze dwa trzy razy dziennie :D i nawet polubił nosidelko i jazde car :D
a i od wczoraj wyciagam raczki jak chce do mamy :) tyle chwalenia sie :):) nadrabiam...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #461584 przez Olga
saiko ja ma z Tommee Tippee i jestem bardzo zadowolona,bo mały musi się namęczyć,żeby mu leciało i dzięki temu nie ma problemu,żeby pierś ciągnął :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461613 przez mloda_mamuska
daners,saiko super,ze Maluszki tak szybko postępy robią ! buziaki dla nich ! :kiss: :kiss: :kiss:

My uzywamy aventu, najpierw mialam avent i bylam zadowolona,bo nawet jak karmilam raz z piersi raz z butli to nie bylo problemu,zeby ciagnal piers po butli..to pewnie dlatego,ze u mnie z iloscia mleka nie bylo problemu...bo on otwieral buzie a tam mu po prostu tryskalo .
pozniej -za namową WAS :D kupialm Lovi 30pare zł za małąbutelke zapłaciłam i wydawała się fajna,ładna i zachęcająca... maly na poczatku ladnie z niej jadł a od tygodnia juz za chiny z niej nie zje ..... nie mam pojecia dlaczego.patrzylam i leci jak z aventu. a mysle teraz o tommee tippee i dr brown's . ale jak Olga pisze,ze z tommiego mocno trzeba ciagnąć to nie będę Go męczyła ;P moze tego dr browna wyprobuje...tylko podobno duzo tam czesci do mycia ;P .wiecej niz w avencie??????

ja obejrzalam dzisiaj nowego spider mana i naprawde fajny ;)

jakas juz zmeczona jestem ;/

w ogóle..u NAs od jakis 5,6 dni codziennie wieczorem mase fajerwerkow puszczaja. a ja akurat z okna mam super widok. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #461623 przez chłopek
ja mam avent i jeszcze ze smoczkime 1 bo z 3 mu za duzo leciało

12 lata 1 miesiąc temu #461632 przez mloda_mamuska
chlopek ja tez malego smoka uzywam jescze ;) do lovi tez wiekszy dokupilam i tez za duzo leci :)

12 lata 1 miesiąc temu #461637 przez chłopek
ja tez mam butelke lovi:) ale jakos wole avent bo daje sebkowi czasem w tej malej butelce
a ja ogladam mumie-grobowiec cesarza smoka

12 lata 1 miesiąc temu #461646 przez Olga
chlopek Ignaś z Mriką też ogląda mumie,musiałam go przebudzić bo kupy nie robił 2 dni i już tak się kręcił przez sen.Poćwiczyłam z nim trochę nóżkami,pomasowałam brzuszek i wyszło chyba ze 2 metry ha ha,ale się cieszę :lol: co te matki mają,że cieszą się z kupek :silly: pewnie zaraz pojdzie spać,na razie jest bardzo zainteresowany filmem,nawet się nie ruszy u Mariki na kolanach ;)

Ignaś też jeszcze ten smoczek ma 0+,muszę mu zamówić większy,bo chcę mu kleik zacząć podawać,a przez ten nie poleci :)

12 lata 1 miesiąc temu #461649 przez chłopek
a olga juz bedziesz kleik dawac?
ja jeszcze nie podaje, kasze dopiero po 6 dam i kleik tez, nawet nie daje obiadków tylko czasem deserek i to na współke z Ksawciem jedza

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461651 przez mloda_mamuska
ja dalam olemu kilka razy juz po 1/3 1/4 sloiczka malego deserkow i kilka lyzeczek marchewki z ziemniakami i poki co nie daje. aa kleik dajemy czasem w nocy,chociaz on wcale dluzej po nim nie śpi no i z tego malego smoczka leci . jak robie 150ml mleka to daje 4 miarki mleka i 1 kleiku/owsianki ;)
dopiero jak kiedys 2 miarki dalam kleiku to musialam dac z wiekszym smokiem ;) Ale nie daje czesto,bo roznicy w spaniu nie widze ;/

dziewczyny a o co chodzi z tym glutenem? bo tu jest heinza taki serniczek z deserkow i on jest od 4 miesiaca,ale posiada gluten.a wiekszosc nie posiada sloiczkow tych pierwszych.

a i po jakich sloiczkach moga maluchy miec problemy kupkowe?

12 lata 1 miesiąc temu #461661 przez chłopek
na gluten dzici moga byc uczulone,
a nie lepiej jest ci kupić bebiko z kleikiem ? nie ma dodatkowego wydatku

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka