- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jaka jest różnica w tym 1 i 2 ??
Mamusie mam do Was pytanie... jaki obwód głowy mają Wasze maluszki ? mi sie wydaje,ze Oliwier jakąś małą ma głowę ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Pamietam, ze jak 6 lat temu bylsm w uk to tez jakos puszczali czesto fajerwerki jesienia
Dr browns skladaja sie z 6 czesci w sumie bo msja system odpowietrzanua ktory moim xdaniem jest rewelacyjny chociaz nie mam porownania
W Lovi wlasnie nie ma zadnego odpowietrzania i smoczek sie zasysa i maly misial ciagle przerywac ciagniecie - strasznie sie umeczyl przy herbatce
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Kamyczka, powstawiaj linki, tez jestem ciekawa zakupow...chyba tez sie wybiore do h&m po ta czapke! Dzieciaczki tak slodko w niej wygladaja!
U nas jutro 3-miesiecznica!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M_M- co do ubranek Next-a - uwieeeeeeelbiam. A rozmiarowka hmmmm Kama nosi na 6-9 miesiecy ale sama nie wiem jak to jest bo Seba nosi zawsze rozmiar mniejszy ;/
Śpiworek ten oryginalny jest super. Choc z Zary jest śliczny ale ja nie lubie z oddzielnymi butkami dla takich maluchow bo to jakos mało wygodne ;/
No ładnie Oli bigamistą no ładnie watpie czy Kamila pójdzie na taki układ - choć kto wie ta dzisiejsza młodzież hahaha
Olga - jak ucho? Bo ja nadal na jedno głucha jestem : (
A co do Kamili masz racje- utęperuje każdego chłopa. Ma dość donośny głos - Jedrula twierdzi ze po mamie i chyba muszę się z tym zgodzić
Kamyczka - no ubije Cie zaraz co Ty z tymi rozmiarami 34 za małe??
Saiko- no sama widzisz. Zuh chłopak tylko niech jeszcze nie siada. Mnie tez to nie cieszy bo ryku jest co niemiara
Daneds - no lepiej późno niż wcale miejmy nadzieje ze tak juz zostanie
Maksiu - hahaha no pewnie ze pamietam o Błażejku
Ja mam rajstopki z tex till i są tanie ok 8-10 zł i super. Ani jednego supełka a nosimy je non stop a i z lidla są jeszcze super i bardzo ciepłe.
W kauflandzie jest promocja na pampersy ok 0,54 gr za sztuke - rozmiar 3 a od poniedziałki lovela w lidlu juz nie pamiętam ceny ale bardzo tania
Misiowa- zazdroszcze tego spania. Ja w ciązy tez do 10. spałam i po cichu liczyłam ze Kamila będzie śpiochem ale niestety to jakas nowa odmiana ptaka - ani sowa ani skowronek chodzi spac poźno i wstaje o świcie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka nawet nawet fajna;)
chociaz maly o 5 juz mnie z wyra zwalił .haha koniec spania czas marudzenia ;p
ale wlaczylam m uswiatlo i chwile pogadal do siebie a ja polezalam.ale to pol godzinki a teraz przenieslismy sie do salonu.mam nadzieje,ze jeszcze pośpi z godzinke,bo to wręcz nieludzkie matke w niedziele o 5 budzić
saiko no wlasnie i lovi i avent mi sie zapowietrzaja.ale myslalam,ze kazda butla tak ma . to na pewnie wyprobuje tego dr.browns
Majowka moj ma wlasnie chyba 42 cm ;/ to jakas mała ;p bo Twoj mlodszy
LUKASKU BUZIAKI DLA CIEBIE SLICZNY CHLOPCZYKU Z OKAZJI 3 MIESIECY NA TYM SUPER SWIECIE U BOKU WSPANIALYCH RODZICOW
bidolku no Oliwierek co do spabnia to tez pasuje do Kamilki,bo moze pojsc spac pozno a juz o 5 wstaje. dziadoki niedobre małe...
Kamyczka ja malemu tą czapke kupilam jak w pl bylam jeszcze :
www.hm.com/gb/product/93998?article=93998-C
ja juz 14 dzien okres. co za masakra .
Dziewczyny Wam po tej loveli odpieraja sie dobrze ciuszki? ile dajecie tego rposzku na jedno pranie ? bo mi kiepsko odpiera jak maly mocniej zabrudzi. ;/
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM tak taką mu kupiłam, słodko wygląda
Majówkka całusy dla Lucasika z okazji 3mcy
Bidolek,nie mieszcze się w cycochach w te bluzki tragedia
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Saiko-ja używam też dr Brownsa super ta butelka jest mam dużą i mała a i my już mamy smoczek nr 2 i z naszego wcale nie leci mocno tak akurat.
M_m-ja używałam lovelli a teraz używam dzidziusia z biedrony i też jestem zadowolona
Olga-kupiłam wczoraj pampersy 4 i byłam w szoku bo one mocno większe nie są od 3 więc śmiało możesz kupić Ignaś napewno się nie utopi:)
Majówka-sto latek dla Lukasa:*:*:*
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak po imprezce ? Maly grzeczny byl?szybko zasnal ?
Kamyczka co do tej czapy.. no ja tez sie skusilam juzmiesiac temu. poki co lezy jeszcze w polsce.rodzice maja mi przysłać. ale gdzies mialam zdjecie Malego w tej czapie. faktcznie dziaci super w nich wyglądają))
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mały wczoraj jak się rozbudzil po 21 i zrobił kupkę.to usnął o 23.30,chyba jego rekord. ale za to spał dzisiaj do 9.30,oczywiście z nocnymi karmieniami
Daria dzięki za wiadomość,co do pampersów.Mam jeszcze całą dużą paczkę 3,więc jak skończę to kupię już 4.Ciekawe jakiej wielkości są 4 z biedronki,bo my na dzień je zakładamy,a one są troszkę większe niż oryginalne
Bidol jak poszłam do laryngologa,to byłam tak wystraszona przed wejściem,ale jak tylko mi włozył jakiś szpikulec z watką i tam wytarł(oj bolało trochę),to momentalnie mi się odblokowało i drugie ucho już w domu też zaczęło działać Poczułam taką ulgę po tych dwóch tygodniach głuchoty,jakbym się na nowo urodziła coś okropnego tak nie slyszeć
chlopek ja jeszcze nie zamierzam dawać tego kleiku,ale smoczek chcę kupić na wszelki wypadek.Teraz nawet Nan nie podaję codziennie,ale on pije to z takim smakiem i jak bym mu zrobiła więcej niż 180ml to też by wytrąbil
m m Ignas też ma małą główkę,tzn.w porównaniu z koleżanki synem,bo on ma taką dużą-kwadratową prawie.Na ostatnim bilansie miał 41,5 a klatkę 42.Teraz jak mu mierzyłam,ale nie wiem,czy dobrze to ma 42.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga ja jeszcze nie podawałam żadnego mm,tylko cyc aż się boję jak to będzie,mamy terazz szczepienie,więc spytam pediatrę o nowe pokarmy
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa