- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zazdrosze przespanych nocy...aczkolwiek niema co narzekac-kiedys sie wyspie
Olga tez obawiam sie jak moj zareaguje jak w domciu bedzie musial byc caly dzien. Wiadomo niema to jak spanko na swiezym powietrzu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oliwierek pozwolil mi pospać do 8 .teraz leży na łózku u Nas w sypialni i gada do siebie taki szczęśliwy.aż w szoku jestem.bo On zawsze jak sie budzil to z rykiem,krzykiem i placzem a dzisiaj taki szczęśliwy.chyba mi dziecko ktoś podmienił
ze spaniem i karmieniem to u Nas bez zmian. Je co 4 godzinki w nocy.ale byl w miare grzeczny
U Nas dzisiaj piękna pogoda słońce grzeje,aż razi po oczach i zaslonilam rolety.mamy jasne,wiec i tak mocno rpzebija
słoneczko masakra z tymi ząbkami,bidulka a stosujesz te masci czy cos na ząbkowanie? ale Mu szybko ząbki wychodzą.
Olga masz złote dziecko !
Daria a jak Tymek zjada juz cały słoiczek to ten słoiczek zastępuje Mu karmienie jedno? czy dajesz mu pomędzy karmieniami ? jak to wygląda? On się najada takim sloiczkiem ?
daners a jaka masz dietke? ja w sumie tez mam zamiar sie odchudzic do wakacji,bo mam 4 na plusie jeszcze. no iostatnio duzo cos slodyczy jem.ale robi mi sie niedobrze jak wiecej zjem.tak jak mialam w ciazy ale mam okres takze spokojnie.hehe
no i na basen idziemy mam nadzieje,ze w koncu i nie wiem czy wlezęw mój strój........ czy mu poślady nie wyjdą . bo byłaby niezłą siara.
bidol gdzie jestes ?
saiko,anszka i reszta załogi ?
słoneczko a co do gości. My mamy tak,ze Maly jak jestesmy u kogos jest mega grzeczny a jak wracamy to zaczyna się bunt
daners ja oczywiście obowiązkowo zaczynam wyrabiać mój bilans dnia na kawusie.p[ierwszą już robię.wiec przyłączam się .
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My cale sloickzi bedziemy po czwartym meisiacu dawac. ale juz jestem ciekawa czy zje taki sloiczek i naj się poki co to prawie wszystko mu smakowało;) ale nie chce zapeszac .hehe
a z jakiej firmy dajesz sloiczki ?
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dieta yy dukana.Byłam juz kiedys na niej wiec wiem z czym to sie je
a co do firm to chyba nietrzeba dawac wszystko jednej firmy:) hmmm ja zakuplam bobovite i gerbera zobaczymy co zasmakuje ;]
dostalam wlasnie gazeta z rossa i sa na promocji - zywnosc bobovity deserki 2.29,zupki 2,49 dania obiadkowe4.09 kaszki herbatki itd oraz mleczka coponiektore ;p
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do sloiczkow. moj maly probowal z hippa , heinza i organica
ja ide do malego.patrze a a on dalej sobie gada i akurat przy mnie obrozil sie z plecow na brzuch.patrze a on tak kupe wielka zrobil ,ze mu bokami z pampersa uciekla. i sobie body pobrudzil i nasze przescieradlo mimo ze byla pielucha.co za dziecko. a pampers pekal w szwach....... a copiero co zmienil.ale w nocy kupki nie zrobil za to rano nawali juz chyba za nastepne 3 dni .
wstawilam od razu do prania.bo tata go zamorduje
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejciu u nas pogoda kijowa ale chyba ide na spacer bo kurcze usypialam małego jakies 15 minut a ten wstal po 5 i sie bawi ;] eeech
no na diecie trzeba jesc a wiadomo ze ma sie inne rozumowanie dieta to malo jesc by schudnac a tu inaczej
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
u nas dziś deszczowo,a my od dziś zaczynamy ostatnią(oby!) serię zabiegów, a jutro na szczepienie
Daners,ta dieta jest mega szkodliwa podobno
zjadłam pizzę i póki co z młodym ok,dziś rano zmajstrował taką kupę,że zabrudził wszystko dookoła ale to dobrze,znaczy że brzuszek nie boli
Daria szalejecie z tymi weselichami
Słoneczko witaj ale Pawełek ładnie śpi,wow a jak badania serduszka?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
m m Oliwierek to niezły aparat,fajnie się o nim czyta,zawsze się uśmieję
Pawełek jest chyba naszym wagowym rekordzistą,Ignaś waży ok.8,ale czy więcej to nie wiem.Zważę go na domowej wadze,bo na szpital mi się nie chce iść,chyba 20 mamy szczepienie,to wtedy dopiero będzie konkretnie zważony I ładnie już wszystko je,ale jak jest duży,to i dużo potrzebuje.Moja Olga była taka,że nie lubiła tłumu,hałasu i nigdzie nie można było z nią iśc.Zresztą do dzisiaj nie lubi hałasu
Daria,a dawałaś Tymkowi soczek marchewkowy z Hippa,bo Ignasiowi wczoraj otworzyłam,myślałam,że mu nie zasmakuje,bo mi nie specjalnie podszedł(ja nie przepadam za marchewką),a on jak bym mu dała cały to by wypił.Dzisiaj drugą część wytrąbił jednym tchem
Kamyczka,no widzisz,Dominik już nie jest noworodkiem,zacznij jeść pomalutku wszystko
Dziewczyny gdzie wy się podziewacie,coś nas malo ostatnio
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeju jak u nas grzeje. lece na spacerek
Olga musze kupic ten sok z hippa moze oliwierkowi tez zasmakuje )
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga, M_M - jestem
w sobotę byłam u brata - wprowadzają się na święta do nowo wybudowanego domu - ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - jak mają pięknie - aż mam ochotę na kolejny remont może do wiosny wytrzymam, choć gdyby Kamila była grzeczniejsza to już dawno Sama bym pomalowała sypialnię i pokój Seby . A na wiosne przerabiamy pralnię na pokoik dla Sebka, a Kamila będzie miała pokoik tam gdzie teraz ma Seba niby w domu mieszkamy a tak mało miejsca już doczekać się remontu nie mogę
Kamila wybawiła się na macie i poszła spać - ale to jej spanie przy Waszych dzieciach to jakaś kpina - max 30 min
M_M - masz się z tym Synusiem Twoim
Słoneczko - kolejne ząbki
Kamyczka- nie mieścisz się w cycach?? to chyba dobrze co na to Twój mąż??
Ania - gdzie się podziewasz???
M_M - Oli będzie bigamistą a Kamila naturystką z chiny nie daje Sobie pampersa założyć
Chłopek - z pierwszych urodzin Emilki - córeczki szwagra