- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - hahahaha - no to teraz dostanie Ci się ode mnie Ty wysoka śliczna szczuplutka dziewczyna jesteś - taka uroda to skarb ale widzę że bez pożądnego opitolenia się nie obędzie więc wykropkuję co myślę o tych bredniach...................................................................................................................................................................................................................................
roumiemy się
M_M - cieszę się że Oli już mniej marudzi za to Kamilka coś marudna wieczorem była. teraz już śpi Widzę e ostatnio już o 20 pada
Olga -hahahaha - Ty mas dwie śliczne panny to musisz mi podpowiedzieć jak sobie radzić z adoratorami
Chłopek - będzie dobrze - tak to jest z tymi migdałami - Seba miał usuwany jak miał 3 lata i tera duzo zdrowszy jest
Słoneczko - widzę Cię
Ania - i jak po kontroli??
Maksiu, Anszka, Kejtin- gdzie wy??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
Daria! coz za pieknosc! Ty i synek, slicznosci! Jestes przesliczna!
Kamilka, cudo!!!!!!!!!! Ale masz piekna corcie Bidolku!
My bylismy dzis na wazeniu, juz wazymy 6900g! prawie tak jak Tymus!
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Po tym jak wczoraj mega zmarzlam na spacerze dzis postanowilam ubrac sie niczym na syberie;)Oczywiscie jak wyszlam okazalo sie ze jest cieplo i zgrzalam sie makabrycznie:)Co za pogoda...
Hancia wykompana I grzecznie spi, mezulek na meskim spotkaniu a ja sobie w lozeczku odpoczywam:)
Olga Twoj synus ma rozbrajajace spojrzenie:)nie jednej zlamie serce;) Ja staram sie nie zmieniac w nocy pampersa jak nie ma kupy bo sie Hancia mega rozbudza i zaczyna pokrzykiwac z radosci tak glosno ze mam wrazenie ze sasiadow pobudzi;)
Anna77 ale Mati zajada slicznie jabluszko:)A jakie fajne krzeselko macie:)My tez sobie planujemy takie kupic nie wiem tylko gdzie je postawie Bo miejsca coraz mniej...
Majowka ale slicznie Lucasek wyglada w tym sweterku:)
Bidol ale Twoja Kamilka sliczna:) I jaka rozesmiana:) I jaka ma Super kreacje eleganckA.
Hania tez jezyk ssie z zamilowaniem i ciagle go wsytawia i moja pediatra tez w zwiazku z tym zalecila badanie TSH ale wszystko dobrze jest:)
Daria ale Twoj synus slicznie sie usmiecha:)No i mama jaka szczesliwa z synusiem:)
Mm nie zazdroszcze tak dlugiego okresu!makabra -odrazu mi sie polog przypomina:D
Super ze Oli sie uspokoil
Chlopek ale biedny Twoj Ksawcio:(
Ale sie rozpisalam:) Teraz uciekam spac, moze w koncu sie wyspie:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U NAs chyba okres burzy minął-nie chce zapeszac.....ale Oli w nocy byl bardzo grzeczniutki,spał u siebie - z czego tata byl bardzo zadowolony
Misiek wczoraj zrobił tartę-mniami !
My juz wyspani i oglądamy tvn zaraz. jeszcze zrobie sobie kawusie do ciasta i będę odpoczywała.w nocy spałam jakos ze zlozonymi rękoma kilka godzin i jak maly sie obudzil na karmienie,to nie moglam sie ruszyc.tak bolało ,zdrętwiały mi strasznie ;/ i teraz dalej mnie bolą ;/
Dziewczyny czy znacie jakies fajne filmy ,godne polecenie do obejrzenia ;p ?
mile widziane : komedie,komedie romantyczne, sensacyjne ,dramat.byle nie zadne science fiction ani horrory ;P Juz tyle filmow ostatnio obejrzalam z Miskiem ... jakos tak stalo sie to naszym rytuałem..ze wieczorkiem jak mały w końcu padnie to pijemy drinka i oglądamy filmik,pozniej kąpiemy się i do łózka poprzytulać. jakos nigdy nie mialam harmonogramu dnia ..a teraz jak mam wieczory zazwyczaj takie same to fajnie tak ....
u Nas dzisiaj słoneczko znów wychodzi ,ale super ))))))
wczoraj maly byl w grubszym sweterku,ale nie kurtki ani kombinezonu bo by za mocno sie zgrzał mi w jessiennym cienkim plaszczyku bylo za cieplo
oby dzisiaj tez byla taka fajna pogoda
Mam problem.....chcę zamówić Malemu ciuszki z nexta ale oni maja rozmiarowke dziwna.bo on teraz nosi 68 ,74 a w nexcie jest up 1,up3 , 3-6, itp .. no i jakis czas temu kupilismy Mu sweterek up3 i jest dalej na niego za duzy .... tyle,ze to sweterek taki gruby.no ale mimo wszystko..no i nie wiem czy takie ciensze nie beda za male up 3 ... a nie chce kupic 3-6 jak maja byc za wielkie bo świąteczne ciuszki Mu zamawiam,wiec na grudzien maja byc dobre. no i sama nie wiem. nie mam czasu teraz zeby jechac tam od centrum,bo misiek dlugo pracuje. a on autko zabiera.a autobus ode mnietam nie jedzie. a to spory kawal ode mnie no i jestem w kropce
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Jeszcze raz dziekujemy za komplementy ale co do mnie to troszku przesadzacie-
Do nas dziś zwalają się znajomi wieczorkiem także coś musze upychcić,,,hmm tylko co:)
Olga-ja kupiłam Tymkowi w innym sklepie za 10zł chyba rajstopki i są naprawde ekstra ale nie wiem jak biedronkowe...ale takie porządne grubaśne też mam ale narazie za ciepło na nie...
M_M-nie mam pojęcia o filmach szczerze nie pamietam już kiedy siedziałam z mężusiem i oglądaliśmy coś razem wciąż zalatani jesteśmy...
U nas dziś też słneczko także spacerek murowany:)
Miłego dnia kochane
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny nie mogę sięzdecydować czy kupić kombinezon wózkowy cos takiego
www.kiddicare.com/wcsstore7.00.405.273/E...C18399/KC18399_l.jpg
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/1...1072712_585566_n.jpg
Czy taki dla małego :
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/p.../quilted%20jump-suit
bo w jednym i drugim bedzie Mu zza gorąco. Dziewczyny z tego wózkowego pod spod juz tylko jakis cieply sweterek wkladają maluchowi,bo on ten kombinezon jest taki ,ze tylko gloa dziecku wystaje.
tak to wyglada :
www.facebook.com/photo.php?fbid=47573295...n.jpg&size=613%2C800
doradźcie coś.
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale wam dziewczyny zazdroszcze ladnej pogody!U nas za oknami szaro i deszczowo...
Olga ja sie skusilam na te rajstopki - ale kupilam rozmiar 80/86 wiec wyprobuje dopiero za jakis czas:)w smyku kupowalam za 30 zl wiec cena 9 zl baaardzo mnie skusila:)a one wydaja sie nie byc takie uciskajace brZuszek.
Mm Polecam film The Holiday:) uwielbiam go i co roku przed swietami sobie puszczam:)
A z innych komedi romantycznych: Just go with it, The proposal, Two weeks notice(stare ale uwilbiam tych aktorow;)),Bride wars, my best friend's girl, something borrowed;) moglabym tak wymieniac bo uwielbiam komedie romatyczne;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez kocham komedie romantyczne.tylko moj nie bardzo.haha....ale zawsze znajde na Niego jakiegos haka !
np. wczoraj obiecałam dłuższe przytulaski w zamian za dwie komedie hihihihi aa i nie krytykować mnie ;P !
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja Hani planuje kupic spiworek z owczej welny:)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moj maly bedzie w spacerowce za miesiac juz,a do mojej spascerowki nie da rady tego z laczonymi nozkami;/
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co Twoja Hania robi? Moj na macie lezakuje ..ale zamiast bawic sie misiami to ogląda swoje odbicie w lustrze .haha
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My do 8.30 pospaliśmy,mały już od godziny z kawałkiem taki śpiący jest,ale w żaden sposób go uśpić nie mogę,rozgląda się wszędzie,a w łóżeczku leży jak siedzę przy nim,nie ma mowy,że odejdę na chwilę,ale usnąc też nie chce.Ja już nie mam siły go usypiać na ręcach,jednak wiek swoje robi ha ha Teraz Marika wstała i go przejęła na szczęście,to chociż kawkę wypiję,może go wymęczy,bo słyszę,ze się kulają po łózku ha ha Mi mama poszła do biedronki po te rajstopki i zaraz przyniesie,wziela 2 pary tych na 68/74 i 1 parę na 80/86 bo już kolorów na chłopca nie było.Ja jeszcze w ciązy kupiłam w Smyku 2 pary rajstopek i te mniejsze były super,własnie je wczoraj odłożyłam,bo już za male,a te co by były teraz na niego dobre,to są takie jakieś wąskie,że nie mogę mu wcale na nózki wciągnąć i mam takie nerwy,bo do tanich nie należały,a leżą nieużyteczne Ja lubię maluszków w rajstopkach,tak fajnie te nóżolki w nich wyglądają
m m te śpiworki do wózka sa fajne,bo ten z Zry to tak jak misiowa pisała,mi się też wydaje,że za cienki na zimę,ja bynajmniej taki to na jesień mam
misiowa ja też kocham tego aktora-ma w sobie coś takiego,że mogę cały dzień patrzeć na filmy z nim