BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #461167 przez bidol
Daria - ale Tymcio i Ty jak dwie krople wody - piękni oboje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: te oczka i usta - och zazdroszczę urody :cheer:

Kamyczka
- hahahaha - no to teraz dostanie Ci się ode mnie :evil: Ty wysoka śliczna szczuplutka dziewczyna jesteś - taka uroda to skarb :kiss: :kiss: ale widzę że bez pożądnego opitolenia się nie obędzie więc wykropkuję co myślę o tych bredniach................................................................................................................................................................................................................................... :evil:
roumiemy się :angry: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M_M
- cieszę się że Oli już mniej marudzi :lol: za to Kamilka coś marudna wieczorem była. teraz już śpi :lol: Widzę e ostatnio już o 20 pada :laugh:

Olga -hahahaha - Ty mas dwie śliczne panny to musisz mi podpowiedzieć jak sobie radzić z adoratorami :laugh: :lol:

Chłopek - będzie dobrze - tak to jest z tymi migdałami - Seba miał usuwany jak miał 3 lata :) i tera duzo zdrowszy jest :laugh:

Słoneczko - widzę Cię :kiss:

Ania - i jak po kontroli??

Maksiu, Anszka, Kejtin- gdzie wy??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461241 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Daria! coz za pieknosc! Ty i synek, slicznosci! Jestes przesliczna!

Kamilka, cudo!!!!!!!!!! Ale masz piekna corcie Bidolku!

My bylismy dzis na wazeniu, juz wazymy 6900g! prawie tak jak Tymus!

12 lata 1 miesiąc temu #461247 przez Misiowa
Hej mamusie:)
Po tym jak wczoraj mega zmarzlam na spacerze dzis postanowilam ubrac sie niczym na syberie;)Oczywiscie jak wyszlam okazalo sie ze jest cieplo i zgrzalam sie makabrycznie:)Co za pogoda...
Hancia wykompana I grzecznie spi, mezulek na meskim spotkaniu a ja sobie w lozeczku odpoczywam:)

Olga Twoj synus ma rozbrajajace spojrzenie:)nie jednej zlamie serce;) Ja staram sie nie zmieniac w nocy pampersa jak nie ma kupy bo sie Hancia mega rozbudza i zaczyna pokrzykiwac z radosci tak glosno ze mam wrazenie ze sasiadow pobudzi;)

Anna77 ale Mati zajada slicznie jabluszko:)A jakie fajne krzeselko macie:)My tez sobie planujemy takie kupic nie wiem tylko gdzie je postawie Bo miejsca coraz mniej...

Majowka ale slicznie Lucasek wyglada w tym sweterku:)

Bidol ale Twoja Kamilka sliczna:) I jaka rozesmiana:) I jaka ma Super kreacje eleganckA.
Hania tez jezyk ssie z zamilowaniem i ciagle go wsytawia i moja pediatra tez w zwiazku z tym zalecila badanie TSH ale wszystko dobrze jest:)
Daria ale Twoj synus slicznie sie usmiecha:)No i mama jaka szczesliwa z synusiem:)

Mm nie zazdroszcze tak dlugiego okresu!makabra -odrazu mi sie polog przypomina:D
Super ze Oli sie uspokoil :)

Chlopek ale biedny Twoj Ksawcio:(

Ale sie rozpisalam:) Teraz uciekam spac, moze w koncu sie wyspie:)

12 lata 1 miesiąc temu #461254 przez Olga
Dziewczynki miała któraś rajstopy dziecęce z biedronki-warto kupić,czy szkoda kasy i lepiej dołożyć i kupić porządne,bo ja zazwyczaj z Wójcika kupowałam,a od dzisiaj są w biedronce po 8.99 :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #461284 przez mloda_mamuska
CZESC MAMUSKI .

U NAs chyba okres burzy minął-nie chce zapeszac.....ale Oli w nocy byl bardzo grzeczniutki,spał u siebie - z czego tata byl bardzo zadowolony :blush: :lol:

Misiek wczoraj zrobił tartę-mniami ! :D

My juz wyspani i oglądamy tvn zaraz. jeszcze zrobie sobie kawusie do ciasta i będę odpoczywała.w nocy spałam jakos ze zlozonymi rękoma kilka godzin i jak maly sie obudzil na karmienie,to nie moglam sie ruszyc.tak bolało ,zdrętwiały mi strasznie ;/ i teraz dalej mnie bolą ;/

Dziewczyny czy znacie jakies fajne filmy ,godne polecenie do obejrzenia ;p ?
mile widziane : komedie,komedie romantyczne, sensacyjne ,dramat.byle nie zadne science fiction ani horrory ;P Juz tyle filmow ostatnio obejrzalam z Miskiem ... jakos tak stalo sie to naszym rytuałem..ze wieczorkiem jak mały w końcu padnie to pijemy drinka i oglądamy filmik,pozniej kąpiemy się i do łózka poprzytulać. jakos nigdy nie mialam harmonogramu dnia ..a teraz jak mam wieczory zazwyczaj takie same to fajnie tak .... :woohoo:

u Nas dzisiaj słoneczko znów wychodzi ,ale super ;)))))))
wczoraj maly byl w grubszym sweterku,ale nie kurtki ani kombinezonu bo by za mocno sie zgrzał ;) mi w jessiennym cienkim plaszczyku bylo za cieplo ;)
oby dzisiaj tez byla taka fajna pogoda ;)

Mam problem.....chcę zamówić Malemu ciuszki z nexta ale oni maja rozmiarowke dziwna.bo on teraz nosi 68 ,74 a w nexcie jest up 1,up3 , 3-6, itp .. no i jakis czas temu kupilismy Mu sweterek up3 i jest dalej na niego za duzy .... tyle,ze to sweterek taki gruby.no ale mimo wszystko..no i nie wiem czy takie ciensze nie beda za male up 3 ... a nie chce kupic 3-6 jak maja byc za wielkie bo świąteczne ciuszki Mu zamawiam,wiec na grudzien maja byc dobre. no i sama nie wiem. nie mam czasu teraz zeby jechac tam od centrum,bo misiek dlugo pracuje. a on autko zabiera.a autobus ode mnietam nie jedzie. a to spory kawal ode mnie no i jestem w kropce :(

12 lata 1 miesiąc temu #461293 przez Daria23
Hej dziewczynki witamy się i my:)Nocka nam minęła oki jak zwykle pobudka o 4;30 a potem o 7...
Jeszcze raz dziekujemy za komplementy ale co do mnie to troszku przesadzacie-:P
Do nas dziś zwalają się znajomi wieczorkiem także coś musze upychcić,,,hmm tylko co:)

Olga-ja kupiłam Tymkowi w innym sklepie za 10zł chyba rajstopki i są naprawde ekstra ale nie wiem jak biedronkowe...ale takie porządne grubaśne też mam ale narazie za ciepło na nie...

M_M-nie mam pojęcia o filmach szczerze nie pamietam już kiedy siedziałam z mężusiem i oglądaliśmy coś razem wciąż zalatani jesteśmy...

U nas dziś też słneczko także spacerek murowany:)

Miłego dnia kochane

12 lata 1 miesiąc temu #461303 przez mloda_mamuska
My na razie tylko kalesony małemu kupujemy.bo jakos nie podoba mi się chłopie w rajtkach ;P a kalesony tez są ciepłe tylko bardziej męskie ;)) ja kupiłam w hm i zarze i jestem z nich zadowolona ;) a cieple skarpetki mam z hm i razie 2 razy tylko pralam wiec nie moge nic powiedziec.bo w sumie hm ma różną jakość. zalezy jak sie trafi ;)

Dziewczyny nie mogę sięzdecydować czy kupić kombinezon wózkowy cos takiego
www.kiddicare.com/wcsstore7.00.405.273/E...C18399/KC18399_l.jpg
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/1...1072712_585566_n.jpg

Czy taki dla małego :
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/p.../quilted%20jump-suit

bo w jednym i drugim bedzie Mu zza gorąco. Dziewczyny z tego wózkowego pod spod juz tylko jakis cieply sweterek wkladają maluchowi,bo on ten kombinezon jest taki ,ze tylko gloa dziecku wystaje.
tak to wyglada :
www.facebook.com/photo.php?fbid=47573295...n.jpg&size=613%2C800

doradźcie coś. :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #461305 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)u nas dzis wspaniala nocka. Hania spala od 20 do 4:30 A potem do 8:30:) Wyspalam sie za wszystkie czasy:)
Ale wam dziewczyny zazdroszcze ladnej pogody!U nas za oknami szaro i deszczowo...

Olga ja sie skusilam na te rajstopki - ale kupilam rozmiar 80/86 wiec wyprobuje dopiero za jakis czas:)w smyku kupowalam za 30 zl wiec cena 9 zl baaardzo mnie skusila:)a one wydaja sie nie byc takie uciskajace brZuszek.

Mm Polecam film The Holiday:) uwielbiam go i co roku przed swietami sobie puszczam:)
A z innych komedi romantycznych: Just go with it, The proposal, Two weeks notice(stare ale uwilbiam tych aktorow;)),Bride wars, my best friend's girl, something borrowed;) moglabym tak wymieniac bo uwielbiam komedie romatyczne;)

12 lata 1 miesiąc temu #461307 przez mloda_mamuska
Misiowa oo dzieki ;D
ja tez kocham komedie romantyczne.tylko moj nie bardzo.haha....ale zawsze znajde na Niego jakiegos haka ! :D
np. wczoraj obiecałam dłuższe przytulaski w zamian za dwie komedie hihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: aa i nie krytykować mnie ;P !

12 lata 1 miesiąc temu #461308 przez Misiowa
Mm ten pierwszy wydaje sie byc bardzo cieply:) Tylko maly nozkami sobie nie porusza za bardzo, a polozna na SR mowila ze to dzieci denerwuje;) z kolei ten skafander z zary to wydaje mi sie za zimny Ale ja to mam tendencje do przegrzewania:D
Ja Hani planuje kupic spiworek z owczej welny:)

12 lata 1 miesiąc temu #461311 przez Misiowa
Haha to dopiero sposob;) Ja czasem tez lubie obejrzec sobie jakis film akcji wiec sie rownowazy. Ja uwielbiam film The Transporter - On jest z Jasonem Stathamem a tego aktora moglabym nawet w horrorze ogladac:D

12 lata 1 miesiąc temu #461314 przez mloda_mamuska
ja od czasu do czasu tez lubie film akcji ;)

a moj maly bedzie w spacerowce za miesiac juz,a do mojej spascerowki nie da rady tego z laczonymi nozkami;/

12 lata 1 miesiąc temu #461321 przez Misiowa
No to w takim wypadku ten spiworek wydaje mi sie super rozwiazaniem bo napewno bedzie malemu cieplutko:) ja chcialam przynajmniej do stycznia w gondoli powozic ale juz widze ze to nierEalne;)

12 lata 1 miesiąc temu #461337 przez mloda_mamuska
Misiowa ja myslalam ,ze do pol roku bede wozila malego spokojnie w gondolce,ale dupa. a znajoma ma bugaboo i syna do roku w gondoli wozila.hehe Fakt faktemgondola to tam jest duuza ;) Ale że on chcial tam lezec tak.jak dzieci juz Nasze woląsiedzieć i oglądać świat a nie z pozycji leżącej ;)
a co Twoja Hania robi? Moj na macie lezakuje ..ale zamiast bawic sie misiami to ogląda swoje odbicie w lustrze .haha

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461355 przez Olga
Hej mamusie.

My do 8.30 pospaliśmy,mały już od godziny z kawałkiem taki śpiący jest,ale w żaden sposób go uśpić nie mogę,rozgląda się wszędzie,a w łóżeczku leży jak siedzę przy nim,nie ma mowy,że odejdę na chwilę,ale usnąc też nie chce.Ja już nie mam siły go usypiać na ręcach,jednak wiek swoje robi ha ha :lol: Teraz Marika wstała i go przejęła na szczęście,to chociż kawkę wypiję,może go wymęczy,bo słyszę,ze się kulają po łózku ha ha :) Mi mama poszła do biedronki po te rajstopki i zaraz przyniesie,wziela 2 pary tych na 68/74 i 1 parę na 80/86 bo już kolorów na chłopca nie było.Ja jeszcze w ciązy kupiłam w Smyku 2 pary rajstopek i te mniejsze były super,własnie je wczoraj odłożyłam,bo już za male,a te co by były teraz na niego dobre,to są takie jakieś wąskie,że nie mogę mu wcale na nózki wciągnąć i mam takie nerwy,bo do tanich nie należały,a leżą nieużyteczne :angry: Ja lubię maluszków w rajstopkach,tak fajnie te nóżolki w nich wyglądają :silly:

m m te śpiworki do wózka sa fajne,bo ten z Zry to tak jak misiowa pisała,mi się też wydaje,że za cienki na zimę,ja bynajmniej taki to na jesień mam :)

misiowa ja też kocham tego aktora-ma w sobie coś takiego,że mogę cały dzień patrzeć na filmy z nim :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka