BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460553 przez mloda_mamuska
Olga straszne ;( nie ma sily nosic malego ani przebierac . na szczescie mąż mógł wziąćwolne i za nia wszystko robi. .co My kobiety sie nacierpimy dla łobuzów małych :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #460556 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)
U nas dzis niestety zimno i wietrznie. Spacerowalismy godzine i myslalam ze zamarzne.
mm ale Twoj synus sie pieknie rozwija:) zdjecia swietne:) Jak tak dalej pojdzie to na swieta bedzie biegal;)
Chlopek biedny Twoj Ksawcio mam nadzieje ze to nic powaznego:( A Sebolek Ma swietto jestnego irokeza;)i jak sie slicznie usmiecha:) maly przystojniak
Olga ale Ty jestes zorganizowana:) Tylko pozazdroscic:)ja bym bardzo chciala cos upiec bo przed Porodem bardzo lubilam a teraz nie mam kiedy:( Cale szczescie mama mi czasem podrzuci jakies ciacho - dzis nam upiekla pyszny jablecznik:)mniam
Maksiu wszystkiego nsjlepszego dla Blazejka:)
Mm biedna ta Twoja kolezanka:(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460557 przez Olga
Ta moja zznajoma miała 3 cesarkę,jest 2 lata starsza ode mnie i mi pisała,że przez miesiąc nic przy małej nie robiła,wszystkiego się bała itp.chyba jakąś depresję miała.Teraz mówi,że już jest lepiej,le i tak większość robi przy małej tatuś.Karmic też piersią nie chciała,chociaż miała pokarm i dwie poprzednie córki karmiła dość długo,a teraz mówiła,że ona nie jest żadną krową dojną-dziwne to trochę :(

Lecimy jednak na moment na cmentarz,mały z Mariką zostanie,da mu gruszeczkę.Tak ładnie po niej kupkę robi,że aż się boję podać inny owoc :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #460559 przez chłopek
misiowa ja to ma ciasta od tesciowej wie ze lubie sernik i zawsze w niedz piecze, bo wie ze przyjade na kawke i ciacho

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460560 przez mloda_mamuska
Olga Oliwierek jadl jablko gruszke i sliwke i problemow z kupkami nie bylo ;) a balam sie barrdzo ;)

Misiowa pychotka ;) My jutro robimy tarte owocowa .bo juz dawnoooo nie jadlam;)

chlopek
ale masz dobrze :d ja tez nie narzekam,bo moi sa cukiernikami-piekarzami i tez mi zawsze dawali jak w polsce bylam;) Ale tylko to wysmienicie im wychodzi.bo kiedys bylam u tesciowej na obiedzie i myslalam,ze zwymiotuje ....serio..... mieso-pelno zylek ..chyba jakas najgorsza jakosc i sposob przyrzadzenia tez tragiczny ;P wolalam jak miala do nasa przyjsc na obiad :silly:

dziewczyny jak wy odpieraciee ciuszki po marchewce??Mi sie nie odepralo:((((((((

12 lata 2 miesiąc temu #460564 przez Misiowa
Chlopek ale Ci dobrze:) fajna masz tesciowa:)
Mm tarte tez bym sobie zjadla;)ja wogole uwielbiam wszystkoco slodkie:)
Slyszalam ze ubranka z plamami po marchewce najlepiej wystawic na slonce i podobno pieknie schodzi:)ale ile w tym prawdy to nie wiem;)

12 lata 2 miesiąc temu #460565 przez chłopek
szarym mydłem spróbuj
ja ostatnio normalnie sprałam tyle ze od razy wyprałam

12 lata 2 miesiąc temu #460572 przez mloda_mamuska
chlopek a ja nie.na nast. dzien ;// dwa razy pralam i dupa :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #460590 przez mloda_mamuska
Oliwierek zasnął. ciekawe jakk bedzie w nocy :dry: znajac zycie to za góra 10 minut sie juz obudzi ;) wypoczęty i zdolny kontynuować wykańczanie mamuśki ;)

cos mnie cycuchy bolą ;/

a mojego dalej nie ma :(
Oliwier znowu nie chce w ogole smoka. juz 2 tygodnie nie bierze .a tak fajnie juz łapał i zasypiał z Nim i spokojniejszy troche był.a tak dupa.

12 lata 2 miesiąc temu #460591 przez chłopek
ja czasem vanishem leje i dobrze płukam

12 lata 2 miesiąc temu #460594 przez Misiowa
Mm Hania tez nie chce smoka...za to z najwiekszym zamilowaniem ssie piastki;)mam smoka nuka i zastanawiam sie czy moze innej firmy sprobowac, choc wydaje mi sie ze one wszystkie tak samo wygladaja:)

12 lata 2 miesiąc temu #460597 przez Kamyczka
My wrócilismy z obiadku zaraz kąpiemy a mąż piecze chlebek-jutro ammy gości moja siss z mężem :)
Maksiu gratki i całusy dla Błażejka :)
Chłopek pięknie wszyscy wyglądaliście,tak pod kolorek ubrani :)

12 lata 2 miesiąc temu #460607 przez Misiowa
Hania wykapana i juz grzecznie spi:)
Kamyczka zazdroszcze takiego swiezego chlebka:)ale bym sobie zjadla taki cieplutki z maselkiem;)

12 lata 2 miesiąc temu #460613 przez mloda_mamuska
Misiowa smoki sa rozne;) cos o tym wiem. moj nuka po misiacu wciskani tak nawet nawet ciagnal,avent tez w miare i mam a najgorszy tomme tippee taki jakis twardy strasznie.
Oli juz obudzony. a meza ni ma :(

12 lata 2 miesiąc temu #460618 przez Misiowa
Mm myslalam zeby sprobowac aventu jeszcze:)niby dobrze ze dzieciaczki nie chca smoka ale czasem naprawde by sie przydal:) A Twoj maz w pracy?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka