- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
M_m- ale masz życzliwych sąsiadów naprawde:)a co do ząbkowania mi koleżanki polecały Camilia to takie ampułki i nie trzeba smarować tylko wlewasz do buźki podobno dobrze działąją-chłopek chyba też to stosowała...
Chłopek-piękny synuś naprawde taką fajną urodę ma
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Daria - Tymcio - przesłodki ależ on do Ciebie podobny a te oczyska no świetny jest
Anszka- piękny awatarek
M_M - biedny ten Wasz Oli a on już sam swoimi nóżkami się bawi?? bo Kamili brzuszek przeszkadza i nie może ich jeszcze tak zgiąć
ale macie sąsiadów czujnych
Olga - gratulacje dla córy
a wózeczek wczoraj doszedł - jest boooski - super lekko się prowadzi - dziś byłyśmy na spacerku go przetestować - w foteliku i miałam wraenie że muszę za nim biedz- jest super - a na wiosnę już mała w spacerówce będzie mogła jeźdić
Majóweczka- dziewczyny mają rację... - trza Cię palnąć jak nic ja już kiedyś dziewczyny pytałam czy ich dieciacki chwytają zabawki - bo wyczytałam że w 3 miesiącu dieci już powinny i byłam bardzo zmartwiona że Kamila jeszcze tego nie robi - i kilka dni później złapała zabawkę - i od tamtej pory przestałam już się przejmować- co czyje dziecko potrafi - owszem fajnie poczytać i popatrzeć że niektóre dzieci już poreafią robić rzeczy takie że nam się nie śniło - ale każde dziecko ma swoją porę - Cies się że lLucasek jesce taki kochany nie rorabiający bo czas szybko leci i zanim się obejżysz będzie nastolatkiem
Kamyczka - my tylko do Mojej amusi na brób jedziemy - restę sobie odpusczam bo boję się tego przekładania z wózka do samochodu i tak w kółko
Chłopek - Sebuś ślicny - Taki słodziutki i na bardzo grzecznego wygląda
a ja chyba się wykończę - dziś po jakiś 2 godzinach mąż z pracy wrócił- chory jak zarazi mi dzieciaki - to w ramach rekompęsaty go dobiję
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nam wczoraj wieczorkiem udalo sie wyrwac do kina na Bonda:) Fajnie bylo wyjsc sobie z domku do ludzi;)
Moja Hancia to wogole jeszcze nie zwaraca uwagi na swoje nozki, a przewracac sie na boczki nawet nie probuje;))chyba jej za ciezko taka kluseczka z niej;) takze z podziwem slucham o osiagnieciach waszych maluchow:)
My jeszcze nie zaczelismy podawac zadnych posilkow stalych. Gdzies czytalam ze dzieci karione piersia to dopiero po 6 miesiacu powinno sie karmic ale mi sie wydaje ze to troche pozno.Zreszta jetem bardzo ciekawa jak Hania zareaguje na cos innego w buzi niz cycus;)
U nas dzis pogoda fajna takze sobie 3 godzinki pospacerowalysmy i po drodze zaszlam do sklepu i Hanci kupilam sliczna bluze i bodziaki;) nie moglam sie powstrzymac:)
My jutro nigdzie na groby sie nie wybieramy bo straszny tlok pewnie bedzie ale za to w sobote jedziemy jak juz luzniej sie zrobi:)oby pogoda dopisala.
Dziewczyny jak wy ubieracie teraz wasze dzieciaczki na dwor?bo ja caly czas sie zastanawiam czy dobrze Hanie ubieram:)i przykrywacie je kocykami czy macie jakies spiworki specjalne? Ja sie zastanawiam nad kupnem takiego spiworka:
www.2o2.pl/produkt,235,spiworki-do-wozko...cza-welna-womar.html
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chlopek no Sebus to taki aniolek , te wlosy to ma zabójcze
chlopek jak te kreski na dziaslach wygladaja jak na zeby/?? musze p poszukac starych zdjec i porownac dziąsla,bo dzisiaj widzialam u malego duzo takich jakby przecięż ale zebów nie ma na razie moze juz schiza mam ,wiec wole nie dramatyzowac.
Ale musze syna pochwalić,że dzisiaj juz za gryzaka się wziął do wczoraj to darl sie jakby go tam uwieral ale dzisiaj juz podgryza go lekko )
bidol tak on swoje nogi pakuje do buzi i oczu.... glupek mój mały
chlopek ja pozniej wstawie zdjecie Oliwiera po marchewce. wyglądał nieco gorzej
Daria no napisze mamie,zeby mi kupila dzieki:))
My juz po spacerku.CO ZA MASAKRA..........
na starowce darl sie,ze wszyscy sie na nas ogladali......
stanelam w koncu i wyciagnelam Go... ud razu sie uspokoil.wlozylam Go znow w ryk. wyciaggnelam nagle cisza.wkladam znow ryk. mowie to sobie placz...i jechalam dalej.za bardzo wialo,zebym Go niosla.bo mialam nadzieje,ze na spacerze zasnie i nie ubieralam go za grubo.a tu dupa......
ja zaraz będę pałaszowała moją zupkę ;D
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
mm on nie bardzo chciał jesc ta marchewkę
ja tez tak miałam kiedys z Ksawciem jak był mały zima wtedy byla nie ma jak wyciagnąć jeszcze sypalo, a on sie darł w tym wózku ludzie sie jak na wyrodną matke patrzyli
bidol o naprawde jest spokojny
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ten prezent który kupilas.fajny. na pewno bedzie zadowolona!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Zle mnie zroumialyscie Ja sie nie umartwiam nad tym czego Lucas nie potrafi, tak tylko powiedzialam powrownujac do Waszych pociech w nawiazaniu do tematu.
wiem Ze jest mlodszy I zazwyczaj jak piszecie o osiagnal ciach swoim maluchow, moj z reguly po miesiacu dopiero zalapuje o co chodzi.
Mam tu dzieciaczki kolezanek w podobnym wieku I nie jest zle. Szkoda tylko, Ze na brzuszku nie lubi lezec, Bo nie ma jak cwiczyc obrotow, pod noszenia glowki, ale za to caly czas sztywno stoi na nozkach, tylko tak sie uspakaja, za nic nie chce sie zgiac, zeby usiasc, smieszne to
Dzis kolejny dzien nieusazadnionego placzu, tzn ja nie pojmuje o co chodzi moze brzuszek, moze zabek...cholera wie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Mati nie przewraca się sam. Na boczki to tak troszkę próbuje, ale położony na boku wróci na plecki. Ćwiczymy sobie kulanie we wszystkie strony. Za to lubi bawić się kolankami od wczoraj
Na groby jedziemy wszyscy jutro i w piątek, ale wtedy tylko z chłopakami, bo B idzie do pracy. No i koniec pogaduszek - Mati się obudził z ostatniej krótkiej drzemki.
MM ten Twój synek jest już nieźle do przodu ze zdolnościami Buziaki przesyłam dla niego
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czytałam te wasze zapiski od 17 a to tylko jedna str ;]bo moj mały niechcial spac mi ;p pierunek... i dopiero teraz przysnol(niepodobne to do niego)
i nawet niewiem co by tu napisac ehehhe
Anszka mam to samo, Moj jak jezdzil w gondolce to tylko budka sposzczona i patrzal an drzaewa inaczej ryk...i kiedys tak plakał a daleko bylo do domu to mąz urwał galąz i tak machał nad wozkiem.....pewnie wygladalismy jak idioci hehee no ale wiele sie robi by probowac uciszyc wrzaski
Moj sie nei przekrca jescze,czasami na boczki sie przekrecii ale to chyba nie pora jeszce jego na te wygłupki:) Zabawki ładnie trzyma smoczka sobie wyciaga i wsadza...czasamik trafi . na brzuszku tez juz coraz wiecej lezy..i tak jak Bidol pisala na podusi lezac wyzej sie podnosi:)Głowe równiez podnosi lezac i najllepiej to stac badz chodzic bu sie mu chcialo a siedziec czasami sobie siadzie ;/..ja niewiem co im tak spieszno do dorosłych czynnosci ;P
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chcialam dodac zdj.ale supa musze pozmniejszac a Misiek przejmuje na chwile mojego laptoka ;ppp
Anna masakra.pewnie Ci ciężko teraz. Trzymaj się!
co tam robicie wieczorkiem pieknym? U Nas fajnie. ale pada ;// mielismy isc na spacer a nie wiem czy pojdziemy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Daners heheheh Fifi lubi galęzie jak Wojtus Anszki
MM super są fotki halloweenowe Oliego i rzeczywiście to król imprezki!
Oglądam na wspólnej,co za nudyyyyy