BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #458999 przez chłopek
ja wasnie sciaglm mleczko dla sebka i dałam mu z butli zeby mi nie zapomnial jak sie butle je, dostalm laktator od kolezanki i jest super

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #459006 przez anszka
Kamyczka - mam to samo, obudził się z płaczem i cały czas marudzi, pociera buźką i wszystko, co może, ładuje o buźki. Nawet noszenie na rękach mu nie pomaga :( biedactwo

12 lata 2 miesiąc temu #459018 przez mloda_mamuska
HEJ :))

no Wasze maluchy sliczne !

Daria Tymek ma wielkie oczka!

Majowka Oliwier jak placze to tez Go do lustra biore i sie uspokaja i ogląda po czym gada do fajnego chlopaka z lustra.czsem kloci sie z nim.haha
a jak Twoj Lukasek? grzeczniutki ???

Kamyczka
Olemu juz sie wytarly wloski ;) Mąż mówi,że za szybko sie starszeje,ze tak wyłysiał. haha
bidolku
fajny ten senzz- takiwyabanyz kosmosu :D
a teraz nowe stokke wchodzą ;D ale cena niestety dalej kosmiczna. no ale mają fajną opcjęspacerówki dla 2 dzieciakow i na malych,schowanych spręzynach;D w koncu. moj na szczescie lubi trzęsawki i szybko przy tym zasypia a jak zbyt dlugo jedziemy po prostej drodze,zbyt prostej to sie denerwuje.haha
a co do Kamilki jest sliczna laleczka! a rozbraja mnie jak do niej m,owicie.hahahah niedobrzy rodzice ;p

u Nas nocka masakryczna byla ,w ogole nie spalismy.Maly całą noc musial byc noszony i bujany iczaej ryk,pisk,krzyk i placz.... rano juz padalismy. on na godzine tez zasnal oczywiscie u mnie na rekach.ja na siedząco spałam a on na raczkach a maz odpoczął wygodnie w lozku ;)

ale rano byl tak padniety,ze wziął wolne no i to tez dlatego,ze widzial jaka ja jestem po kilku dniach,ze juz wczoraj wieczorem bylm totalnie zalamana i taka obolała...plecy to mi w dpe wchodzily. nigdy tak mnei nie bolały,plecy krzyż,ręce........myślałam,żesięnormalnie zabije..... aż kalam wieczorem z tego wszystkiego.Misiek mnie pocieszał ;))

no i dzisiaj juz mąż mi pomaga..... Mały wariuje dzisiaj znowu.... daje dżezu nieźle ;p

on jest głodny...wkladam mu butle i wpada w ryk i wypycha butle...... nasmarowwalam mu dziąsła maścią i na 10/15 minut byo duzolepiej i szybko wtedy dawalm mu jesc ;)
ale masc sie juz skonczyla .dzisiaj kupilismy nową. no i ide zaraz po czopki.
jak to nie zęby to ja nie wiem co to ale jest tragicznie ;////

poza tym .... w ogole nic z butlu ani jesc ani pic nie chce i udaje mi sie tylko mleko mu dać...i herbatki juz nie .. i od tego wszystkiego ma suche usta-i chyba od tego krwawią Mu :( :( :(
normalnie i z gory i z dołu krew mu leci. smaruje mu wazelina i nawilzajacym kremem... porażka jakaś .

ale mimo wszystko troche odpoczywam. kupilismy dzisiaj baterie duracel jakies super power.. cena kosmiczna ;/ no ale zwykle w jego tym projektorze i karuzeli 1 dzien działają ..ciekawe ile te będą ......
u Was tez tak krótko działają ? u nas teraz co drugi dzien trzeba kupe kasy na baterie.,bo ma misia takiego duzego,bujak, misia w macie ,karuzela-projektor. a w kazdym inne baterie i ilosc ich ogromna . no i kupilismy 3 gryzaki przeróżne ,bo są na 1,2,3 faze ząbkowania ale mały woli rzucać się i gryźć rękę moją niż gryzak. daliśmy mu maśćgrubo na ten gryzak od dolu i do buzi wsadzilismy i o dziwo trzymal ..chwile trzymal i trzymal i cicsza..dziwne to dla nas bylo ;p my zaglądamy a on sobie językiem wylizywał tą maść.. a nie na dziąsła.a jak wylizal językiem to znów pisk. dziad niedobry ;P

widze mania ssania ciuka haha oliwierek na poczatku tak ssal kciuka i sie balam,ze zostanie mu tak i dlatego na sile do smoka go przyzwyczajalam,a teraz jak tak drze sie i placze to ani butle nie chce ani smoka nie ssie nic ..wszystko mu przeszkadza. ;/ on nauczyl sie ssac swoje stopy........... wsadzilam na troche do zamrazarki jego skarpetke i mu dam do reki,zeby sobie possal.czysta zeby nie bylo.hahahahha pieluche dawalam i bawil sie nia z skarpetki lubi pchac do buizi to moza akurat mu ulzy.

ja uciekam do apteki i na spacerek. milego dnia Dziewczyny piękne;)

12 lata 2 miesiąc temu #459028 przez chłopek
kup to tantum verde naprawde pomaga i tylko na noc psikaj

12 lata 2 miesiąc temu #459031 przez anszka
M_M - u nas sprawdziły się baterie energizer, ale szybko mąż się wycwanił i kupił adaptery, w które wkłada się akumulatorki paluszki, a te ładujemy w ładowarce

12 lata 2 miesiąc temu #459032 przez chłopek
no u nas juz pdły baterie w hustawce

12 lata 2 miesiąc temu #459033 przez Kamyczka
MM skarpetka-dobre :)

12 lata 2 miesiąc temu #459039 przez Olga
Hej dziewczynki.

Przywitam się i biorę się za czytanie.Nie miałam dzisiaj czasu,bo moja Olga miała zawody na basenie i z Ignasiem od 9.30-13 byliśmy jej kibicować. :laugh: i udało się zajęła 3 miejsce w stylu grzbietowym,ale była najmłodsza w tej grupie,dlatego duży sukces dla niej :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #459044 przez anszka
Olga - gratki ogromne :) Brawo dla córci :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #459047 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Przywitam się i biorę się za czytanie.Nie miałam dzisiaj czasu,bo moja Olga miała zawody na basenie i z Ignasiem od 9.30-13 byliśmy jej kibicować. :laugh: i udało się zajęła 3 miejsce w stylu grzbietowym,ale była najmłodsza w tej grupie,dlatego duży sukces dla niej :kiss: :kiss: :kiss:

gratulacje:-) :) córcia mega zdolna :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #459053 przez mloda_mamuska
Olga gratulacje;)

chlopek ale nie bylo ;/

anszka o dobre. ze na to nie wpadlam! :lol: haha chyba tez tak musimy zrobic ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459055 przez Olga
W wiadomościach teraz mówili o pobitym 2 tyg.noworodku,ma złamane biodro i obitą wątrobę.Płakał i tata chciał go uciszyć :angry: :angry: :angry: Zabić takiego ojca normalnie :angry:

Kamyczka,Anszka,m m bardzo dziękuję-ma smykałkę do pływania,muszę to przyznać :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459058 przez anszka
M_M - oszczędność spora, bo adaptery są niedrogie
Olga - zabić to mało... biedne dzieciątko

12 lata 2 miesiąc temu #459064 przez Anna77
Olga gratulacje ogromne dla córci.

Może sobie ktoś myśleć co chce, ale po takich wiadomościach czasem żałuję że nie ma u nas kary śmierci :ohmy: Zrobił to raz i nie wierzę że drugi raz coś go powstrzyma.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459072 przez Olga
Anna dzięki wielkie :(

Ja tam jestem za karą śmierci,w niektórych przypadkach należy się :angry:

bidol taki wózeczek kupimy małemu na wiosnę-bardzo mi się podoba :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka