- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasza nocka nawet fajna w porownianiu do kilku poprzednich. Maly spal z nami niestety,bo budzil sie co chwile i poplakiwal,ale wystarczyle,ze pobujalismy bo na lozku i zasypial szybko i dzisiaj do 7.30 pospał , SZOK hahaha jak na Niego to az nie do pomyślenia hehehe
Maz wczoraj zrobil pyszna pizze z krewtkami mniamci byla .zjadlam az polowe duzej......
Maly wlasnie siedzi w bujaku ,nie wiem jak dlugo ,bo denerwuje juz sie. znow te cholerne dziasla b oswedza. pisalam do mamy,zeby tantum verde mi przyslala i czopki,zeby zalatwiła. U Nas dzisiaj bedzie ciekawie,bo halloween jest i wieczorem pelno atrakcji na starowce bedzie. i obowiazkowo idziemy z Miskiem i Malym. ma byc straszzzzzzzzzzzzzzzzniiie
Maz nakazil m izrobic dynie,ale ja nie umiem jej wykroic.niby proste a ja pamietam,ze w szkole robilam i wyszlo strasznie koslawo i raczej wyglądała zenujaco niz strasznie ;P
Kamyczka ja nie zabierałabym Malego na groby.... ale to kazdego indywidualna sprawa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
ja nie zabieram,mąż sam jedzie,ja zresztą mam rodzinę w innym mieście,więc zostanę z maluszkiemKamyczka - do 7 to luksus, Wojtek obudził się o 5.30, skowronek , mamy już za sobą jedną drzemkę
Od pogody zależy, czy zabierzemy Wojtka na groby, u nas jest msza na cmentarzu, więc to na pewno mu odpuścimy, ale jak do południa będzie ładnie, to kwiatki i znicze z nami zaniesie.
A Ty?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka a mówia,że dzieci nieochrzczonych nie zabiera się..ja to taka panikara jestem .... i nie wzielabym , no i poza tym w dzien to jeszcze okey ,ale pod wieczor juz nie.zimno pewnie bedzie , pelno ludzi,glosno....ja sama sie ciemnosci boje i nigdy sama bym nie poszla na cmentarz wieczorem a co dopiero z dzieckiem
anszka sliczny awatarek !
Kamyczka pewnie,ze zdam .. Jakbym miala z kim malego zostawic to sama wzielabym udzial w jakiejs imprezce przebieranej ;D lubie takie atrakcje hehe . Za rok kupujemy Malemu stroj i bedzie z Nami bawił się u znajomych ))
a ciekawe czy przyjda do nas dzieciaki i beda wołały trick or treat-cukierek albo psikus.hahahahha
u nas niby trzeba domofonem otworzyc i winde wlaczyc,wiec wątpię....ale w razie czegu kupilismy wczoraj duzo cukierkow,zeby nie dostac niczym po twarzy hahah...
moje kuzynostwo zbiera cuksy w irlandii i co roku wielkie torby przynoszą haha a najmniejsza mowi do ludzi tak smiesznie : DAJES CUKIELSA ALBO JAJEEM!! hahaha i ma ze sobą dużo jajek takich swiezych i rzuca w ludzi jak jej nie dają.hahahhaha a jak ktos drzwi nie otwiera to jajami obrzucaja domek.......hahahaha
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewuszki mój synek tak upodobał sobie przekręcanie się na boczki z plecek,że ciągle to robi,ale z brzuszka na plecki nie chce
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
co do grobów ja nie zabieram małego najpierw idzię Miś na swoje i na msze a potem jedziemy do mnie i ja ide a mały w domku z tata..możepod wieczór mu pokaże światełka ale raczej wątpie...
M_m-i jak przekazałaś męzowi wiadomość? Ale macie super z tym hallowen u nas nie ma takiego czegoś tym bardziej tu w tych lasach gdzie mieszkamy..kto wie może jakiś dzik albo sarna przyjdzie do nas:P:P:Pbo sąsiadów brak:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Oliwierka przebierzzemy za jakiegos straznego wampirzaka pewnie
a Oliwier juz na wszystkie strony sie obraca i czasem ja sie denerwuje,bo klade go na brzuchu,zeby mu sie odbeknelo... a on nie ma ochoty na taka pozycje i szybko przekreca sie na plecy albo na boczki i co ja znow go na brzuch to on znow na plecy .dziad mały dzisiaj polozylam go na mace normalnie na plecach a on po chwili juz na brzuchu i calkiem w innym miejscu na tej macie lezal... boze z tymi dzieciaczkami;)
DZIEWCZYNY dzisiaj na tvn o nocnikach bedzie;))
Daria hahahahah dobre z tym dzikiem...ja kiedys na polance lezalam z jakims tam moim starym chlopakiem.lezymy...calujemy sie.tullimy i nagle slysze chrumkaniie.zerkam na bok a tu dzik........... straszne. to byla ta locha z małymi.........stala normalnie metr od nas z tymi dziciakami swoimi...jak sie bałam! ...........;P
a o forum przekazalam,teraz nie ma czasu ale p swietach moze pozagladac jak mu sie uda
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
PS Mój synek przekręca się jedynie z boków na plecy.
M_M - o tym, jak przygotować dynię, będzie w "Pytaniu na śniadanie"
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w ogole okres mam juz 9 dzien
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wcinam ciastka imbirowe ))
oli lezal w bujaku i zaczal jeczec ja podchodze a on rece wyciaga do mnie..ja sie pytam slucham co sie dzieje synek. a on znow rece do gory i krzyk ..ja znow no ale co sie dzieje.a ten rece juz tak mocno wyciagnal do mnie i pchnal sie do przodu,ze prawie z bujaka wylecial..... glupek.musze go w pasy przypinac.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mamuśki wasze dzieciatka trzymają już całkiem sztywno główki jak je trzymacie w pionie?
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka Oli juz trzyma sztywno .
Wczoraj 10 godzin nie jadl bo co chwycil butle do buzi to sie darl i ja z rykiem i plczem szybko wypychall... dalam mu poj sloiczka marchewki z ziemniakami. zjadl ale dalej byl glodny...no i dopiero o 21 zjadl. a tak to tylko o 10 rano zjadl butle .bidulek.
jaka u was pogoda dziewczyny ?
u nas cieplo poki co
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehhe Oli lubi dobrzez zjeść-jak ja go rozumiem
Kamyczka Oli juz trzyma sztywno .
Wczoraj 10 godzin nie jadl bo co chwycil butle do buzi to sie darl i ja z rykiem i plczem szybko wypychall... dalam mu poj sloiczka marchewki z ziemniakami. zjadl ale dalej byl glodny...no i dopiero o 21 zjadl. a tak to tylko o 10 rano zjadl butle .bidulek.
jaka u was pogoda dziewczyny ?
u nas cieplo poki co
u nas buro i szaro ale temp na plusie