BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #459089 przez Anna77
Anszka nigdy się nie odzwyczaiłam. Próbowałam już w czasie jak byłam starszym dzieckiem zawijać sobie ten palec bandażem, plastrami, ale to nic nie dało. Samo przeszło, ale jak miałam zaawansowane naście lat, a może nawet więcej, he he

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #459091 przez chłopek
dziewczyny to tak jak z tą matką Madzi, zabiła dziecko i co za karę dostała praktycznie zadnej

12 lata 2 miesiąc temu #459104 przez Majowka
M-M, w miare grzeczny, noce przesypia, spi Sam w pokoju. Ladnie je, chyba juz 7kg wazy. Okolo 18 placze I grymasi, ale to z przemeczenia... Czeka na tatusia I kapiel :) ...taki niecierpliwy. Nie chce sie skarzyc na razie, Bo zle nie jest. Sam zasypia, zostawiamy go z pielucha I smoczkiem I wychodzi my z pokoju...matko, oby to sie tylko nie zmienilo, Bo jak tak sobie czasami poczytam....
Za to w porownianiu z waszymi chlopakami, jest dosc zacofany. :( nie bawi sie jeszcze, nie lapie zabawek, usmiecha sie, ale zazwyczaj rano ma tylko dobry humor...taki ponurak z niego troche :(

12 lata 2 miesiąc temu #459113 przez anszka
Majówka - Bidolowi się dzisiaj oberwało, więc i Ty uważąj :ohmy:
"Zacofany" no wiesz, przecież on jest młodszy od naszych szkrabów, mój synek też jeszcze niedawno miał dobry humor tylko od rana, a teraz zaśmiewa się przez cały dzień i też w porównaniu z innymi dziećmi może mniej umie, ale wciąż się rozwija, więc się nie martwię i Ty lepiej też się zdystansuj, zanim zamiast cieszyć się z jego codziennych dokonań zaczniesz podkreślać, że czegoś tam jeszcze nie umie :woohoo: :woohoo: :woohoo: to przecież do Ciebie w ogóle nie pasuje :lol:
Mój od 18 też niecierpliwie czeka na kąpiel :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #459134 przez chłopek
majówka mój jest starszy a tez nie wszystko umie, ale smieje sie 24/h :)jak sie obudzi to juz sie śmieje

12 lata 2 miesiąc temu #459231 przez Anna77
Majówka Mateusz też jest starszy i baaardzo wielu rzeczy jeszcze nie umie :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459263 przez Olga
U takich małych szkrabów to się codziennie zmienia,z każdym dniem umieją coś nowego i nie raz wydaje się,że np.wczoraj tego nie potrafiły,a z samego rana już to robią,więc majowka tylko czekaj jak Lukas zacznie robić wszstko to co nasze teraz :)

Ignaś był bardzo zmęczony po tych Olgi zawodach,bo spał prawie 3 godz.jak wstał to wytrąbił 180 mleczka i zrobił podczas jedzenia taką kupę,że wyleciała bokiem z pampersa( tak ładnie robi właśnie po gruszce,jabłko się chowa przy tym).Teraz wykąpany i pachnący pobawi się trochę z tatusiem i spaniuchnać :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #459294 przez chłopek
no i dupa nie bedzie wózka, laska wogóle go nie przyniosła w umówione miejsce

12 lata 2 miesiąc temu #459306 przez Olga
Szkoda chłopek,moja znajoma chce sprzedać podwójny,bo miała synków po roku,ale ona to chce 250zł.za niego :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #459322 przez chłopek
no a ja teraz nie mam kasy bo Ksawciowi auto n urodziny ma przyjsc i musze zapłacic

12 lata 2 miesiąc temu #459364 przez mloda_mamuska
DZIEWCZYNY masakra. u nas te czopki uspokajające są na recepte .... :angry: :angry: :angry: :angry: a Nasz lekarz twierdzi,że ząbkowanie to naturalny proces jak trądzik i samo minie. i mamy nie ingerowac :angry: :angry: :angry: ja pikole.jestem wsciekla. powiedzial ,ze jakby byla goraczka czy coś to paracetamol mamy kupić.... a no i w aptece babka dala nam nastepny specyfik do ust ale nic nie pomogl. maly dalej drze sie i drze .....

Majowka Przecież Lukasek jest mlodszy od naszych! poza tym jest cudowny. no i dzieci różnie się rozwijają nawet w tym samym wieku! :))) lada chwile i będzie robił to co Nasze ;)))

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459432 przez chłopek
mm powiedz mamie zeby ci cos wysłała, któras tu pisała ze te czopki na receptę są

no i napisała do tej laski wózek bedzie jutro bo nie miala czasu zeby go podzucic

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459568 przez saiko
Mam do nadrobienia daly dzien od 1351 str ;)

Mnie w domu z malym dzis nie bylo ok 9h wieczorem napilam sie kilku nalewek wiec maly dostal butle :)
Wczoraj maly szybko sie obudzil no ok 23 i jeszcze 2h probowalismy go uspic
Teraz babcia uspila, mohl y zaczac zasypiac normalnie, moze soe nie najada i to dlatego sie tak budzi i jest marudny ...

12 lata 2 miesiąc temu #459592 przez Kamyczka
Witajcie mamusie my dziś nie śpimy od 7 :(
Chłopek to dobrze,że jednak bedziesz miała ten wózek :)
Saiko ale zaszalałaś :blink:
Dziewczynki wybieracie się z maluszkami na groby?

12 lata 2 miesiąc temu #459611 przez anszka
Kamyczka - do 7 to luksus, Wojtek obudził się o 5.30, skowronek :laugh:, mamy już za sobą jedną drzemkę ;)
Od pogody zależy, czy zabierzemy Wojtka na groby, u nas jest msza na cmentarzu, więc to na pewno mu odpuścimy, ale jak do południa będzie ładnie, to kwiatki i znicze z nami zaniesie.
A Ty?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka