BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463307 przez mloda_mamuska
daners .hahahahaah ale żem walnęła! No wiadomo,że kawa ! ..kawa z rana to wręcz mój obowiązek-inaczej nie żyje..i jak widać nie myślę co pisze hahaahaha :blush: :blush: :blush:
a więc kawusia już zrobiona ,pachnie ;) i powolutko popijam ;D

co do skarpetek z grzechotką. Oliwierek też dostał takie . ale on je ściąga.zresztą jak inne ... ale fajne są ;)

a wczoraj misiek wrocil wczesniej z pracy i pojechalismy na zakupy. i wrocilismy wieczorem dopiero i juz nie mialam sily nic pisac,bo sprzątalismy mieszkanko...dzisiaj mamy tą kontrole.... ;/ ;/ ;/ ciekawe czy do czegos sie przyczepią.
a Oliwierek w nocy spał od 22 do 3.30 -łał ;p hehe no i do 6 pospal i juz byl wyspany i wstalismy ;)

chłopek
no to pewnie Sebcia nie zaszczepią.u Nas przy kaszelku tydzien mielismy opoznioną.

bidol ale masz dobrze,ze Kamilka juz w nocy nie je... u nas to by nie przeszło :(

kejtin
Kochana brakowało mi Ciebie tutaj! :) mialam Ci napisać,że czytałam o ząbkach i ząbki u noworodka-czyli takie z którymi dzieciaczek się rodzi zazwyczaj są wyrywane,ale ONE NIE MAJĄ NIC WSPOLNEGO Z MLECZAKAMI i powinny normalnie te mleczaki malej rosnąć ;) a zdjecia super. Jaka Ona papuśna. nieźle ją wykarmiłaś! :)
no i z tego co piszesz,to masz aniołka nie dziecko! :)

chłopek
oj po tygodniu będziesz miała co nadrabiać ;D

daners
to od kiedy dietka? ja wczoraj się ważyłam i mam już 58 ;D jeden kg mniej.jupi :S

saiko jaki słodki misio ! :kiss:

Daria

Tymuś śliczny :kiss:

z tym prawkiem.. naprawe warto zdać i później śmigać po naszym polskich dziurasach ;D
ja zdałam za pierwszym :blush: udało mi się.ale egzaminatora mialam strasznego.taki gburowaty.ponad godzine mnie woził po miescie i chcial mnie uwalić co chwila na kazdej mozliwej rzeczy i taki byl paskudny,ze szok............. w ogole na placu kazdy egzaminator podjezdżal na łuk -i dobrze ustawiali autko .a mi samej kazal podjechac sobie. tak sie poczulam.. i zdołowałam,ze juz na pewno nie zdam,wszyscy wkolo patrzyli sie na mnie-egzaminatorzy i ci co zdawali.. a ja sama wsiadlam-nogi to myslalam,ze mi za okno wyskoczą tak mi sie trzesly z nerwow.. a oczy mialam całe wypełnione łzami..ale zobaczyłam z daleka ..bardzo daleka.mame i siostrę za taką bramą.. i wiedzialam,ze liczą na mnie i powiedziałam sobie,że postaram sie opanowac-co byloi niebywale trudno przy tym gościu......... no ale ustawialm sobie wszystko jak gra... i powoli jechalam. na kursie problemu z lukiem nie mialam od razu załapałam,ale tak jak piszecie stres potrafi zrobic swoje . ;) no i staralam sie opanowac,zeby juz na łuku nie dac sie oblac. w koncu zaplacilam za miasto to chce jechac w miasto ! :) no i udało się. zatrzymalam sie. koles patrzy patrzy,ogląda... z tylu z przodu czy nie odstaje..no i w koncu wsiadl i mowi prosze sie rozpedzic i zahamowac awaryjnie. tego sie tez bałam..bo zawsze przy awaryjnym za szybko noga na sprzęgło mi szła i wtedy juz nie jest wawryjne.bo to musi aż egzaminatorem zatrząsnąć.;ppp ...no ale udało sie w ostatniej chwili na tej lini sie zatrzymalam i potrzasnęło nim..pamietam ,ze balam sie czy nie bedzie zły ;p.ale kazal jechac dalej.no i tak godzine po miescie.masakra ;/
jak juz wrocilam to bylam w takim szoku,ze nie cieszylam sie jeszcze,bo nie wiedzialam co sie dzieje,co i jak.no i zaczął wypełniać listę i na koniec mowi do mnie. No pani sandro a pani to dzisiaj sobie wagary zrobiła? a ja taka wystarchan ;P a i mówię...yy tak,ale w dobrym celu :lol: no dobrze.to niech nie będą zmarnowane te wagary.proszę bardzo,zdała pani. .... a ja jezu jezu jezu ... hahahaha emocje puscily i krzyczałam ze szczęścia .ahhahahahha weszlam taka uradowana na sale gdzie wszyscy czekali na swoj egzamin wszyscy wystraszeni a ja taka uchichrana .haha :blush: :blush: :blush: a moja mama z siostrątak staly przy wejsciu i czatowaly tak nie tak nie i oczywiscie ze tak. ./ AH to bylo przezycie ;D gorsze niz maturka.haha
najlepsze jest to,ze kubie-jak jade sama ,badz z miskiem ale nie z dzieckiem ;) przycisnac pedał gazu ;)......i jak do krakowa jechalismy to naprawde wariowalismy z Moim R. i 3 razy tak nam sie udalo..... bo zadnego mandatu jeszcze nie miałam ;D haha moja siostra sie ze mnioe smieje,ze to niesprawiedliwe bo ona ..w sumie tak samo jak ja jeździ ,ale co wyrusza do gdanska albo z gda do slupska to za kazdym razem ją złapią i tylko smsa od niej dostaje.kurde znowu ..300,400 ... wariatka. i prawie polowa jej biednej pensji na mandacik idzie.... :blush:
al e z dzieckiem jak jeziemy to naprawde bardzo przepisowo. ALE Warto miec prawko warto!
jak musisz gdzies z dzieckiem wyskoczyc to rachu ciuachu i juz jestes;)
a w zimie to takie minusy sa spore..bo zanim odśnieżysz.zanim nagrzejesz.... moja mama czasem lenia miala i wolala w autobus wsiasc .bo pod blokiem ma przystanek i wiadomo bylo,ze nie zakopie sie ani nie zmarźnie :blush:

ale mam ochote na loda.chyba znow 4 w ciagu jednego dnia bede jadla.a juz 5 dni nie jadla mw ogole! moj rekord. hah

a mialam Wam wczoraj napisać:
Oliwierek ma 70cm i waży 7200 ! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #463318 przez chłopek
mm no pewnie nie zastrzepią
kupiłąm ksawciowi auto na urodziny, takei duze co sam moze nim jezdzic, ale sa jakies problemy i poczta nie mozna go wysłąc czy cos koles do mnie dzwonil mam nadzijee ze dojdzie na piątek

12 lata 1 miesiąc temu #463320 przez chłopek
ja tez ide kawke zrobic,z ekspresu z biedronki :)
mój maz ma dzisiaj urodzinki, zaraz wam pokaze jaki bede miec dla niego tort za tydzien bo wtedy imprezke zrobimy

12 lata 1 miesiąc temu #463343 przez mloda_mamuska
chlopek pokaz pokaz torcik ;)
a autko musi byc super ;D moze za duze i nei chcąwysłać? moze niech kurierem jakos dostarczą>?

My mielismy sobie ten tassimo kupic,ale te tabsy do niego podobno drogie są i jak sie duzo kaw pije- w naszym przypadku tak jest. to nie oplaca się i zdecydowalismy,ze uzbieramy i kupimy taki ,ktory sam mieli kawe i zeby nam super pachnialo w mieszkanku i podobno taki najelpszy jest.
ale w pierwszej kolejności mamy aparat lustrzankę ,wiec mam nadzieje,ze pod choinkę sobie fundniemy jakis fajny ;)

12 lata 1 miesiąc temu #463354 przez Kamyczka
Chłopek to pozdrów męża,sto lat!!!!!
MM Ty to masz przygody :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #463357 przez Kamyczka
u nas leje :( :(
MM to chudniesz??Ja ważę aż 66kg :ohmy:

12 lata 1 miesiąc temu #463358 przez chłopek
no własnie mwil ze nie chca poczteksem wyslac ze oni nie beda odpowiadac za paczke, miał go rozkrecic zeby lusterka nie wystawały no i kola i mysli ze juz sie wysle

no ten tassimo tez chciałama ale drogie kapsulki a w biedrnce to za 8 zl 10 kapsulek wiec sie oplaca. my tez lustrzanke chcemy kupic ale dopiero jak maz prace zmieni

12 lata 1 miesiąc temu #463362 przez chłopek
a to tort
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #463364 przez chłopek
kamyczka ja ważę aż 64 ale ja niższ od ciebie jestem

12 lata 1 miesiąc temu #463373 przez Kamyczka
Chłopek heheheh totr mega heheheheh dobre :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #463376 przez Olga
Hej dziewczynki.

My do 9 pospaliśmy z Ignasiem,a teraz leży w łózku i bajkę na Mini Mini ogląda i tak piszczy,że go słyszę w drugim pokoju :lol:

chlopek tort super,mężuś będzie przeszczęśliwy :lol:

m m my mamy expres na sypaną kawę,też do tanich nie należał.a w 2008r go kupowaliśmy,ale mi się właśnie marzy taki ciśnieniowy co mieli sam kawkę,ale zawsze szkoda kasy ;) a lustrzankę mamy,pewnie niedługo trzeba będzie wymienić na lepszy model ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463380 przez saiko
hej,

no ja wlasnie popijam kawusie rozpuszczalną z mlekim i syropem do kaw Irish Cream ;) małam też Amaretto i Waniliowy

mm - no to fajnie miałaś z tym egzaminem :) stresowo, ale zdałąś :D ja raczej nie zdam kilka razy bo mimo 30h wyjezdzonych nie czuje sie gotowa

takie rzeczy jak ekspres to chyba za 10 lat kupie :P bo jak uda sie kupic ten dom to bedziemy mniec mnostwo pracy i wydatkow :D

chlopek - super tort :)

nasz Szymulant zrobił dziś pobudkę ok 4:30 :( mąż z nim chodził i próbował uspać, dopoiero przy cycu mi zdechł. Dawno takiej pobudki nie mieliśmy, zazwyczaj tylko pomarudzi, że cyca chce a jak dostanie to odpływa a dzis taki aktywny był, zwłaszcza ruchowo - machał łapkami i nogami. Pospalismy do 8.

ja przy 166 ważę 61 a moim ideałem jest 55-56. Od dziś nie jem słodyczy przez trzy tygodnie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #463383 przez Daria23
hej kobity i ja się witam...nocka taka sobie spać nie mogłam wogóle się czuje jakoś na chorobe od wczoraj:(

Olga-Tymek też ogląda bajke i p[iszczy jak nie wiem:)ale on ogląda NICK JR :)
Chłopek-tort zajebisty poprostu:)

12 lata 1 miesiąc temu #463385 przez Misiowa
Dziendobry wszystkim:)
Hania dzis budzila sie 3 razy w nocy-byla niespokojna Chyba przez moj kiepski humorek. U nas dzis niesmialo sie slonko przedziera ale wszedzie w pogodzie zapowiadaja deszcz.

Kejtin ale masz sliczna coreczke:) i jaka Malutka:) Moja Hania juz od wczoraj 74 rozmiar zaczela nosic;) No i zazdroszcze ze tak ladnie potrafi sie sama bawic :)

Bidol mam zla morfologie i sie naczytalam straszynych rzeczy w necie i teraz jestem cala zestresowana:(

MM Twoj Oliwierek wazy tyle ile moja Hani miesiac temu;) hehe co za kluseczka z niej:)chyba bije tu rekordy;) tez bym sobie zjadla lodzika:)

Chlopek i jak ten eksperes z biedronki sie sprawuje? Smaczna kawk z tych kapsulek? Cenowo wychodzi bardzo atrakcyjnie:) ja mam z Tchibo ale te kapsulki sa coraz drozsze...niedlugo to sie wogole nie bedzie oplacac:) Wszystkiego najlepszego dla meza:) Tort geniAlny;) hehe

Mm, Olga mi tez sie marzy taki ekspres z prawdziwego zdarzenia:) i zeby mi sam latte robil;) ale je sie makabrycznie ciezko czysci...a ze mnie taki leniuch ze pewnie bym go zaniedbala;)

12 lata 1 miesiąc temu #463390 przez chłopek
misiowa kawa dobra jest tylko ze za mocna jak dla mnie i tylko 3 rodzaje

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka