BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #463664 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

jaka w pl pogoda? u nas zimko :(

musze isc mleko kupic . :( ale pewnie zmarzne brrrrrr

u nas pada ciągle brrrrrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #463665 przez anszka
M_M - będzie ok :)
a jeśli chodzi o aparat, to myślę, że tylko profesjonaliści dostrzegają różnice między modelami, a instrukcję po polsku znajdziesz w necie :)

12 lata 1 miesiąc temu #463674 przez mloda_mamuska
anszka dokladnie takie jak ja mam wymagania to spelni kazdy z wyzej wymienionych ;) najtanszy ten sony alfa jest ,a wszystkie tak samo ciężkie :X ale miesnie sobie wyrobie hehe

co myslicie:
www.boots.com/en/Mini-Club-Newborn-Chris...-All-in-One_1268965/

12 lata 1 miesiąc temu #463714 przez chłopek
moja bratowa ma nikon coolpix i nie jest taki ciężki

12 lata 1 miesiąc temu #463801 przez Olga
:( m m ja mam właśnie sony alfa,tak nam wtedy w sklepie go polecali,dalismy za niego 2,5tys,teraz już sporo spadły.Nie polecam go,tzn.zdjęcia robi super,ale wytrzymał 2 lata i tak jak w necie wyczytałam,zaraz po zakończeniu gwarancji zaczęło wszystko siadać :( Już 400 zł na naprawę wydałam,a to jeszcze nie wszystko i stwierdziłam,że nie warto już w niego inwestować :angry: Teraz jak będziemy kupować,to na bank Nikona weźmiemy :)

Ignasia ważyłam na naszej wadze i w body miał 8.500,więc jak to pół kg odejmę,to spodziewałam sie takiej wagi,a ona dobrze waży,bo przed oststnim szczepieniem też mi go identycznie zważyła jak w szpitalu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #463825 przez kejtin
kamyczka :)))

daners - mala dostala na chrzciny:)
Krzeselko: sklep.cotobaby.pl/pl/p/MAMBO/100
najbardziej jestem zadowolona z regulacji, fotela wysokosci, przechylenia itp:)

mm - :)))))))))) obys miala racje:))) nie pogniewam sie jak mleczaki jej w tych miejscach wyrosna:))))

Misiowa moje malenstwo juz w brzuszku nie chcialo mi rosnac no ale ja sama mam 163cm:)

bidol - no kope lat;)

12 lata 1 miesiąc temu #463834 przez Anna77
Kurcze, z czytaniem nadążam, z pisaniem gorzej. Jakoś jestem zmęczona ostatnio bardzo i niewyspana. O przespanych nockach możemy pomarzyć ;)

Ogólnie. Mateusz też jest na cycku samym. No prawie, bo cztery razy dostał po południu jabłuszko po kilka łyżeczek. Dzisiaj dostanie o tej samej porze marchewkę i to póki co tyle. Myślę że następnym posiłkiem będzie jakaś kaszka przed spaniem. Może będzie go dłużej trzymać.

Co do ekspresu - my mamy Dolce Gusto i jestem zadowolona. Wybór kaw przeogromny, ale fakt jak się dużo pije, to pewnie do najtańszych w eksploatacji nie należy (za 16 kapsułek 20-22 złote). Pewnie że chciałabym taki, który by sam mielił i spieniał pięknie mleczko, ale gdybym nawet nie musiała patrzeć na ich ceny, to zwyczajnie jak dla mnie zajmują one zdecydowanie za dużo miejsca.

Z Kubą co kilka dni chodzimy na kontrolę do szpitala. Jest ok, ale wciąż mamy taką samą ilość kropelek. Już nie mogę się doczekać kiedy Kuba pójdzie do przedszkola. Jutro idę z Kubą na drugie szczepienie na grypę, to zważę Matiego. Już nie mogę się doczekać.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463838 przez mloda_mamuska
Olga oo Ignaś to kawał chłopa. !! W sam raz dla Hanki-kawał baby :lol:

ja mysle,ze jakby Oliwier byl na cycu to pwnie dalej jakby cale dnie i nocy i bylby tai tłuściutki Jak wasze ...ii jak sobie pomyślę,żze miałabym dźwigać tego klocka... a mama mia dzieki Ci,ze 'tylko 7200' wazy.i niech juz nie tyje. hihhii ;D

Olga
a co do sony dzieki za informacje.bo on jest troche tanszy od nikona i canona . Tak myslalam myslalam,ale juz sie rozmyslilam hehe . zobaczymy co tam na święta w sklepach zostanie to kupimy :woohoo:
aa chłopek mialam spytać..planujecie jeszcze jednego bobasa? bo ja generalnie chcialabym miec 2 ,ale jakby był drugi chlopak to nie wiem czy nie chcialabym trzeciego.a nóż byłaby córa .hehe

kejtin
wyrosna,wyrosna kochana! :woohoo:

My juz po inspekcji ;D bylo okey. nic sie nie czepial mily byc ;) wiecej o malego sie pytal niz o mieszkanie.a oliwierek akurat si przebudzil i najadl i byl w takim humorku ,ze ciagle smial sie i gadal do tego pana :blush:

Anna
w koncu ! ucaluj Kubusia ! dzielny chlopak z Niego i kropelni pewnie niedlugo beda w mneijszej ilosci ;) a Mati pewnie z 8 kg wazy! :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #463851 przez chłopek
mm no my narazie nie planujemy dopiero za 3-4 lata

12 lata 1 miesiąc temu #463861 przez Daria23
Dziewczyny gdzie można znaleść te skarpetki z dzwoneczkami????????Tymkowi by się pewnie spodobały a na allegro tylko z tymi miśkami są

12 lata 1 miesiąc temu #463876 przez mloda_mamuska
daria moj ma takie nie za łądne.;p od mojej teściowej dostal.takie z autkami z dzwoneczkiem w srodku .one je kupila w pepco;)

12 lata 1 miesiąc temu #463882 przez Olga
Ignaś wstał o 14 po 2,5 godz.spania i jak poszłam do sklepu na chwilkę,przychodzę a od znów spi,Marika go uśpiła.Wytrzymał tylko 1,5 godz.śpioch jeden.To może przez tą pogodę :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #463886 przez Daria23
aha ale chce zobaczyć chociaż czy mu się spodobaja ale jak w pepco to pewnie juz nie będzie ich

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463890 przez Olga

12 lata 1 miesiąc temu #463892 przez Daria23
Olga-Tymek też dzisiaj częściej drzemki sobie robi...

A powiedzcie dziewczyny jaką kaszke kupujecie na pierwszy raz????bo chce kupic ale pojęcia nie mam jaką

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka