BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #467912 przez saiko
oj ale tu dzis cicho

tylko ja i MM siedzimy cały dzien ;)

ja trenuje testy

dałam dzis Szymkowi resztkę jabłuszka - popłakał mi sie bo chciał jeszcze ;)
ale dałam mu też ziemniaczka - takiego z obiadu i to już mu nie smakowało ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #467930 przez mloda_mamuska
saiko no moj takiego samego ziemniaka tez nie bardzo lubi bo to zbytnio smaku nie ma ;)))

w weekend dziewczyny wybywaja zazwyczaj :(
Olego znow dziasla mecza,bo rzuca mi sie na wszystko....

ja zrobilam dzisiaj zupke warzywna i taka pycha wyszla..... :blush: pol garnka sama zjadlam :blush: :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #467946 przez Olga
My 2 godz.na spacerku z babcia byliśmy,mały spał jak zabity :)

m m ja daje mu tylko ze słoiczkow na razie,słoiczek ma na 3 razy zazwyczaj,bo skoro 48 godz.to jak otworzę,na drugi dzień jest dopiero 24 godz.i na trzeci dzień kończy.Więcej mu nie daję,bo on do tego połowę buteleczki soczku wypija.I deserek ma też albo na dwa razy,albo na trzy :)

saiko mi już te testy uszami wychodzą :angry: a jak sie w jeździe czujesz? :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #467955 przez saiko
Olga napisał:

saiko mi już te testy uszami wychodzą :angry: a jak sie w jeździe czujesz? :unsure:

okropnie - na 100% nie zdam
testy moze ale nie jazde

a Szymek od wczoraj potwornie piszczy - tak swidrujaco i to zarowno jak jest zadowolony jak i zirytowany - masakra ;)

12 lata 1 miesiąc temu #467969 przez mloda_mamuska
Olga ja pol sloiczka daje.bo u mnie jest 24 godziny. no jak cos mu nie zasmakuje to wywale i juz ;) moj dzisiaj tez szpinak jadl z serem i ziemniakiem i smakowalo mu ;) Ale nie tak bardzo jak miesko ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467995 przez Misiowa
No i wrocilismy:)ale caly dzien nam zeszlo. Hania w obie strony grzecznie spala:)

Mm wielkie gratulacje dla meza:)

Olga wszystkiego najlepszego dla synusia!:*

Saiko domek na mazurach...marzenie:) choc ja bym chyba nie dala rady na zawsze wyniesc sie z trojmiasta:)nawet jak jedziemy do tesciowej do leborka to po 2 dniach tesknie do gdanska:)

12 lata 1 miesiąc temu #468005 przez Olga
No mały wykapany,wytrabił 190 mleczka i leży zwłoki na lózku z tatusiem,teraz tak z 15 min.będzie odpoczywał ha ha :unsure: Ja tak nie lubię niedzieli,tak mnie denerwuje jak wszyscy w koło robią bałagan,jestem bardziej zmęczona niż przez cały tydziń i nie mogę doczekać się końca każdej niedzieli :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #468047 przez mloda_mamuska
Olga moj dopeiro zasnął... tyle Go nosilam i ja i misiek. i nie mogl mały zasnąć ażsam się złościł.bo był juz senny My Go wykąpalismy i podczas kapieli tak sie rozbudzil. ze pobawil sie w wannie i nie mogl cholernik zasnąć;) Nasz o 20 wypil 160 ;) i w koncu padł. wlozylam Go do lozeczka ciekawe ile w nim pospi.

dobranoc mamuski i obyscie wrocily jutro w wiekszym skladzie !!!!! :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #468048 przez Misiowa
Faktycznie dzis pustki:)ide wczesniej spac takze zycze wszystkim mamusiom i dziedziaczkom kolorowych snow i spokojnej nocki z jak najmniejsza iloscia pobudek;) :)

12 lata 1 miesiąc temu #468050 przez Misiowa
Mm Oli to poprostu nocny marek;) My Hanie kladziemy do lozeczka wlaczamy karuzele i po max 30 minutach sama usypia:)ale to dziala tylko wieczorem;)

12 lata 1 miesiąc temu #468080 przez saiko
23:30 Szymek zasnal wlasnie po noszeniu na rekach i cycu
Wczesniej pospal po kapieli od 20:30 do 21:00

Dobranoc mamuski, jutro o 10 mam godzinke jazd - placyk ;)

12 lata 1 miesiąc temu #468088 przez Olga
Ignaś usnąl o 23-kurde poprzestawiało się konkretnie mojemu synowi.Ataki wesolutki był po wypiciu butli,tak się w głos smiał do samej 23-nie wiem,czy wróci jeszcze do starego rytmu spania,bardziej mi tamten pasował ;) Ja jutro muszę księdza znaleźć,powysyłać w końcu zaproszenia na chrzest i z Olgą do alergologa na 12 idziemy-Ignaś z nami :)

saiko do mnie dzisiaj facet dzwonił i na plac chciał mnie wziąc,ale nie miałam z kim akurat małego zostawić i też,albo jutro,albo we wtorek jadę :) A lubisz plac i gorkę? :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #468115 przez anszka
Witam się po weekendzie :)
Nie miałam dużo do nadrobienia - wyjątkowo ;)
Mój synek rozbudził się o 2. przy zmianie pieluchy i nie spał do 3.30. To mu się jeszcze nie zdarzyło.
Bidol - kochana, ściskam mocniutko i przesyłam pozytywne myśli :kiss: :kiss: :kiss:
Olga- buziaki dla Ignasia (za wczorajsze święto) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Odezwę się później :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #468116 przez mloda_mamuska
doberek ;D

ja pierwsza ? :))

my od 6 nie spimy. maly o 23.30 obudzil sie na amciu i do 6 spał;) ale o 6 nie dal sie uspic ponownie i wlaczylam sobie tv i wzielam go do salonu ;) teraz juz spi .oby z godzinke pospal jeszcze;) ja kawusie mam jedna wypita;) zaraz zjem loda :blush: i nastepna kawa ;))

daners
jak dietka? :laugh:

wczoraj ukruszyl mi sie ząb i tak mi przeszkadzał,ze i dziaslo i język strasznie mi rozciachał ,bo byl taki ostry..i pilniczkiem papierowym go wyrownalam :silly: i jest oki;)

moj dzisiaj wzial wolne. chyba na solarium pojde ,bo juz blada jestem ;p

12 lata 1 miesiąc temu #468121 przez Daria23
Hej Kochane i ja sie witam po weekendzie ładną mi lekture zostawiłyście:)
Na weselu było super mamusia pierwszy raz spbie też co nie co wypiła naprawde fajno było:)
Tymuś mój kochany ostatnio śpi do 5:30 i później zasypia i o 7:30 pobudka:)uwielbiam ten jego rytm a zasypia o 19-bezproblemowo:)naprawde współczuje wam mamusie które muszą usypiać na rączkach...

M_m-pytałaś jak daje ja daje jednego dnia np zupke drugiego deserek nie daje dwóch słoiczków w jednym dniu -jeszcze nie...Ale daje po całym .Ostatnio dawałam morele małemu i był zadowolony a kupka jak szybko przyszła po tym:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka