- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
maksiu no w końcu jesteś
Anna powiedz mi,jak będziesz podawac ta kaszę,ugotujesz na wodzie i dołożysz do zupki,czy jak
Daria ja bym też wcale nie patrzyła na przesądy-maj to sliczny misiąc (urodziłam się w maju)
daners ja też podaję różne soki,kupuję wszystkie od 4 mies.i próbuję,które mu będą smakowały i wywnioskowałam,że najbardziej lubi z samej marchewki z Hippa
Dzięki dziewczynki od Ignasia za wszystkie życzenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol co porabiasz? Jak synuś się trzyma? Bo wspominałaś,że ta rozłąkaz dziadkiem źle na niego wpływa
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Mama89muminka moja Hania idzie na rekord - w zeszlym miesiacu wazyla 7200 a srednio przybiera 1,2 kg miesiecznie wiec obstawiam ze mamy juz okolo 8500:D Plecy niestety bola:( dlatego staram sie jak najmniej nosic tego malego klopsika;)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupuję różne,ale te mi najbardziej odpowiadały allegro.pl/wkladki-laktacyjne-tommee-tip...aka-i2756859832.html
Te mam obecnie i też są całkiem dobre allegro.pl/wkladki-laktacyjne-bella-mamm...szt-i2770727559.html
A tych nie kupuj,są beznadziejne allegro.pl/krazki-wkladki-laktacyjne-can...cja-i2717384507.html
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Daria- maj super pomysł. Moj brat się zenił w maju i jest super szczęśliwy
Daners- no to tylko czekac jak Ci panne Filipek przyprowadzi
M89Muminka - witaj i masz cudnego synka. Fajnie ze jestes a moge Ci pisac M89M????
M_M - uuuuu miły wieczorek się zapowiada no no. To moze dziewuszka do pary
Hummmm a Kamila ostatnio kiepsko śpi. Marudzi i gada przez sen. Kręci się strasznie. Masakra. W dodatku Seba jeszcze nad ranem przycbodzi do naszego łóżka. 4 osoby - to troche za wiele
A i właśnie Kama ostatnio non stop na brzuszek sie przekreca i nie chce trzymac głowki tak sztywno jak kiedys. Buzia nurkuje w łóżko i podkula nóżki pod brzuszek pupe podnosi i probuje raczkowac. Makabra bo jej nie wychodzi i sie strasznie wnerwia. Piszczy na cały dom
Poza tym od dzis jestem na diecie kopenhadzkiej tj. troszke zmodyfikowana
Olga - kochana - no nie jest dobrze. On jest strasznie wrazliwy. Kiedys poplakal sie bo w przedszkolu Pani powiedziala ze kiedys bedzie dorosly. Bo nie bedzie mial mamy i taty. I dzis powiedzial ze on nie chce miec dziewczyny bo nie bedzie mial mamy a za Moim Tata strasznie teskni. Spi w jego łóżku i pyta kiedy dziadzio wroci
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzieki za podpowiedz co do wkladek! Musze wyprobowac:) ja narazie uzywam tych rosmanowych bo sa bardzo atrakcyjne cenowo, ale one pozostawiaja takie niteczki i boje sie ze Hancia to polyka. Kupilam tez johnsona ale te to zupelnie nie zdaly egzaminu...
Bidolku dieta kopenhaska? Toz to istna masakra:) w zyciu bym nie wytrzymala na tak restrykcyjnej diecie;) a Twoja Kamilka to niezla gimnastyczka i juz do raczkowania sie zabiera, a moja Hancia ani sie nie przewraca ani glowy nie chce dzwigac - co za leniuch;)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Dzisiaj dzwoniłam zapytać o lokal i co myslicie o zrobieniu wesela w weekend majowy?dobry to pomysł?
ja miałam w weekend majowy (28 kwietnia) i kilka osób mi nie przyjechało, ale też późno organizowaliśmy i mieli plany już więc moze jak wcześniej zaprosisz to Tobie przyjadą
mały zasnął u babci na cycach przy MjakM ale właśnie się przebudził ;(
Misiowa - ja używam Johnsona, ale one zostawiają - w zasadzie nosze już tylko proforma bo żadko mi wyciekają
bidol - juz zapomniałam o tej diecie - jest okropna!!! stosowałam kiedyś raz ale nie pamiętam czy były efekty
a Szymulinek zaczął podnosić główkę tak jak Kama na zdjęciu
biedny Sebek
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Saiko jak go zachecilas? Czesto starasz sie go klasc na brzuszku? Ja jak klade Hanie to chwile potrzyma a potem sie zlosci - wali glowa i gryzie pieluche;)ale mysle ze za rzadko ja klade.
Ja poduszke malej kladlam pod brzuszek i raczki. To pomoglo. Bo Kamka tez nie lubila kiedys na brzuszku.
Co do diety to nie bede sie az tak katowac. Bo jak tylko zobacze ze mnie strasznie meczy to dodam sobie jeden chudy posilek
Wiec trzymajcie kciuki. Ja mam zamiar tylko przez tydzien byc na diecie. Po pierwsze nie dam rady dluzej a po drugie glownie chodzi mi o odciazenie brzuszka bo watroba ostatnio mi siadla
Saiko - no widzisz jaki Szymcio zuh
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie kłade go tak czesto - ze 2-3 razy dziennie na kilka minut
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powodzenia na tej diecie:) moze na sniadanko jakas kanapeczke mala chociaz? Bo tam chyba tylko kawa jest?Zebys nie padla:)
Saiko ja probuje pilota i wtedy pieknie glowke trzyma na kolankach tez z checia lezy ale na plaskim za chiny nie chce sie przemuc, no chyba ze ma bardzo dobry humor;) ale bede probowac dalej:)moze w koncu tez polubi. Jakby te raczki sie jej tak nie rozjezdzaly to pewnie by duzo prosciej bylo:)
Uciekam spac bo znow sie nie wyspie;) dobrej nocki wszystkim zycze:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidku dzieki za rade:) juz wczesniej mialam wyprobowac ten sposob ale wypadlo mi z glowy, moze akurat sie uda:)
Powodzenia na tej diecie:) moze na sniadanko jakas kanapeczke mala chociaz? Bo tam chyba tylko kawa jest?Zebys nie padla:)
Saiko ja probuje pilota i wtedy pieknie glowke trzyma na kolankach tez z checia lezy ale na plaskim za chiny nie chce sie przemuc, no chyba ze ma bardzo dobry humor;) ale bede probowac dalej:)moze w koncu tez polubi. Jakby te raczki sie jej tak nie rozjezdzaly to pewnie by duzo prosciej bylo:)
Uciekam spac bo znow sie nie wyspie;) dobrej nocki wszystkim zycze:)
To moze poloz mala na jakies mniej sliskiej powierzchni, np dywanie