BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #469142 przez mloda_mamuska
bidol Ty to masz gust podobny do mnie ;p
powiedz czy wypada upic malemu na swieta takie cos :

Czy raczj powinnismy kupic mu jakies zabawki ? bo to preent raczej dla nas? bo nie wiem jjuz sama.to jest winter kit i jest dosyc drogi 250funtow.w polsce ponad tysiaka kosztuje. wiec taniej by nas wyszlo w polsce kupic. no ale sama nie iwem... czy to bylby raczej dla nas prezent niz dla malego? bo to jest pokrowiec zimowy do wozka.zeby mu cieplo bylo . Myslisz,ze lepiej kupic mu jakies zabawki czy to ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #469143 przez mloda_mamuska
http://www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/13a/c/AAAADFqrJIAAAAAAATrPKg.jpg?v=1300463085000

TAK wygląda w całej okazałości ;)
fajny jest :kiss: od kiedy wiedzialam,ze bede miala stokke to mazyl mi sie ten pokrowiec.ale wątpiła,ze bedzie nas stac...ale wczoraj misiek powiedział,że mozemu malemu kupic na swieta.no ale sama nie wiem :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu #469154 przez anszka
Kamyczka - polecam zaklejanie dziur cementem z pobitym szkłem (sprawdzone!)

Idę się pokulać z młodym na podłodze, a potem śmigamy na spacerek - jest tak ładnie, słonecznie, aż zapachniało wiosną. Pamiętacie, jak się podniecałyśmy pierwszymi oznakami wiosny? A tu już kolejna zima przed nami. Rok temu o tej porze już byłyśmy w ciąży :) Ciekawe, czy lipcówki 2013 już są, przy okazji sprawdzę.

12 lata 5 miesiąc temu #469158 przez Kamyczka
Oj Bidolek nie bądź taka groźna :blink: trzymam kciuki za tatę.
MM śliczny spiworek,ale cena z kosmosu :ohmy:
Anszka no właśnie tak zrobimy :) ja już zapomniałam,że w ciąży byłam :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #469159 przez chłopek
hej jestem
bidol nie daje do mleczka witaminek
młody 2-3 razy sie budzi do jdzenia w nocy,
mm na paszport miesiac sie czeka, ale ja wolała bym dowód tymczasowy zrobić, bo do 5 roku życia bodajze tylko 2 lata wazny paszport jest

12 lata 5 miesiąc temu #469169 przez bidol
Aneczka - :kiss: dziękuję - a z Kubusiem - będzie dobrze :kiss: zawsze lepiej niż przed operacją :lol: :kiss:

M_M - no to jest booskie- ale za taką kasę szkoda by mi chyba było ;) choć może 2 sezony byście pojeździli?? czy trzy??
A co do zabawek - hmmm- jeszcze o tym nie myślałam :huh: my chyba na razie nic szczególnego nie kupimy Kamili bo z doświadczenia wiem że za wcześnie kupiona zabawka nie ma sensu bo się opatrzy i później maluch nie chce się nią bawić :dry: zwłaszcza takie edukacyjne. Seba miał i nie bawił się nią zgodnie z przeznaczeniem tylko coś troszkę po swojemi i tak w sumie mało a jak już dorusł wiekowo do tej zabawki to nie chciał się nią bawić tak jak należało :angry: mówię o czymś takim ;)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #469170 przez mloda_mamuska
Kamyczka no drogi jest strasznie ;/ a do tego i tak musimy kpic spiworek taki pod spod:

a ten kosztuje 100 funtow -500zł. razem wyjdzie sporo i nie bedziemy mogli juz malemu mega duzo kupic pod choinkę. wiec musze wybrac czy ciuszki i zabawki czy to i tylko ze 3 ciuszki. i sama nie wiem :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #469180 przez chłopek
mm moim zdaniem czasem nie opłaca sie kupowac takch drgoich wózków, ja dla mnie on jest nie funkjonalny, ale to tylko moje zdanie,
ja mam juz ten rok po roku tylko ze musialam go wyprac

12 lata 5 miesiąc temu #469181 przez Olga
chlopek paszport jest ważny 10 lat,a dowód 5,bynajmniej jak ja córkom wyrabiałam,to tak mam i czekałam 2 czy 3 tyg.

bidol no Ignaś coś ostatnio nie lubi leżeć,tylko na rączkach,ale też nie zawsze,jak mu coś odbije ;)

Anna dzięki za podpowiedź,właśnie wczoraj z mamą rozmawiałam o tej mannie i właśnie myslałam,że tak zrobić jak pisałaś.Od jutra zacznę podawać,bo dzisiaj mam 3 godz.jazdy,no chyba,że zdążę.A manna może być ta błyskawiczna? :unsure:

m m ja też w kombinezonie zimowym małego już wożę i kocami na razie przykrywam.No nie wyobrażam sobie w czymś cieńszym jak się śpi być o tej porze roku na dworzu,no zresztą ja też w zimowej kurtce już chodzę,to jak inaczej dziecko ubrać :) a Twój śpiworek super,tylko cenowo tak jak kamyczka pisze z kosmosu-nigdy bym nie dała tyle,no chyba żebym spała na kasie ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #469183 przez chłopek
olga krócej jest wazny paszport bo szwagierka wyrabiala dzieciom

mm zobacz n uzywane ja kiedys cos szukalam i znalazłan do twojego wózka

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #469186 przez mloda_mamuska
chlopek wlasnie takie są opinie osób,które tego wózka nigdy nie miały ;) Ja jestem z niego bardzo ale to bardzo zadowolona;)) no niestety jedyny minus to cena ;)
a jak jestes zadowolona ze swojego na dwójki?:)

Olga a teraz chyba juz jest odcisk dloni w paszporcie?czy sie myle?:)
paszport chyba tez na 5 lat jest ;) ale nie jestem pewna;)

ja w sumie jeszcze raczej wiosennie sie ubieram ;) U Nas az tak zimno nie jest-dzieki bogu ;)

12 lata 5 miesiąc temu #469188 przez Kamyczka
MM sama nie wiem,nie stać mnie by było na to-i nawet nie wiem czy nie szkodas kasy skoro trzeba też kupić inny pod spód :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #469192 przez Olga
ktoś tu dzisiaj ma egzamin na prawko-trzymam mocno kciuki :) ;)

m m no ja mam na 10,sprawdzałam teraz,tylko nie wiem,czy one są jeszcze ważne,bo my nie mamyodcisku dłoni :( wyrabiałam chyba ze 4 lata temu dziewczynom ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #469197 przez chłopek
o ile sie nie myle to saiko :)
mm no mnie nie było by stac na taki wózek,
a mojego jeszcze nie wypróbowałam

12 lata 5 miesiąc temu #469199 przez chłopek
olga noto tak na 10 lat wazne ale jak wyrabiasz maluszkowi do 5 roku zycia to krótko wazne sa mm sprawdz jak długo masz wazny dla oliego

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka