- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ze sloiczkami robie tak,ze pol sloiczka daje i 2 dni dalam i obiadek i deserek i bylo ok . ale i to i to juz wczesniej jadl;)
ALE SIE DZISIAJ MAMUSKI OCIAGACIE !!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
My też jemy po pół słoiczka. Na razie jadł jabłuszka, marchewkę, jabłko z dynią i wczoraj jabłko z bananem. Jutro chcę mu dać zupkę jarzynową i dołączyć pół łyżeczki kaszki manny pojutrze - do drugiej połówki słoiczka. Zgodnie z zaleceniami i tak mi pediatra poleciła.
Jak dam radę, wieczorkiem skrobnę coś jeszcze. Miłego dzionka
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidol,jestem z Tobą-będzie dobrze kochana,myśl pozytywnie,wiem że to trudne ale jesteś silna babeczka,dacie radę,tata potrzebuje wsparcia,całuję
Anszka-dzięki za troskę
Saiko,Olga,Chłopek powodzenia na jazdach
Dziewczynki wszystkiego naj dla naszych 4 miesięcznych forumowych dzidziusiów!!!!!!!!
Daria Tymek jaki grzeczny i jak ładnie śpi,wow-super,ze się wybawiłaś
Całujemy Was
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
A Hancia lezy na macie juz od 20 minut i nadal sie bawi:D szok;)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My wstaliśmy o 8.30,ale mój synuś poszedł wczoraj o 23 spać.Normalnie ogłupiał chyba,a najlepsze jest to,że jak wytrąbil butlę o 21,to tak się pięknie śmiał do tej 23,jakby się czegoś nawąchał ha ha Jeszcze go takiego szczęśliwego nie widziałam i nawet w lóżeczku leżal,co mu się oststnimi dniami rzadko zdaża,bo tylko na rączkach chce Jak mężulek go wziął na rękę to mu od razu padł,wyszłam tylko do kuchni,wracam,a on juz przykryty w łóżeczku śpi Mam nadzieję tylko,że mu nie zostanie to chodzenie spać o północy
Byłam z rana z małym u księdza,ustalić jeszcze wszystko z tymi chrzcinami i jednak zrobimy w niedzielę o 12,bo w sobotę można,ale dopiero o 17,więc mi się wydaje,że to bez sensu,bo godz.trwa msza i zanim dojedziemy do domu,to wcale sobie nie posiedzimy,bo maly zaraz kapanie i spanie(a my przecież u teściów robimy,nie u siebie).A jeszcze do fotografa chcemy jechać z malym i chrzestnymi I zdecydowaliśmy,że jednak w niedzielę
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe fajnie,ze synus taki zadowolony byl i padl szybciutko;)
Kamyczka ale przygoda ble.tez bym sie bala
Anna a sama robisz czy dajesz ze sloiczek jedzonko Matiemu?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka udanego wyjazdu ! Ale na swieta wracacie do tatuska? )
ja tez chce do polski moze jednak namowie męża ;D
co do mleka to odpowiednikiem jest bebilon. ale możesz kupić bebiko,bo one naprawde są zbliżone składem a bebiko jest o wiele tańsze i więcej osob uważa ,ze po bebiko są lepsze kupki,bo po bebilonie częściej zdarzająsięzaparcia ale to juz Twoja decyzja ja jak bylam w polsce zaczlam uzywac bebiko i juz tak zostalo maly po nim piekne kupy robi a tutaj po SMA i cow& gate mial problemy ) a u nas tez jest aptamil -w uk a i jeszcze czytalam,ze chyba allegro mozna kupic aptamil.ale nie wiem czy aktualnie ktos ma do sprzedania ale mówię Ci. spróbuj bebiko )))
co do aptamilu i bebilonu chyba nawet pudelka maja takie same;)
M-M, bardzo bardzo dziekuje! juz zakodowalam, bebilon odpowiednik, ty polecasz bebiko! Dzieki za cenna rade!
tak, na swieta juz jestesmy tutaj, za rak spedzimy BN u moich rodzicow.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga my chrzcimy 1 grudnia, w sumie to wszyscy już wiedzą, poza księdzem, he he. No i to będzie sobota o 18 i kawkę, tort i inne słodycze robimy przed, tak na 16. Będzie ok. 20 osób. Mamy jeszcze możliwość w niedzielę na mszy o 12.15, ale nie chcemy robić wielkiej imprezy "obiadowej". Odbijemy sobie na roczku w przyszłym roku
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
My właśnie wróciliśmy z dwu godzinnego spacerku a teraz butla i pogaduchy z Tymkiem:P
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Przeprasdzam ze mnie tyle nie bylo ale mialam taki straszny balagan w domu ze masakra przez ten remont, ale mam go juz za soba bo lazienka gotowa tylko musze pomalowac, ale to najpierw wyszlifuje a potem pomaluje:)
zastanawiam sie nad dwoma kolorami ale nie wiem jak to wyjdzie naraqzie mam farbe kolor turkus acapulco nawet ladny:)
U nas oki maluchy zdrowe odpukac chociaz maksa zlapal raz jednodniowa goraczka ale juz lepiej blazejow idzie dolna dwojka juz ma dziaselko przeciete tylko ciekawe kiedy sie zabek wybyje , m jak do hotelu ostatnio wraca rano wychodzi a wieczorem wraca wiec jest prawie jak w hotelu:( ale cos za cos kasa za brak faceta
Bidol nie doczytalam bo tyle mnie nie bylo ze nie jestem w stanie was doczytam i nie wiem o co chodzi ale takze jestem z toba myslami i serduszkiem:)
Saiko ty chyba pusalas w ktorejs stronie co blazej ma za krolika wiesz co to jest z fisher price on jest w takim pudelku pluiszowym i jak otwierasz to on wyskakuje i piszczy tyle ze moj maly ma go tak do zabawy, oki lece na obiad i postaram sie juz czesciej zagladac do was
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
dzis szło mi nawet niezle, tylko raz chciałam wymusic pierwszeństwo na skrzyżowaniu równorzędnym i raz nie zatrzymalam sie na stopie
ja tam z dwojga złego wole chodzenie spać o 23-24 niż wstawanie o 5
Daria - super, że wybawiłaś sie na weselu
MM - ja tam nie lubię solarum i moja bladość mi nie przeszkadza
Kamyczka - no to niezły lokator
Anna - moja teściowa niestety sobie nie odmówi wielkiej fety obiadowo-kolacyjnej a może i śniadaniowej Tymbardziej, że siostra przyjedzie z Wrocławia a moi rodizce z Warszawy wiec i z noclegiem bedzie. Ale to dopiero w lutym
mój maluszek dzis zjadł 1/3 marchewki (słoiczek) teraz leży w łózeczku i piszczy normalnie nie zniosę tego dźwięku niech on zapomni, że coś takiego umie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa