BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #473839 przez Olga
Ja bardzo sie bałam podac małemu butelkę,żeby się nie odzwyczaił od cyca i super sie sprawdziła,no i fajnie,ze nie trzeba jej odpowietrzać jak pije mleczko,bo on zaraz się denerwuje. :) A ten leżaczek to pewnie zaraz bedzie do odłożenia,bo jak zacznie maly siedzieć,to juz nie będzie potrzebny,ale juz 5 mies.fajnie nam służy :)
Ja kupuje własnie od tego ,ma bardzo tanie butelki,smoczki itp.
allegro.pl/butelka-260-ml-czarna-podzial...ctn-i2777019359.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #473846 przez mama89muminka
To jest dokladnie ten sam link co podalam mojej mamie... Ale juz jej w zeszlym tygodniu na skype nagadalam ze wolalabym tommee tippee niz ta co mam. W sumie jest lepsza niz zwykla ale i tak nie idealna.
Wracam do swojej lektury forumowej, poki Miro spi ;)

12 lata 1 miesiąc temu #473848 przez Kamyczka
mama89muminka napisał:

Wracam do swojej lektury forumowej, poki Miro spi ;)

podziwiam,że chce ci się to czytać :) nie mogę jeść takich pyszności :(

12 lata 1 miesiąc temu #473853 przez mama89muminka
A co ma mi sie nie chciec :P Ksiazek nie mam to forum sobie poczytam hehe
Szkoda, ze nie mozesz, w takim razie sama musze zjesc te pyszne kalorie. A juz sie cieszylam ze schudlam i znowu zaczynam tyc, tak mnie maz rozpieszcza tymi slodyczami

12 lata 1 miesiąc temu #473857 przez Kamyczka
mama89muminka napisał:

A co ma mi sie nie chciec :P Ksiazek nie mam to forum sobie poczytam hehe
Szkoda, ze nie mozesz, w takim razie sama musze zjesc te pyszne kalorie. A juz sie cieszylam ze schudlam i znowu zaczynam tyc, tak mnie maz rozpieszcza tymi slodyczami

ja ze słodyczy jem tylko jedne ciastka z ciastkanrni,bo w składzie nie ma jaj i doopka rosnie ehhhhhh

12 lata 1 miesiąc temu #473864 przez mama89muminka
Lepiej doopka niz brzusisko ;) Jak po ciazy wrocilam do swoje wczesniejszej wagi to teraz tyje jak nigdy, codziennie sobie wmawiam ze od jutra dieta i codziennie maz cos slodkiego przyniesie albo upiecze.

I juz po moim odpoczynku, Miro sie obudzil, czas na kapiel.

12 lata 1 miesiąc temu #473872 przez daners
dziewczyny moj to cfaniak sie zrobil chyba ;/

w nocy podalam mu kaszke pisalam juz:] i co teraz mleka sie niechce tknac ;/ musi byc zageszczone to wtrąbi ;] a przeciez niemoge mu co karmienie kaszy podawac bo zaraz ze 20kg bedzie ;/ seryjnie niewiem czy faktycznie musi byc z kasza czy to przez butle.. bo normalne mleczko pil a aventu i moze smok ma juz za maly a te z kasza to jakas taka badziewna ma
butle z wieksza dziura hmm jutro ide kupic avent wieksza plus smok wiekszy i taki do kaszy i zobacze coz tego bedzie

Widze że fajnie Wam tu czas leci... ;]

Olga Ignaś niezle pozuje ;] z ta nózka ekstra foto ;]

m89m to ciesz sie ze wrócilas ja wracam dopiero :) hehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #473911 przez saiko
hejka,

u mnie dzien minal leniwie
zaraz bede kapac malego, nasza wanienka tez taka zwykla i robi sie przymała :(

m89m - a czemu nie podoba Ci się Dr. Brown's?? ja go bardzo lubie. a te pierwsze smoki sa do 3-go miesiaca od3 do6 sa 2

12 lata 1 miesiąc temu #473977 przez mloda_mamuska
allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy...owy-i2797385005.html

Ja kupilam takie i tez sie zapowietrzaja :( :( :( dzisiaj to kilka razy nawet podczas jednego karmienia :( :( :( :( chyba moj synek ma taka sile ssania :X :pinch:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473990 przez Olga
Zaczyna się mój ulubiony serial-Czas honoru :) dla mnie to najlepszy polski serial :)

Ja nie mam z ta rurką,tylko zwykłą butelkę jak w linku wyżej i jest super,ale jak wzięłam nowy smoczek,to przez dwa dni też się lekko zapowietrzał i jak się wyrobił,to teraz wcale :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474008 przez Misiowa
Hej mamusie:) Wrocilismy z Leborka po 19 i Hania cala podroz nam spala i teraz nie moze usnac:( wczoraj tez zasnela dopiero po 22...mam nadzieje ze to chwilowe problemy Zwiazane z wyjazdem bo juz tak ladnie nam zasypiala miedzy 19 a 20.

Ale dzis glodna jestem...caly dzien jem jak najeta. Ostatnio mam taki apetyt ze niedlugo wszystkie kg zgubione przy karmieniu wroca:(

M89m a jakie muffinki Ci mezulek zrobil?Ale Ci zazdroszcze:)

12 lata 1 miesiąc temu #474070 przez saiko
Misiowa napisał:

Hej mamusie:) Wrocilismy z Leborka po 19 i Hania cala podroz nam spala i teraz nie moze usnac:( wczoraj tez zasnela dopiero po 22...mam nadzieje ze to chwilowe problemy Zwiazane z wyjazdem bo juz tak ladnie nam zasypiala miedzy 19 a 20.

Ale dzis glodna jestem...caly dzien jem jak najeta. Ostatnio mam taki apetyt ze niedlugo wszystkie kg zgubione przy karmieniu wroca:(

M89m a jakie muffinki Ci mezulek zrobil?Ale Ci zazdroszcze:)

19-20 ?? - moje niedoczekanie :)
ja sie ciesze jak mój zasnie przed 23 :)

12 lata 1 miesiąc temu #474084 przez Misiowa
Saiko ale Szymus spi w ciagu dnia? Bo Hania tylko na spacerze albo czasem jak sie z nia poloze to raptem 20 minut pospi, wiec na koniec dnia jest wykonczona i po kapieli pada:)

Mialam ambitny plan polozyc sie wczesniej spac...a zegarek pokazuje 00:08;) jutro znow bede nieprzytomna:D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474085 przez Misiowa

12 lata 1 miesiąc temu #474090 przez mloda_mamuska
sloneczko co z Pawelkiem ? :kiss:

ja mialam ciezki dzien.bo maz byl w domu i nie mialam jak do was za bardzo zagladac;P
kupilismy ekspres tassimo ;) w duzej promocji 60funtow a kosztowal 120;) w oplsce niby w promocji 400zl teraz reklamuja.ale ile bez to nie wiem. pewnie tez 40 hahaha... :lol:

bidolku
co u Was? :kiss:

zamowilismy troche tych kapsulek. no i kupilismy dzisiaj 3 rodzaje;) ale z tassimo zamowilismy,bo tam wiekszy wybor na stronie;) dzisiaj pilam latte machiatto i cappuccino a misiek jakas czarna ale nie pamietam juz nie bede szukala po szafkach jaka to ;p .. ale dobra :P .... w ogole wszystkie pycha :)

lece do Miska.do jutra :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka