- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kamilka cudna.a pamietm jak wklejalas ten filmik jak kamilka w brzusiuszalala. normalnie jakby to tydzien temu bylo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bidol Kamilka super! Ale slodko sie smieja te nasze dzieciaki:) a Twoj filmik z brzuszkiem przypomnial mi ze dzis mi sie snil porod!i czulam bole normalnie jak przy porodzie...co za trauma;) ale oddychalam przeponowo i pomagalo:Dhahaha
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
My mieliśmy fatalną noc znów,mały się budził z płaczem,nie wiem dlaczego nie zjadłam nic nowego,a w dodatku dostał krostek i wczoraj w 5 aptekach nie mieli wapna w syropku bezsmakowego,dopuero dziś rano dostałam u nas w aptece,no szok normalnie.
Bidol Kamilcia cudnaaaaaaaaa,jak już pisałm na fb-Dominik chciał przekrzyczeć koleżankę
Misiowa ja też nie mam jeszcze okresu
Anna twój starszy syn to typ amanta mmm,też mi się podoba mimo że mąż mój ukochany innny typ prezentuje.
MM też nie zakochałam się w mężu mym od pierwszego wejrzenia, mimo że był w moim typie(wysoki brunet),pokochałam go dlatego że on był jakis taki bierby wobec mnie,co mnie rozzłościło hehehheheheh wariatka ze mnie
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
M89M- odchudziłaś męża? Ja wprost przeciwnie
m_m - przeszczepić włosy? no nieźle musiał się zakochać, a Waszą historię pamiętam
Przechodzę na dietę MŻ, na samą myśl już jestem głodna
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
wiec tak w pt pod wieczór pojechalam do szpitala z małym i chcieli go polozyc z dzieckiem ktory ma rotawirusa, jak ja to usłyszalam to tak ich tam zjebalała z miskiem z echyba nas caly szpital słyszal wyszlam na zadanie ze szpitala. stwierdzilam ze sama prywatnie zrobie badania bo niema sensu zeby moj maly lezal w szpitalu z chorym dzieckiem tydzien Pawełkowi nic nie jest, przybeira na wadze, smieje sie , gaworzy, niema goraczki, niemarudzi, nieplacze to po co mam byc w szpitalu, i zrobil juz 4 kupki normalne bez zadnych kawałków czarnych,kupilam w pt wieczorem probiotyk i od tej pory niema tych kupek Pawełek. zrobie mu badania i musze isc z nim do chirurga zeby go obejrzal.
co do chrzcin to w sb mielismy tylko ze tesciowie odwalili szope, przyszli do kosciola i pozniej szli do domu my ich wołalismy i zapraszalismy a oni odwroceni do nas plecami powiedzieli ze innym razem przyjda, wiec u pawełka na chrzcinach niebyło dziadków:( wczoraj do nich dzwonilismy zapraszalismy ale oni odp nam ze na resztki nie przyjda. obrazili sie na nas za to ze chrzestnych zaprosilismy na chrzciny, a wg nich to powinni byc tylko smai rodzice:(
i na dodatek cos choroba mnie bierze:(
m_m Oli robi nadal takie kupki?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka ta dieta MŻ to nie dla mnie-ja jestem permanentnym przeżuwaczem
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
mm - co do poznawania meżów to czasem śmiesznie jest. My poznalismy sie w grze komputerowej a najlepsze jest to, że rodzice mu zawsze mówili, Z tych gier to nic dobrego nie bedzie" a jest - Szymuś
Sloneczko - dziwni ci Twoi tesciowie
maly zasnal wczoraj przed 23, 2 razy sie budził, wstał o 9!!! a teraz od 15 min znowu śpi.
Ide po kawe
ja staram sie stosować wlasnie MŻ, jesc niskokalorycznie, nie jesc slodyczy itd - zobaczymy co z tego wyjdzie
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
kamyczka - na dodatek mielismy problemy z malym to zamiast wnuka odwiedzic to olali to i sie obrazili, niewiem do tej pory o co im chodzi, najgorsze jest to ze tak mnie obgadali w całej rodzinie ze szok, ja wiedzialam ze mnie nielubia ale zeby tak sie zachowac, przykro mi ze Pawełka nieodwiedzili w jego chrzciny
słoneczko- cieszę sie ze jestescie w domku ach konowały
a tymi tesciami kretynami sie nie przejmuj mam takich samych tylko ploteczki i obrabianie dupyyy i wiecznie obrazeni s stopy trzeba całowac. W d.. ich miec. beda jeszcze prosili o wnuka
M_M - faktycanie jak wczoraj ale mi się za tym brzusiem tęskni
a ja się zakochała od pierwszego wejrzenia
Kamyczka- a czemu Dominiś tak marudzi??
Saiko - to cud że mojego nie poznałaś
Mój Tata wychodzi ze szpitala
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Twoi teściowie też się nie popisali, jak wyobrażają sobie chrzciny bez chrzestnych? Moja babcia też tak zrobiła, że do mojego brata na komunię nie przyszła, bo "nie". Przykre, że od początku nie chcą ułożyć dobrych relacji z wnukiem. Nie martw się, to ich strata!
Bidol - super wieści, a moja mama jutro idzie do szpitala. Musi mieć porobione badania, bo leki na astmę przestały działać i znów ma chroniczny wielotygodniowy kaszel.
Idę na spacer, choć pogoda jest przytłaczająca.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"