BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #474628 przez mloda_mamuska
chlopek to Ksawcio jak moj Oliwier.nie moge mu zajrzec do buzi ,bo histeryzuje i drze sie . rzuca.nie da rady ;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #474635 przez anszka
Generalnie nie panikuję, bo ja też ponoć byłam leniwa i późno siadałam i chodziłam (miałam 15 miesięcy). Wojtek też się nawet na boki nie przekręca i nawet nie wygląda na takiego, który miałby te umiejętności lada dzień posiąść.
Saiko - też chciałabym spotykać się z Wami w realu i pomiętolić Wasze bobaski :)

Mój mąż wziął się ostatnio za siebie, bo szybko zmierzał w stronę zła :) Przy okazji ja też postanowiłam zakończyć moje rozpustne obżeranie się, tylko nie wiem, czy wytrwam, bo siedzenie w domu w pobliżu lodówki mi nie służy. Właśnie jem owsiankę.

Kamyczka - a robią w ogóle badania alergologiczne takim maluszkom?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474636 przez Olga
Hej dziewczynki.

Normalnie nie nadrobię chyba.Ja dopiero teraz,bo pospaliśmy z małym do 9.30,a później na szpital do kontroli,żebym sobie w brodę później nie pluła,że coś przeoczyłam.Pani doktor go znów przebadała i gardełko i oskrzela czyste,dała nam na posiew moczu,więc mężulek jutro z rana zaniesie i zobaczymy,czy to nie od tego ta temperatura.Mały mi spi teraz,ale wydaje mi się,że jest chyba lepiej,zobaczymy jak się obudzi,czy będzie marudny.Mnie też gardło od wczoraj boli,a jeszcz się lodów najadłam :)

Zapomniałam wam napisać,pani doktor zważyła małego,żeby wiedzieć w razie co dokładnie jak mu leki podawać i jestem w szoku,bo waży 9,500 w body i rajstopkach,więc 9,00 spokojnie na czysto :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474639 przez anszka
Nie wiem, jak Wy, ale ja już jestem w trakcie kupowania prezentów i nie mam pomysłu na prezent dla męża i dziadków (którzy właściwie wszystko mają i każdy jak sęp tylko czeka, by powiedzieli, co by im się przydało ;) )
Macie pomysły? może coś mnie natchnie.

Olga- 9 kg :cheer: jest kogo dźwigać :)

12 lata 1 miesiąc temu #474640 przez mloda_mamuska
Olga :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Ignas to prawdziwy kawal chlopa hehehhehe :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #474647 przez daners
Ja ide w czwartek na szczepienie ;/ wiec pewnie tez sie dowiem ile dzwigam ;]

Olga no to siły trzeba miec ;] niezle... a lubi sie nosic?domaga sie

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #474668 przez Daria23
Hej Kochane nie dam rady was nadrobić mało czasu mam ostatnio ale mam nadzieje że u was wszystko oki...My teraz mieliśmy troche biegania i wogóle weekend u moich rodziców spędziliśmy....
A więc moje kochane 2 maja wychodze za mąż:)już mamy zarezerwowaną sale:)jestem przeszczęśliw:):):)

Co do Tymka to jest cały i zdrowy wczoraj go ważyliśmy i ma 7.20kg:)myśle że akurat:)Ostatnio ten łobuz robi nam jakieś ekscesy wieczorami jak ma iść spać już dwa dni go usypiałam na rękach:(oby mu przeszłonóżke też jeszcze nie złapie tylko za kolanko:)
A Tymek też sie nie umie obracać na boczki ani nic:(ale ma czas jeszcze a za

Olga-ale Ignaś już duży 9kg oja biedne plecy twoje:)

12 lata 1 miesiąc temu #474671 przez Daria23
Anszka-ja w tym roku rodzicą kupuje aparat a dla mężusia nie mam pojęcia:)

12 lata 1 miesiąc temu #474683 przez anszka
Daria - Gratuluję daty i nawet zazdroszczę tych przygotowań, mam nadzieję, że będziesz nas informowała na bieżąco :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474685 przez Olga
Dziewczynki jak wam sie podoba coś takiego zamiast kartek z życzeniami :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #474707 przez Kamyczka
Daria super,że już macie datę :) czekamy na resztę info,suknia itp ehhh ale Ci fajnie :)
Olga,sztućce super a Ignaś sporawy jest :) :) :) :)
Anszka chyba nie robią testów takim maluszkom,ale niech obejrzy te krostki,bo sporo ich i się martwię.....

12 lata 1 miesiąc temu #474725 przez Daria23
Oczywiście że was będe informować:):)

Olga-pierwszy raz widze takie coś i jestem na Tak:):)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474743 przez Olga
Kamyczka testy to dopiero po 3 roku życia się robi,wcześniej to tylko jakieś badanie z krwi.Ja i moje córcie alergiczki,to ładnych paręlat u alergologa przesiedziałam :)

No ja się tej wagi wcale nie spodziewałam.byłam pewna,że on z 8 z kawałkiem waży.Po nim wcale tego nie widać,on ma to po moich córkach,bo one też są takie nabite,nikt mi nie wierzy,jak mówię ile one ważą,ale dobrze,że tak,bo nie wiem jak by Ignaś wyglądał z taką wagą jak by to bylo bardziej widoczne.No i wszystkie bluzeczki czy body na 6 mies.ma za krótkie,rękawy sa akurat,a dół się ciągnie,więc wczoraj mu Marika załozyła bluzeczkę z metki na 12 mies.i wsam raz na niego.Jego tatuś ma 190,więc Ignaś chyba będzie wysoki i może dlatego taka waga :)

Byłam dzisiaj zamówić torta na chrzciny,bo to już niedługo :)

słoneczko dziadkowie bardzo nieładnie zrobili,ale ja też nie mam za wesolo,bo moja siostra z mężem też nie przyjdzie(tylko do kościoła),bo jest pokłucona dośc mocno z moją mamą i stwierdziła,że przy jednym stole z nią nie będzie siedziała.a brat z bratową nie przyjadą z Bydgoszczy,bo on jest chory.Ma owrzodzenie jelita i krwawi cały czas,więc ani posiedzieć,ani nic.Więc z mojej strony tylko moja mama z tatą będa :( Tak to jest z rodziną :(

bidol nawet nie wiesz,jak się cieszę z tej wiadomości.Sebcio będzie przeszczęśliwy,że dziadziusia będzie miał w domku :)

Anna Mateuszek super na tej macie wygląa i akrobacje zaczął wyczyniać mówisz :unsure:

anszka Ignaś też się nie przekręca,z boków na plecki jedynie i odwrotnie,no i potrafi jakimś cudem przesunąc się tak w lżeczku,że nogi mu wytają za szczebelki,ale nie podejrzałam jeszcze jak on to robi ;)

Daria trochę mało widoczne tam jest na tym zdjęciu,ale wszystkie dane są wygrawerowane.Super pamiątkę będzie miał :)

12 lata 1 miesiąc temu #474745 przez mama89muminka
Daria, gratuluje z calego serca :) ja tez sie szykuje do slubu koscielnego, jak przyjade do Polski to bedziemy wszystko zalatwiac, wlasnie jakies 2 godziny temu patrzylam na allegro suknie slubne ale ciezko bedzie, ja pewnie z moim wzrostem na miare bede musiala zamawiac :(

Olga, moj maz ma taka lyzeczke srebrna, jest wygrawerowany zegar z godzina urodzenia, waga, dzien urodzenia i oczywiscie imie. Super pamiatka

12 lata 1 miesiąc temu #474753 przez Kamyczka
mama89muminka napisał:

Daria, gratuluje z calego serca :) ja tez sie szykuje do slubu koscielnego, jak przyjade do Polski to bedziemy wszystko zalatwiac, wlasnie jakies 2 godziny temu patrzylam na allegro suknie slubne ale ciezko bedzie, ja pewnie z moim wzrostem na miare bede musiala zamawiac :(

a ile masz wzrostu?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka