BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #474957 przez Olga
Ja mam 7,ale nie liczę na to,że zdam :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #474961 przez chłopek
zdasz zdasz

12 lata 1 miesiąc temu #474963 przez mama89muminka
chlopek sukienka sliczna ale na mnie moze byc przyszeroka, mam na mysli ze nie bez powodu mowia na mnie szkieleton, ty masz figure idealna. Po ciazy jak bylam owszem, moze by byla dobra, ale teraz jak przestalam karmic piersia to sie taka deska wklesla zrobilam :/ Co do ukienki jest naprawde ladna, szczegolnie dol mi sie podoba :) A ty kupowalas w sklepie czy zamawialas na miare? Moze masz jakies namiary jeszcze?
Zapomnialam ze mam kolezanke ktorej ciotka szyje suknie, moze jak bede w PL to ja odwiedze i sie dogadam.

12 lata 1 miesiąc temu #474971 przez chłopek
m89m ja kupowałam w sklepie i one mi ja dopasowywały,i myśle ze ją mozna zwęzić

12 lata 1 miesiąc temu #474978 przez chłopek
ona jest chyba 38 rozmiar ale nie jestem pewna bo nie ma rozmiaru na niej, szkoda ze nawet jak będziesz w PL to daleko mieszkasz bo byś sobie ja zbaczyła

12 lata 1 miesiąc temu #474993 przez mama89muminka
ja w pl mieszkam/lam (nie wiem ktorego czasu uzyc :P) w swietokrzyskim. niby mialam byc na swieta ale maz stracil prace i nici z wyjazdu :(

12 lata 1 miesiąc temu #475094 przez chłopek
m89m :( o nie fajnie moze szybko znajdzie nowa

12 lata 1 miesiąc temu #475264 przez bidol
M_M -tak mieszkamy z Tatą :) lub on z nami jak kto woli :blink: jest chory więc nie wyobrażam sobie żeby sam mieszkał - z resztą taka była umowa jak rodzice budowali dom- że będę się nimi opiekowała na stra lata ;)

Olga - 9 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: szok - to Kama 7500 waży i jest grubiutka bardzo ;)
dziękuję :kiss:
Siostra- chmmm- nie wiem co zaszło, ale bardzo niemądre zachowanie :dry:

Daria- gratulacje - ale super- to najszczęśliwszy czas- przynajmniej dla mnie był :laugh:

Anulka - no widzisz - to może na jeszcze jedno dzieciątko się skusisz :lol:

m89m- ja 160 - w kapeluszu :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #475271 przez Olga
Ja też bardzo fajnie wspominam wszystkie ciąże i bardzo tęsknię za tym stanem,cociaż ostatnia wcale do łatwych nie należała. :) Gdybym była mlodsza i finansowo lepiej ustawiona,to kto wie,czy bym nie zdecydowała się na jeszcze jednego brzdąca ha ha :)

bidol ja sama nie wierzyłam,jak wagę zobaczyłam,za tydzień będziemy na szczepieniu,bo jutro przekładamy to zobaczymy,czy się potwierdzi,ale to chyba raczej mało prawdopodobne żeby waga w gabinecie pediatry była popsuta ;) po Ignasiu wcale nie widać tych kilogramów,on nawet faldek na udkach nie ma takich,że trzeba je smarować,żeby się nie odparzyły.Moja Marika to była kolos w porównaniu z nim,ale była dużo niższa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #475333 przez Anna77
Hej Dziewczyny :) przywitam się tylko i spadam robić śniadanko, bo Mati jest u mnie na kolanach i za dużo będzie wiedział, jak przeczyta wszystko co piszemy :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #475362 przez Daria23
Dzień doberek i ja się przywitam:)u nas dziś zaswieciło od rana słoneczko-wkońcu:)Juz miałam dosyć tej szarości:)u nas nocka oki Tymek obudził się o 6;30;:p
Jutro jade do firmy podpisać ostatnie 4 tyg macieżyńskiego-aż się wierzyć nie chce że zaraz już się skończą dobre czasy:(

12 lata 1 miesiąc temu #475363 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) Ale mialam do nadrobienia;) cos mnie gardlo rozbolalo i obawiam sie zeby nie przerodzilo sie to w cos wiecej...u nas dzis noc dosc dziwna bo Hania obudzila sie o 1 co jej sie juz dlugo nie zdazalo...a ja specjalnie polozylam sie wczesniej zeby sobie do tej
4 pospac bez przerw;)heh

anszka moja Hania jeszcze nawet nie zaczyna przygody z przewrotami:D ale sie nie martwie bo to klopsik jest i jej pewnie ciezko ;)

bidolku super ze tata wrocil do domu:)

sloneczko nie zazdroszcze takich tesciow...

Anna Mati wyglada superowo!i ten usmiech:)

chlopek i jak ksawcio sie czuje? biedne te dzieciaczki mecza sie z tymi zebami tak dlugo...kiedy wogole konczy sie zabkowanie?

Olga ach te nasze klopsiki;) ale Twoj Ignas to dlugi i chudziutki:D a Hancia bardziej zbita:D
a ten kompet sztuccow na chrzest to super jest:) Fajna pamiatka

Daria gratuluje ustalenia daty! Zazdroszcze przygotowan:) Bardzo fajnie wspominam ten okres:)

Pogoda beznadziejna ale zbieramy sie na spacerek, zeby tylko nie zaczelo padac:) Milego dnia mamusie:)

12 lata 1 miesiąc temu #475373 przez anszka
Cześć mamusie :)
Słoneczko świeci, jupi :)
Daria - szok z tym upływającym czasem, mnie w poniedziałek też się skończy ten podstawowy macierzyński. Coraz bardziej boję się powrotu do pracy :(
Misiowa - a gdzie Ty mieszkasz, bo chyba mi umknęło?
Olga - dla mnie ciąża była dosyć stresującym okresem w życiu, za to macierzyństwo jest przepiękne :laugh:
Idę wstawić pranie, nim znowu się zasiedzę ;)
Ktoś coś pisał o uzależnieniu? :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #475374 przez Misiowa
A tu nasz maly klopsik:)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475375 przez Misiowa
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka