BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #474851 przez saiko
m89m - na szczescie nie :) zostałam obdazona wzrostem 166 :D

daners - ja mam juz ale Szymon sie jeszcze nimi mało interesuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474861 przez chłopek
sukienka
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #474863 przez Anna77
Bidol Kamilka cudowna. Też ostatnio oglądałam mój tańczący brzuszek, aż się łezka mi w oczku zakręciła. Dla mnie ciąża to fajny czas. Baaardzo się cieszę, że tata wychodzi. No a Sebuś to pewnie przeszczęśliwy :)

Słoneczko no to mam nadzieję, że Pawełek będzie już zdrowy jak ryba :) Mi Tantuum Verde tez pomaga i strepsils. No i coś czy jestem ostatnio pozytywnie zaskoczona to Isla. Spróbuj, bardzo pomaga.

Misiowa no widzisz, nawet nie wiedziałam że Tchibo ma tylko czarne kawki w ekspresie. Ale powiem Ci że ja nawet jak sobie robię czarną z kapsułki, to najpierw wlewam mleko, a potem kawkę. Wtedy jest taka mała pianka ;) Aaaa i ja też nie mam jeszcze okresu i wcale mi się nie spieszy.

chłopek no i jak tam ten ząbek i oczko Ksawcia :unsure: Trochę lepiej już :unsure:

Daria WIELKIE GRATULACJE!!!

Olga Moim zdaniem super pomysł z tymi sztućcami.

Ja w moim też chyba od drugiego wejrzenia. A jak już zobaczyłam go na pierwszej lekcji w-fu na basenie, to już byłam trafiona na amen :blush:

Mam 167cm wzrostu.

Spaaaać mi się chce........

12 lata 1 miesiąc temu #474867 przez chłopek
anna ciagle cos mruczy ze zabek boli, a od czasu do czasu mówi ze oczko i trze rączką

12 lata 1 miesiąc temu #474873 przez anszka
Hehe, ja mam 1,60 na gazecie :)
Anna - wy to już się znacie dwie dekady, dobrze pamiętam?
Ja to się zakochałam chyba dopiero przy setnym spojrzeniu ;) właściwie po naszej pierwszej prawdziwej randce :) A było to w weekend majowy, więc data Darii bardzo mi się podoba :)

12 lata 1 miesiąc temu #474885 przez Anna77
Anszka dobrze pamiętasz:) We wrześniu 1992 zaczęliśmy pierwszą klasę liceum, a od 14 października byliśmy już parą.

12 lata 1 miesiąc temu #474891 przez mloda_mamuska
moto.wp.pl/kat,45754,title,Nowy-egzamin-...caid=1f8e1&_ticrsn=5

widzialyscie? Masakra ;/
dobrze,ze mam.no i oby nie stracila.haha

ja mam 1.73 zawsze chcialam 180:(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474892 przez saiko
musze Wam pochwalić się :)
Szymulinek dziś piękne zjadł nową rzecz - jabłuszko z bananem i bardzo mu smakowało :)

12 lata 1 miesiąc temu #474895 przez saiko
mloda_mamuska napisał:

moto.wp.pl/kat,45754,title,Nowy-egzamin-...caid=1f8e1&_ticrsn=5

widzialyscie? Masakra ;/
dobrze,ze mam.no i oby nie stracila.haha

ja mam 1.73 zawsze chcialam 180:(

grrrrrrrrrrrr

"Po zdanym egzaminie będzie obowiązywał dwuletni okres próbny liczony od dnia wydania dokumentu. W trakcie jego trwania kierowca będzie obowiązany między czwartym a ósmym miesiącem, licząc od dnia otrzymania prawa jazdy, odbyć kurs doszkalający w zakresie bezpieczeństwa ruchu drogowego oraz praktyczne szkolenie w zakresie zagrożeń w ruchu drogowym. Kurs kosztować będzie około 500 złotych."

12 lata 1 miesiąc temu #474911 przez kejtin
Hej wam...

Słoneczko - ja byłam dzisiaj u internistki...
Miałam w weekend weselicho i jak to o tej porze.. złapałam infekcję gardła...
Poszłam dziś do lekarza a ta mi mówi, że przyszłam o 3 dni za wcześnie bo się infekcja nie rozwinęła!!! no ból gardła że przełykać śliny się nie da, opuchnięta, ból głowy że hej.. a ta z takim textem wyjeżdża... Obejrzała gardło potwierdziła infekcję i mówi żeby brać rutinoscorbin 3x2 tabletki i tantum verde w sprayu. Mozna tez gardlo plukac szałwią..

Wracając do internistki.. mówię, że źle się czuję i czy mogę zarazić małą - mówi że tak, to mówię czy nie lepiej by było aby przez kilka dni mąż się zajął małą - ona mówi że lepiej... ja mówię żeby mi L4 dla niego wystawiła a ta mówi że nie może tego zrobić... i poradziła mi żebym sobie kupiła maseczkę na twarz jak będę podchodzić do małej.. no szlag by ją trafił!.
Fatalnie się czuję, osłabiona jak trzeba a ta mi proponuje maseczkę...
I zostałam sama, mąż nie ma L4 a ja jeszcze jutro z małą mam szczepienie...
No gdybym mogła to bym się upiła...

co do maleńkiej, na weekend została z dziadkami i była bardzo grzeczna na szczęście. Przekręca się z plecków na brzuszek z obu stron, ale z brzuszka na plecki sporadycznie, raczej bardziej przypadkowo:) a dwa dni temu pierwszy raz maleńka kąpała się ze mną w wannie - oj jaka była zadowolona że pływa;)

Eh jestem załamana tym lekarzem..

12 lata 1 miesiąc temu #474913 przez Daria23
Anszka -ja też mam 1,60:):)
Jeny Tymek ostatnio tak mało śpi że nie mam kiedy do was zaglądać normalnie:(:(:(

Saiko-mój maluszek dziś banana też jadł poraz pierwszy:)
A wiecie że my też z Michałem sie zakochaliśmy od pierwszego wejrzenia:)i to pierwszego dnia rozpoczęcia technikum:P nie myślałam że szkolna miłość przetrwa do teraz:)

12 lata 1 miesiąc temu #474915 przez daners
a ja mam 165 ;]
skoro mowa o milosci :) mnie tez dopadła od pierwszego wejrzenia :) a poznalismy sie przez net :lol: :silly:

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #474923 przez chłopek
kejtin idz do lekarz pedriatry niech ci wypisze opieke na mala dla meza i bedze mial wolne

12 lata 1 miesiąc temu #474928 przez Olga
Ja mam 164.

Co do miłosci od pierwszego wejrzenia,to mój obecny partner jest tego przykładem,natomiast były mąż był mąż był moim znajomym i tak jakoś zostalismy parą-byliśmy bardzo młodzi i chyba nas to wszystko przeroslo.Na dzień dzisiejszy mogę przyznać się bez bicia,że chyba to nie była miłość,tylko zwykle zuroczenie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #474938 przez chłopek
olga kiedy egzamin nastepny masz?ja 28 testy mam i licze ze zdam bo jakos nie jestem przekonana

a co do zakochania to ja w moim byłym myślalam ze jestem zakochana nic po za nim nie widziłam i myslałam ze do konca bedziemy razem dla niego, poszlam z nim na studia a nie tak jak chcalam do krakowa na rolniczy uniwerek, no ale sie szybko rozpadło i teraz wiem ze to nie byla milosc
a mojego meza poznałam w pizzeri i to miłośc od pierwszego spojrzenia, po miesiacu powiedziałam u ze to z nim chce miec dzieci i jest tym jedynym :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka