BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #476669 przez Kamyczka
Witajcie :blink:
Anszka,MM super krzesełka :blink: też muszę o tym pomysleć
Olga najlepiej zadzwońcie do zusu,bo oni mają tendencję do spóźnień z wypłatami,Ignaś hehehheh niezły jest :kiss:
Anunia mój nie lubi ubierania na spacery,ale spacery lubi i zawsze śpi
Anszka u lekarza hmmm-dostał syrop,wapno,zawiesinkę do picia,i maść mam go nawolżać,bo może być od sliny też :(
Dziewuszki ja dziś poszłam do łazienki,wcześniej jak zawsze małego ułozyłam w leżaczku na podłodze,przchodzę, a on się zsunął,że nogi miał na ziemi a pas na szyi prawie :( omal nie padłam z nerwów :(
Anna no to Mati ładnie się przekręca :blink:
Mój dziś z boczku na brzuszek się przekręcił :blink:
Saiko Ty teraz w Szczytnie mieszkasz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #476675 przez Daria23
Anszka,M_m-Tymek od 19;30 DO 6:30 spał:)raz tylko o 2 wstałam i dałam mu smoka bo się kręcil:)a o tej 6:30 daje mu mleko i jeszcze do 8 śpimy:P:Pi tak już codziennie jest..
Kurcze Tymek chyba będzie miał zęby ostatnio ma normalnie potok z buzi a ręce tak gryzie jak nigdy więc chyba coś jest na rzeczy...

12 lata 1 miesiąc temu #476690 przez anunia
Dziewczyny jak zrobic taki suwaczek co macie :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #476693 przez mloda_mamuska
Kamyczka ja juz od 3 tygodni malego przypinam pasami w bujaku,bo też mialam identyczna sytuacje,ze by mi wypadł.. też zawalu prawie nei dostalam jak to zobaczyłam.godzine go wtedy całowałam,tuliłam... mowilam ze kocham..serce bilo mi jak szalone.a on patrzyl sie na mnie jak na głupią.haha
a wczoraj nam z maty wyturlał się......... to był drugi zawał...... mąż go połozyl na macie i cos tam robilismy.ja kawe a maz nie wiem nawet.odwrocil sie na sekunde. i nagle mąż wrzsnął OLIWIER I LECIAŁ DO NIEGO.ja szybko patrze a ten kolo maty dobrze,ze na ziemi mamy mate.....ale i tak dywanuu nie ma tylko panele. i mogl sie uderzyc....... :((

Daria no juz mogą mu iść ząbki ;)

wczoraj jak lekarz nam powiedział,że jedynki idą i pokazała nam,ze już prześwitują. to tak sie cieszylismy jak dwa głupki haha :)

12 lata 1 miesiąc temu #476705 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka ja juz od 3 tygodni malego przypinam pasami w bujaku,bo też mialam identyczna sytuacje,ze by mi wypadł.. też zawalu prawie nei dostalam jak to zobaczyłam.godzine go wtedy całowałam,tuliłam... mowilam ze kocham..serce bilo mi jak szalone.a on patrzyl sie na mnie jak na głupią.haha
a wczoraj nam z maty wyturlał się......... to był drugi zawał...... mąż go połozyl na macie i cos tam robilismy.ja kawe a maz nie wiem nawet.odwrocil sie na sekunde. i nagle mąż wrzsnął OLIWIER I LECIAŁ DO NIEGO.ja szybko patrze a ten kolo maty dobrze,ze na ziemi mamy mate.....ale i tak dywanuu nie ma tylko panele. i mogl sie uderzyc....... :((

:ohmy: no ale on był zapięty :( w ogóle już tak podnosi biodra i doopkę,ze jestem w szoku

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476723 przez agnesssa
Hej dziewczny :)

Anszka
jestem super zadowolona :lol: Maksiowi było wygodnie bo nic nie uiskało :lol: Jedyne co to nogawki były za krótkie w stosunku do rękawów, ale ja miałam długaśne skarpeti i było git :lol:
Maks dostał na chrzciny takie krzesełko
krasnolandia.pl/krzeselka-do-karmienia/2...i-orzech-safari.html
I bardzo się ucieszyłam, bo właśnie takie chcieliśmy :woohoo: Mój kuzyn korzystał z takiego krzesełka kilka lat, bo potem się z tego robi stolik z krzesełkiem :lol:

Mi synuś śpi zazwyczaj od 20-4.30 cycuś i od 5-7 a dzisiaj przeszedł samego siebie :ohmy: Spał od 21.30 do 5 i od 6 d 10. Aż c chwilę spawdzałam czy oddycha :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 1 miesiąc temu #476740 przez chłopek
daria mój tez dupke w góre podnosi moja mama zawsze sie go pyta czy dupki nie ma ze tak robi

12 lata 1 miesiąc temu #476743 przez mloda_mamuska
Kamyczka hehe teraz tak juz bedzie;))) coraz bardziej ruchliwy bedzie;))))))))))
teraz to dopiero bedzie trzeba ich pilnowac hehe

12 lata 1 miesiąc temu #476753 przez anunia
A powiedzcie mi czy wasze maluchy ulewają?
bo moja ulewa strasznie :(
kupuje jej zagęszczacz z bebilonu i dodaje do mleka bo bez niego by wszystko ulała

12 lata 1 miesiąc temu #476756 przez anszka
anunia - jeśli chodzi o suwaczek, to musisz sobie wybrać model (patrz: suwaczki na górze strony), potem wpisać dane i skopiować adres do podpisu (patrz: Twój profil).
Jeśli sobie nie poradzisz, to daj znać, opiszę bardziej szczegółowo :)

Wojtek ulewa bardzo rzadko.

12 lata 1 miesiąc temu #476778 przez saiko
Chlopek - a jak doszlas do tego, że to NIM2??

anszka - ja tez mam okropna kondycje, o ile brzuszki niezle mi wychodza to kazde inne swiczenia okupuje zadyszką i bólem mięśni :( ćwiczyłam ostatnio 30 min z Chodakowską i przez 3 dni bolały mnie mięśnie nóg :( Ale w końcu co sie dziwic - nie ćwiczyłam przez rok

ja chciałabym, żeby mały w gondoli jak najdłużej leżał ze względu na zimę - tylko mu podniosłam troszke pod głową

mm - a mój za to śpi na spacerach zawsze, choćbym zaraz po drzemce wyszła to aktywny jest tylko kilka minut ;) A wolalabym zeby aktywny byl na spacerze a w domu spal

anunia - a mój nei znosi sie ubierac, nadal jak sie mu nakłąda ubranie to drze sie jak poparzony :( za to rozbieranie uwielbia :D
mój ulewa bardzo żadko - zazwyczaj jak po jedzeniu wezmie go na wygibasy lub go za mocno przytulę, a tak mto raczej już nie

Kamyczka- moj też się zsuwa - podnosi bioderka i jest coraz niżej, dlatego już go zapinam za każdym razem jak go kładę do leżaczka

DAria - Tymek nie je od 1:30 do 6:30 ???

Agnessa - ładne te krzesełko Klupsia :)

ja bede miala takie krzesełko:

12 lata 1 miesiąc temu #476782 przez anunia
anszka napisał:

anunia - jeśli chodzi o suwaczek, to musisz sobie wybrać model (patrz: suwaczki na górze strony), potem wpisać dane i skopiować adres do podpisu (patrz: Twój profil).
Jeśli sobie nie poradzisz, to daj znać, opiszę bardziej szczegółowo :)

Wojtek ulewa bardzo rzadko.

Dziekuje anszak za odpowiedż ,sama bym do tego nie doszła :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #476785 przez anunia
ale widze ze i tak wkleiłam tak gdzie nie miałam hehe

12 lata 1 miesiąc temu #476811 przez chłopek
saiko bo wczoraj mu dałam i od razu rece wysypane a polizał 3 razy tylko

12 lata 1 miesiąc temu #476812 przez saiko
anunia napisał:

ale widze ze i tak wkleiłam tak gdzie nie miałam hehe

jak masz juz skopiowany suwaczek (kod) to wejdz - profil (na górze obok miniaturki awatara)
potem po lewej stronie w Mój profil (w dziale Ustawienia Forum) i wklej w okienko PODPIS

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka