BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #476825 przez anunia
uczyniłam tak i wyszło cos takiego jak widac :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #476833 przez anunia

hehe ,niema to jak starsze rodzeństwo :woohoo:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #476843 przez chłopek
anunia dobrze że moj tak nie robi bo masakra, chyba bym wyszła z siebie jak bym tak zrobił sebkowi

12 lata 1 miesiąc temu #476844 przez chłopek
tyle ze sebek juz sie tak nauczyl ze jak tylko ksawery sie do niego zbliza to zaczyna płakać :) dobra taktyke ma

12 lata 1 miesiąc temu #476847 przez saiko
anunia napisał:

uczyniłam tak i wyszło cos takiego jak widac :laugh:

musisz skopiować pierwszy link jak zrobisz suwaczek - ten "Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode:"
a nie ostatni, który skopowałaś

12 lata 1 miesiąc temu #476848 przez saiko
chłopek napisał:

tyle ze sebek juz sie tak nauczyl ze jak tylko ksawery sie do niego zbliza to zaczyna płakać :) dobra taktyke ma

ale sie usmialam :) biedny malec

12 lata 1 miesiąc temu #476858 przez anunia
Dzieki saiko- zbieramy się i uciekamy na spacerek :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #476862 przez anunia
chłopek napisał:

hehe mądry chłopczyk ,da sobie rade w życiu :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #476872 przez Daria23
Saiko -Tymek ostatni raz je o 19 i potem dopiero o 6;30

12 lata 1 miesiąc temu #476877 przez Olga
Przywitam się tylko ponownie i zacznę lekturę,bo was dziewuszki zostawić na parę godz,to tyle pracy później jest,że szok.
Stomatolog zaliczony,mały ubytek w martwym już ząbku poprawiony,kamień usunięty,teraz wizyta za pół roku.Cieszę się bardzo,bo jak na razie w tej ciąży zęby mi sie popsuły najmniej,a właściwie prawie wcale,bo tylko wymiana plomby była.Oby karmienie też nie zostawiło spustoszenia w mojej jamie ustnej ha ha :lol:

U gina też wszystko w porządku,cytologia pobrana,macica super obkurczona,co do mojego obfitego ostatniego okresu,to unormuje się wszystko.Ponoć te pierwsze miesiączki po porodzie mogą być inne. :) Jak tak siedziałam w tej poczekalni prawie 2 godz.to się napatrzyłam na te ciężarne i z jednej strony nie zazdroszczę im porodu,ale brzuszka mi tak żal się zrobiło.I siedziałam z dwoma mamami,co na koniec czerwca będą rodzić-10 i 12 tydz.Od razu przypomniałam sobie siebie sprzed roku tej samej porze była :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #476892 przez Daria23
M_m-a jak wygladają te miejsca Oliego gdzie mu się ząbki przebijają?są opuchnięte albo coś????

Olga-ja też strasznie za brzuszkiem tęsknie jeny jak oglądam swoje zdjęcia w ciąży to aż sie łza zakręci naprawde piękne to było przeżycie dla mnie

12 lata 1 miesiąc temu #476921 przez mloda_mamuska
anunia boże.ale bym się wściekła jakby tak mi jedno dziecko drugie pomalowało ;PPPP haha

chlopek
haha Seba mądry. :lol:

Daria
tak ma takie wybrzuszenia ;) -opuchnięte. no i mial kreski takie poprzeczne a teraz widaćtakie zęby białe' pod skórą' ;)

ale ślina mu sie lała strumieniami juz od 2.5 msc ;)

12 lata 1 miesiąc temu #476922 przez Olga
Daria Ignasiowi też z buźki leci strasznie i wszystko do niej pcha,ale w sobotę pani doktor powiedziała,że do ząbków jeszcze daleko,że dziąsełka zamknięte,więc ta slina wcale nie ma wpływu na wczesne ząbkowanie.Ja to czytałam kiedyś dawno,że maluszki nie umieją jeszcze dobrze połykać nadmiaru sliny i dlatego tak się ślinią :)

Przyszły sztućce dla moich rodziców na chrzest Ignasia-cudnie wyglądają i wózeczek co mu wczoraj kupiłam,to też od nich będzie :) Od drugich dziadkow raczej nic maly nie dostanie :) Jutro ma przyjśc poduszka od Olgi,kupiła za własne pieniążki i też będzie data chrztu i dane Ignasia,a Marika cały czas myśli nad prezentem,a raczej nad wykombinowaniem kasy na prezent ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #476939 przez nataleczka_92
Olga pochwal sie wozeczkiem. bo tez szukam spacerowki dla Filipka ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476947 przez Olga
nataleczka zaraz sie pochwalę,tylko ja używaną kupiłam :) ale taką jak chciałam,a najlepze,że za taką kasę i jest eszcze gondola i fotelik,chociaż to mi nie potrzebne,no chyba że gondola jest większa od tej co teraz ma,to będzie super :)

tablica.pl/oferta/wozek-quinny-buzz-3-ID1QHe1.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka