BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #477879 przez chłopek
ja mam na sprzedaz ja mam 154 + obcasy ale ja sie da raczej popuścic

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477882 przez Olga
Ja żałuję,że swoją kupiłam,tyle kasy wydałam i leży w szafie już 11 lat,a mogłam wypożyczyć tą samą i za połowę mniej ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #477905 przez chłopek
no i zmieniłam operatora mam nadzieje ze bede zadowolona

12 lata 1 miesiąc temu #477912 przez mloda_mamuska
Daria ja jak sobie pomyśle ile to wszystko czasu zajmuje te cale przygotowania do slubu to aż odsuwam to jeszcze dalej niż dalej..haha moj Misiek chcialby juz ale On nie zdaje sobie sprawy z tego ile to czasu i ile przygotowań ile decyzji ile kłotni.haha

co do makaronu.to kupuje. farsza sama przygotowuje i sos ;)
robisz farsz i nadziewasz te rurki surowe i do piekarnika. na zdj jest pewnie ze szpinakiem.ale z miesem np. mielonym jest po prostu bardziej syte ;) a ze szpinakiem tez czasem robie i twarogiem ;) ale jak np ja najem sie 3 rurkami z miesem mielonym tak,zeby najesc sie ze szpinakiem to zjadam 5,6 ;)) ale wszystkie ktore jadlam byly przepyszne.sprobuj kiedys zrobic. na pewno nie pozalujesz;)

ja bylam na weselu z dj i bylo super.ale faktycznie wiekszosc jakis zespol bierze;)

Olga
ja wlasnie bede chciala wypozyczyc,bo pozniej ciezko sprzedać;)

12 lata 1 miesiąc temu #477923 przez chłopek
ja cale wesele sama organizowałam bo mój w wojsku był :P i przyjechał tylko na przepustke na 5 dni na ślub a później spowrotem do wojska był tydzien i wyszedl

12 lata 1 miesiąc temu #477926 przez chłopek
a dziiaj bedzie wózek:)maz ma odebrac ciekawe ile sobie facet powie myle ze zostanie przy 50 tak jak mówil

12 lata 1 miesiąc temu #477927 przez anszka
Cześć :)
Jeśli chodzi o suknię, to ja miałam szytą, a potem oddawałam ją krawcowej do salonu. Była nowiutka i taka, jaką chciałam, a wyszło tanio i problem z tym, co z nią zrobić, był z głowy :)

12 lata 1 miesiąc temu #477931 przez chłopek
anszka u nas nie ma takiej obcji jak by bylo to juz dawno bym z niej skorzystała, a tak suknie wisi w szafce. moja sis miala ladna ale nie sprzedaje bo jej szkoda no moja tez ładna tez mi jej szkoda ale co ja z nia później zrobie

12 lata 1 miesiąc temu #477933 przez chłopek
mamuski te które używaja DADA widziałyscie limitowana serie na świeta ?

12 lata 1 miesiąc temu #477944 przez Olga
chlopek nie widzialam jeszcze,a już w biedronce jest?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #477955 przez chłopek
sa ja wczoraj Ksawciowi kupiłam i są z reniferkiem :) pewnie wszystkie takie same są

12 lata 1 miesiąc temu #477996 przez maksiu
Hejka mamusie, jestem i ja jesli ktoras wg mnie pamieta:)
U nas ok wczoraj byl malutkiej pogrzeb mama mowila ze bylo ok 20 osob, ja nie bylam bo mialam z maksem do neurologa do olsztyna,ale napewno podejde na cmentarz jak bede u mamy.
Blazej po szczepieniu oki nie goraczkowal nie plakal wiec jest ok, tylko troszke zasmucila mnie waga bo albo ona go zle zwazyla albo naprawde zrzucil co jest nie mozliwe bo wazy niby 6,300i pani dr dala nam na morfologie tsh rozmaz i mocz zobaczymy jutro beda wyniki i od razu ide do pani dr, bo jak by cos to zelazo nam wypisze,i za 2tyg na konrolna wage mamy jechac a kolejne szczepienie na 7 stycznia, a u Maksa wyszlo tyle ze mam skierowanie na oddzial neurologiczny do olsztyna bo musza mu badania porobic od czego to tak jest i jedziemy na 21 stycznia i maz z nim zostaje

tak malo wiele doczytalam ja tez mam sukiemke na sprzxedanie swoja i nie che duzo bo jakies 200zl rtle ze jest bez kola

Ps malutka miala wrodzona bialaczke

12 lata 1 miesiąc temu #478007 przez Kamyczka
maksiu napisał:

Hejka mamusie, jestem i ja jesli ktoras wg mnie pamieta:)
U nas ok wczoraj byl malutkiej pogrzeb mama mowila ze bylo ok 20 osob, ja nie bylam bo mialam z maksem do neurologa do olsztyna,ale napewno podejde na cmentarz jak bede u mamy.
Blazej po szczepieniu oki nie goraczkowal nie plakal wiec jest ok, tylko troszke zasmucila mnie waga bo albo ona go zle zwazyla albo naprawde zrzucil co jest nie mozliwe bo wazy niby 6,300i pani dr dala nam na morfologie tsh rozmaz i mocz zobaczymy jutro beda wyniki i od razu ide do pani dr, bo jak by cos to zelazo nam wypisze,i za 2tyg na konrolna wage mamy jechac a kolejne szczepienie na 7 stycznia, a u Maksa wyszlo tyle ze mam skierowanie na oddzial neurologiczny do olsztyna bo musza mu badania porobic od czego to tak jest i jedziemy na 21 stycznia i maz z nim zostaje

tak malo wiele doczytalam ja tez mam sukiemke na sprzxedanie swoja i nie che duzo bo jakies 200zl rtle ze jest bez kola

Ps malutka miala wrodzona bialaczke

bardzo wam współczuję.........to straszne,ze takie maluszki odchodzą :( :(

12 lata 1 miesiąc temu #478021 przez saiko
MM - moj wczoraj po kupsku byl cały do przebrania i kąpaliśmy go o 14 :P

Daria - ja mam ale ciążową ;) a mam 166 :) dałam za nią ok 500zł i żałuję bo uszyć mogłam ładniejszą za mniej. Na szczęście zajmuje w szafce miejsca tyle co sweter :)

Maksiu - bardzo współczuję :( nie wyobrazam sobie co czuje Twoja siostra

Szymulin waży 7300 i mam dawać wit D3 póki co mimo karmienia butlą
tak płakał biedny po szczepieniu :( ale sie przeslap i juz wszystko dobrze
następne 29/01 a potem pół roku przerwy, chyba, że zdecyduję sie na dodatkowe jakies
wlasnie piję drugą kawusię

12 lata 1 miesiąc temu #478049 przez maksiu
laurakozlowska.pamietajmy.com.pl/ bede wdzieczna za wasza pamiec

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka