BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #478093 przez bidol
m89m - Miro jest przepiękny :kiss: a jakie usteczka duże ma :cheer: :lol:

Ania - Mati kawała chłopa :kiss: a jak się miewa po szczepieniu?? i co z Kubusiem??

M_M - no Olinek samodzielny już - tylko patrzeć jak dziewczyny zacznie przyprowadzać do domu :lol: słodziaczek :kiss: :kiss:

Daners - super -któro to szczepienie??

Daria -a jaką suknie chcesz???

Maksiu - przykro mi bardzo- a lekarz to przegapili??? a gdyby wiedzieli niunia mogła by przeżyć???

ja suknie kupiłam za 2500 plus dodatki :dry: a to było ponad 5 lat temu :dry: co mi odbiło :dry: leży na strychu i nabiera lat :silly:

Olga- daj znać jak wózek dojdzie :lol:

ja się nie odzywałam bo byłam wczoraj u chirurga bo miałam na pięcie takie coś i chciałam to usunąć i umieram z bólu - wolała bum mieć te szwy na tyłku jak po porodzie :dry: - mniej bolało niż teraz :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478100 przez chłopek
bidol a co to ci sie zrobilo na nodze? jakas narosl?
ksawcio o 10 spi

12 lata 1 miesiąc temu #478110 przez mama89muminka
bidol nie wiem co dokladnie masz, ale ja mialam tez na piecie 2 lata temu pod skora mi roslo "cos" czarne i tak bolalo ze nie moglam chodzic. Doktorka kazala mi wtedy zaklejac tasma klejaca, zeby nie mialo powietrza i po kilku tygodniach samo odpadlo. Napisz co ty mialas, moze wcale nie potrzebne szwy sa...

12 lata 1 miesiąc temu #478111 przez Kamyczka
Bidol co tam ci urosło na nodze?
Chłopek od 10 śpi???????wow

12 lata 1 miesiąc temu #478159 przez bidol
mama89muminka napisał:

bidol nie wiem co dokladnie masz, ale ja mialam tez na piecie 2 lata temu pod skora mi roslo "cos" czarne i tak bolalo ze nie moglam chodzic. Doktorka kazala mi wtedy zaklejac tasma klejaca, zeby nie mialo powietrza i po kilku tygodniach samo odpadlo. Napisz co ty mialas, moze wcale nie potrzebne szwy sa...

m89m - to inne było - to taka narośl była jak pęcherz- tylko o strukturze skóry - po prostu taki dolepiony bąbelek - ok 2 cm na 2 cm - boli tragicznie - jeszcze taką dziurę w pięcie mi wydłubał- myślałam że tylko obetnie i tyle :dry:

chłopek, Kamyczka- a no takie coś - kiedyś takie malutkie było ale ostatnio utosło i rodzina się czepiała żeby to usunąć :blush: mam jeszcze kilka dużych pieprzyków i włukniaczka do usunięcia- ale po takim czymś za chiny ludowe nie pójdę więcej do chirurga :dry: ;)

12 lata 1 miesiąc temu #478162 przez mama89muminka
To jeszcze lepiej, nie dosc ze boli to jeszcze przeszkadza... Wspolczuje. Mam nadzieje ze szybko sie zagoi

12 lata 1 miesiąc temu #478192 przez Daria23
my właśnie wróciliśmy z dwu godzinnego spacerku...Kurcze jeszcze o 17 mam dentyste znowu:(:(

Bidol-nie mam upatrzonej jak mi się jakaś spodoba to ją wezmę:)

12 lata 1 miesiąc temu #478217 przez chłopek
kamycza no mial spanie, jezcze wstał i nic jesc nie chche :( ja to z nim mam tulko by jogurty jadł, później robię pizze to moze zje

a sebek dzisiaj zupkę jarzynowa jadł

12 lata 1 miesiąc temu #478240 przez Kamyczka
Chłopek to masz niejadka :blink:
Bidol współczuję kochana :( jak tata?

12 lata 1 miesiąc temu #478258 przez daners
my juz po spacerze ;]

kawka wypita mały szalał ze dwie h i padl ale ost przy zasypianiu ma problemu naplacze sie przeokropnie;/niewiem co robie zle ze taki marudny..nawet jak nosze;/

widze ze coraz wiecej ofert sukienek sie pojawia Daria tylko patrzec i wybierac ;) hahahaa
Ja tez mam na zdyciu-emmi mariage-aphrodyte;] bez sens bylo kupowanie w salonie za tyle kasy a teraz wisi i zabiera miejsce;/naszczescie wisi u mamy ;]
ja swoj slub spontanicznie zorganizowalam w dwa miesiace :)

ktora pytala mnie o szczepenie hmm mielismy 3 juz iii uwaga to nie ostatnie ;/ za 6 tygodni znowu szczepienie ale teraz jedna dawka tylko wzw druga czesc czy jakos tak.

saiko moj nawet az tak nie plakal ale zob.co bedzie jeszcze wieczorem...oby Twojemu juz nic sie nie dzialo :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #478269 przez chłopek
no moja az taka droga nie byla,
moja tak jak u daners wisi u mamy w szafie :)

12 lata 1 miesiąc temu #478271 przez daners
chlopek ja u siebie niby trzy pokoje w domu a miejsca malo ;] hehe ale teraz bede miec meeeega duza szafe w sypialni bym mogla wreszcie wszystkie ubrania miec w jednym miejsciu wraz z moim "starym":)

i jak siec dziala hehe powiem Wam moj zmienil operatora i zasiegu niema w domu hahahahaah a ja mieszkam w centrum miesta :) ja tam wierna bede play'owi :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #478273 przez Kamyczka
orange pod wzgledem zasięgu jest do doopy

12 lata 1 miesiąc temu #478274 przez Olga
My spacerek też zaliczyliśmy,ale tylko godzinkę z kawałkiem,bo ja zmarzła.Kupiłam sobie butki na chrzest,ale muszę jeszcze przymierzyć całośc,czy będzie pasować i malemu komplet czapkę,szalik i rękawiczki białe,oczywiście mi się nie podoba,ale brałam już co bylo,a u nas wybór rzeczy dziecięcych jest słaby,a kupiłam na allegro i za mala na mojego wielkoluda i na szybko coś musiałam wziąc ;)

bidol boję się,czy ten wózek dojdzie,dziewczyny mnie tu nastraszyły.Kasę wysłałam,napisała ta babka,że doszła i cisza,a ta strona już zlikwidowana jest.Chyba się zalamię,jak mnie oszukają :( :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #478285 przez chłopek
olga moze bedzie ok z wózkiem
no u mnie orange ma zasieg
sebek mnie ozygał :( wkłada paluchy do buzi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka