BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #478672 przez chłopek
no tak 13 kg Ksawcio 6500 Sebek i wózek z 10 kg pewnie dobrze ze po prostym jest, jutro idziemy na plac zabaw to wypróbujemy wozek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478673 przez mama89muminka
Moj jak byl w wojsku (w Finlandii wychodzi sie na weekendy) to kupil mieso z konia i powiem szczerze ze bylo pyszne :D wiec czasem warto ryzykowac

12 lata 1 miesiąc temu #478674 przez mloda_mamuska
Misiowa to super masz meza! ;)

Mój np. nie uznaje tych 'pomysłów na..'' i juz gotowych sosow...on woli sam wszystko zrobic. a ja czasem nie mam czasu ,zeby bawic sie w robienei sosu. i np.do spaghetti kupuje gotowy ;P..a on sam robi z pomidorow z puszki ..mi sie nie chce w to bawic.haha :))
ale raz na pare dni lubie cos fajnego zrobić. a on jak robi to wlasnie wszystko sam bez pomocy chemicznych ;)

12 lata 1 miesiąc temu #478676 przez mama89muminka
m-m faceci maja bardziej wyczulony zmysl smaku, dlatego nie podchodzi im proszkowane jedzenie, ja z reszta tez sie pod tym podpisuje ;)

12 lata 1 miesiąc temu #478679 przez mloda_mamuska
mamamuminka ja nie uznaje ciast z proszku bo to przeokropne.ale sosy czy te pomysly mi smakują;))

a mieso z konia faktycznie dobre,ale drogie;)) Ja w polsce często jadłam kabanosy z koniny ;)

12 lata 1 miesiąc temu #478683 przez chłopek
mięso z konia dobre, ja czasem kupuje koło nas bo tu jest ubojnia,
moj np nie uznaje wymyślnych dan lubi normalne tradycyjne czyli schabowe pierogi krokiety i inne

12 lata 1 miesiąc temu #478685 przez mama89muminka
ciasta z proszku to chyba tylko dla tych ktorzy w kuchni nic nie potrafia zrobic, bo tam jest zawsze "instrukcja obslugi" :D

kabanosow nie jadlam, kupilismy surowe miesko i usmarzylismy w sosie (zrobionym przez meza oczywiscie, nie z proszku :P )

12 lata 1 miesiąc temu #478686 przez chłopek
miesko te jadlam na grillu tata zrobil

12 lata 1 miesiąc temu #478688 przez mama89muminka
dziewczyny az sie glodna zrobilam :D zmykam chyba juz bo u mnie pozno, musze ogarnac troche mieszkanie przed tym. To do jutra :)

12 lata 1 miesiąc temu #478689 przez Misiowa
Mm no to ja na Twoim miejscu wygladalabym jak mega kuleczka;) ja jestem lasa na slodkosci:) cale szczescie teraz nie mam czasu piec bo odrazu bym nadrobila zgubione kiloramy:)

12 lata 1 miesiąc temu #478694 przez mloda_mamuska
misiowa haha no ja mam dobra przemiane ..no i nie pochlaniam duzej ilosci ;))

chlopek ,bo polskie tradycyjne najlepsze;) któż by sie oparł NAszym pierogom czy schabowym;)

12 lata 1 miesiąc temu #478703 przez Misiowa
Oj ile ja bym dala za dobra przemiane ;) juz tyle razy bylam na diecie przez to moje obzarstwo ze szkoda gadac:) a odchudzac sie nie cierpie i chodze wtedy jak struta...
Moj mezulek tez tylko naturalne skladniki do gotowania:)w szafce mamy 10 puszek pomidorow ;)
Ja lubie kuchnie polska ale jestem milosniczka kuchni wloskiej:)

12 lata 1 miesiąc temu #478710 przez mloda_mamuska
Misiowa ja tez lubie włoską .a ona troche kaloryczna.haha

12 lata 1 miesiąc temu #478714 przez mloda_mamuska
dobra ja klade się.bo moj przeziebiony a Mały popłakuje.a nie chcę,żeby mi Synusia zaraził ;) bo bym Go zastrzzeliła ;)

a znow mi wraca uzależnienie -lody........ codziennie po 3,4 musze zjeść inaczej nie przezyje.to chore.a jeszcze Misiek mi kupuje takie z toffi ,czekoladą,posypkami i maja mega duzo kalorii .... a ja czy jest mi zimno czy cieplo to musze jesc.... kiedys ponad litr dziennie jadłam....... wiem,ze to niezdrowo ;/ ale nie moge sie opanować...... teraz tez ide wlasnie po takiego migdalowego z czekoladzie z duzymi kawalkami orzehów. z Lidla -polecam sątakie 'gęste' jak sie je liże to czuć,że sątłuste;p hahaale w pozytywnym znaczeniu.. ;)) czuc takiego prawdziwego loda;)

12 lata 1 miesiąc temu #478723 przez saiko
mama89muminka napisał:

Fakt, narzekac nie moge, moj maz jest zawodowym kucharzem, ale len z niego okropny, zamiast gotowac zonie obiaz woli siedziec i grac w WoW :( Dopiero jak zonka sie wkurzy to sie bierze do roboty :P

Jakbym swojego widziala :( i wkurza mnie to okropnie bo nie zawsze moge na niego liczyc
A tak swoja droga to wlasnie w tej grze poznalismy sie z mezem :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka